Virus
- Post n°376
Re: Virus
Bravo ali mozda ne bi bilo lose da malo usporis iodes da ti pregledaju srce i pluca kad uzmognes
- Post n°377
Neka nova matematika:
https://www.zdravlje.gov.rs/vest/349565/aktuelni-epidemioloski-podaci-o-novom-korona-virusu-u-republici-srbiji-za-11082020godine-.php11. avgust 2020.
Broj hospitalizovanih pacijenata je 2.817
https://www.zdravlje.gov.rs/vest/349605/aktuelni-epidemioloski-podaci-o-novom-korona-virusu-u-republici-srbiji-za-12082020godine-.php12. avgust 2020.
Broj hospitalizovanih pacijenata je 2.454
...
U poslednja 24 časa preminulo je 6 osoba.
...
U poslednja 24 časa hospitalizovano je 183 pacijenata, a otpušteno sa bolničkog lečenja 329 osoba.
- Post n°378
Margit Savović wrote:IgG mi pozitivna, IgM ispod granice na nivou da sam otprilike pre mesečak i po dana fasovala koronu. Hihihi.
Bez ikakvih simptoma!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°379
brnabizmi
For anyone actually interested in the story.
— Pleb Politics (Richard) (@PoliticsPleb) August 12, 2020
Our public health body (Public Health England) recorded deaths as Covid-19 if they had EVER tested positive for Covid.
You could have Covid in March, recover, die in August being run over by a bus & they'd record your death as Covid.
- Guest
- Post n°381
Malo prozivanje A. Tegnela
https://twitter.com/edalmaxwell/status/1293527377566478337?s=19
https://twitter.com/edalmaxwell/status/1293527377566478337?s=19
- Guest
- Post n°382
Ima svašta u intervjuu, pa ko hoće da čita...
http://novimagazin.rs/vesti/intervju-nikola-ivica-nece-se-predugo-cekati-na-vakcinu-protiv-covida-19
Intervju Nikola Ivica: Neće se predugo čekati na vakcinu protiv covida-19
- Guest
- Post n°383
Novi Magazin, danas
Novi Magazin, 19. mart
so which is it?
Kako sada stvari stoje, ovaj virus neće stvarati nove sojeve poput virusa gripa jer su pitanju virusi sa radikalno drugačijom brzinom mutiranja. To znači da bi jedna imunizacija (sa dve doze) bila dovoljna.
Novi Magazin, 19. mart
Nikola će izjaviti da će vakcina protiv koronavirusa biti pronađena kada i vakcina protiv HIV-a, a to nije nimalo ohrabrujuće.- Ne tvrdim to, ali pretpostavljam zato što su HIV, SARS-CoV-2, kao i influenca, virusi koji su izuzetno mutageni. A to znači da se ovi virusi, kao što znamo odranije, brzo menjaju jer već danas postoji 519 različitih sojeva SARS-CoV-2.
so which is it?
- Post n°384
kaze inter net da je nikola ivica studirao osnovne studije na harvardu i sad uci dalje na em aj tiju
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°385
Da, Novi Magazin je pogrešio u prvom tekstu.
Ali ovo je baš nabadanje, čas jedno, čas drugo, i naravno izvan svoje specijalizacije.
Ali ovo je baš nabadanje, čas jedno, čas drugo, i naravno izvan svoje specijalizacije.
- Post n°386
pa kad nema jos pi ejc di.
salu na stranu, ko zna i kako novinari prenose to sto im je rekao.
salu na stranu, ko zna i kako novinari prenose to sto im je rekao.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°387
I to je tačno, mada je ovaj drugi intervju pravila Nadežda Gaće, od nje imam malo viša očekivanja.
I nejasan mi je malo ovaj deo gde predlaže Brnabićki da naloži da "smućkamo" vakcinu od dve vakcine. Imam jedno dvadeset pitanja za čoveka, dosta od ovog što je rekao kosi se sa izjavama ljudi koji su bliže epicentru istraživanja.
I nejasan mi je malo ovaj deo gde predlaže Brnabićki da naloži da "smućkamo" vakcinu od dve vakcine. Imam jedno dvadeset pitanja za čoveka, dosta od ovog što je rekao kosi se sa izjavama ljudi koji su bliže epicentru istraživanja.
- Guest
- Post n°388
da li mislite da je to bolest koja može da dovede do smrti?
u određenim, retkim slučajevima, da
naslov: nova strašna bolest ne ostavlja preživele foto video
u određenim, retkim slučajevima, da
naslov: nova strašna bolest ne ostavlja preživele foto video
- Guest
- Post n°389
Pišem po sećanju ali nije se o ovom virusu nigde ozbiljno govorilo kao o "izuzetno mutagenom". (a propos izjave iz marta, tako da je ta izjava "falična", imho).
- Guest
- Post n°390
pa meni je još onda to upalo u oči. svi pričaju da je relativno stabilan, i onda naše gore list priča o izuzetno mutagenom virusu. ovaj drugi intervju je vrlo zanimljiv ali mi i tu štrče neke stvari, naročito ovo da je vakcinu moguće "smućkati" i kod nas.
- Post n°391
Vasa wrote:Novi Magazin, danas
Kako sada stvari stoje, ovaj virus neće stvarati nove sojeve poput virusa gripa jer su pitanju virusi sa radikalno drugačijom brzinom mutiranja. To znači da bi jedna imunizacija (sa dve doze) bila dovoljna.
Novi Magazin, 19. mart
Nikola će izjaviti da će vakcina protiv koronavirusa biti pronađena kada i vakcina protiv HIV-a, a to nije nimalo ohrabrujuće.- Ne tvrdim to, ali pretpostavljam zato što su HIV, SARS-CoV-2, kao i influenca, virusi koji su izuzetno mutageni. A to znači da se ovi virusi, kao što znamo odranije, brzo menjaju jer već danas postoji 519 različitih sojeva SARS-CoV-2.
so which is it?
Нема противречности. Ови су изузетно мутагени, дакле по правилу нису осим кад наступи тај изузетак.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°392
Today marks 16 weekdays in a row with the US > 1,000 covid deaths.
— Eric Topol (@EricTopol) August 11, 2020
The USA ranks #9 in the world for deaths/million people, the only industrialized nation on the list
1. Kosovo
2. Peru
3. Bolivia
4. Mexico
5. Panama
6. Brazil
7. Montenegro
8. Bosnia pic.twitter.com/9hsygMP9I6
- Post n°394
A gle sad, da nas vidi babo...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°397
Kakva gnomcina odvratna
https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1811933
https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1811933
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°399
Uh kako ćemo se gospoditi 30-45 dana, a onda distopija jesenja od bar 3 meseca.
- Post n°400
Dogorelo im, skuplja dara nego mera za izbore