Bela Rusija
- Post n°401
Re: Bela Rusija
Jok more, tv je jos uvek tv. Da predsednik opstine u Lebansku vidi na malom ekranu tv prijemnika da nema vise, gotovo
- Post n°403
#NewProfilePic pic.twitter.com/zCt9mfidRn
— Јована Стојковић (@DrJovana) August 16, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°404
Heh, jel to ona kad se vajkao kako nema opoziciju u parlamentu, a voleo bi. Ali narod ih neće pa neće...
- Post n°406
kakav lep grad.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°407
sta se desava? peti oktobar ili mama bake praseta? ili tek treba da eskalira?
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°408
Koji smo harpooneri
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°409
Sergen Yalçın wrote:sta se desava? peti oktobar ili mama bake praseta? ili tek treba da eskalira?
Kažu u vijestima da je policija u civilu počela da hapsi.
Meni ovaj skup i broj okupljenih na njemu ipak više izgleda kao proslava pobjede na Eurosongu ili titule evropskog prvaka u fudbalu nego petooktobarski(TM). Mislim da će u narednim satima dosta bitnog, prelomnog, da se desi.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°410
Кад се Шенко појави на тевеу, зависи шта ће од накита имати.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°411
Ne pratim puno zbog obaveza, ali mi je glavni utisak ono kinderovo o sedenju na dve stolice, i kako to izgleda u slucaju ozbiljne krize
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°412
Neće večeras više ništa da se desi, gotov je protest za danas, ima sporadičnih hapšenja usput, a i demonstranti su građanski uhapsili par provokatora sa oružjem i predali ih policiji.
Potrajaće ovo, naročito u odsustvu nasilja.
Potrajaće ovo, naročito u odsustvu nasilja.
Last edited by Vasa on Sun Aug 16, 2020 9:46 pm; edited 1 time in total
- Post n°413
disident wrote:Ne pratim puno zbog obaveza, ali mi je glavni utisak ono kinderovo o sedenju na dve stolice, i kako to izgleda u slucaju ozbiljne krize
Da, to je 1 od razloga zbog kohih ce rasplet biti iznimno zanimljiv.
- Post n°414
Это город Минск.
— Մιtαuskαs (@A_Vit_) August 16, 2020
Вверху 80% сторонников Лукашенко, которых свозили со всей страны на автобусах и железной дорогой.
Внизу 10% его противников, которые собрались сами.
Смотрите, не перепутайте! pic.twitter.com/IhtwFwa1gl
- Post n°415
Znamo mi 96 kako je izgledala. Nista to nece vredeti ako ne zavrse posao. Bar novi strogo nadgledani izbori. Minimum minimuma.
- Post n°416
Ево сад ће да им уведу регуларне изборе, само код нас да то среде неке ситнице.
Доња слика, изгледа да протестанти воде рачуна о одстојању, доста је празњикаво. Нема ту 3-4 човека по м2 као на протестима пре короне.
Пошто не могу са мобилног да тачно измерим површину овог трга, онако одокативно бих рекао да ту нема више од 30 хиљада људи. Мало за неку промену.
Доња слика, изгледа да протестанти воде рачуна о одстојању, доста је празњикаво. Нема ту 3-4 човека по м2 као на протестима пре короне.
Пошто не могу са мобилног да тачно измерим површину овог трга, онако одокативно бих рекао да ту нема више од 30 хиљада људи. Мало за неку промену.
- Post n°417
Pink je prikazao ljude koji su protiv Aleksandra Lukasenka kao da su njegove pristalice i dodali su da im se pridruzio. pic.twitter.com/AZVtuDGnGM
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) August 16, 2020
- Post n°418
Ma dobro, jasno je ovde na cijoj strani je vođa. Nije nesto od presudnog znacaja za njega, ali ima vise malih i srednjih minusa.
- Post n°419
Sotir wrote:Ево сад ће да им уведу регуларне изборе, само код нас да то среде неке ситнице.
Mislim da ima vise od 30k, ali nije to samou Minsku, u vise gradova je.
- Guest
- Post n°420
izgleda da je TV Bastilja obustavila program i da je u štrajku.
Among those striking in Belarus are state TV crews. On air this morning? Empty news desks and pop music. pic.twitter.com/1J97OtS2KO
— Christopher Miller (@ChristopherJM) August 17, 2020
- Post n°421
Dobra glazba.
Mojih deset feninga.
Mislim da se ipak desilo nešto bitno, ispuhao se protest. Bilo ih je u više gradova ali sve je to ipak tanko, nedovoljno za promjene. Negdje kažu 100k u Minsku, hrabriji vrte duplu brojku ali meni ne izgleda tako, čini mi se da ih je širom zemlje bilo toliko. Danas je ponedjeljak, vala se vratiti nazad u pogone zavoda i kombinata. Nedovoljno je ovo za bilo šta ozbiljnije. Lukašenko vjerovatno odlazi ali Belelorusija neće skrenuti sa njegovog puta.
Mojih deset feninga.
Mislim da se ipak desilo nešto bitno, ispuhao se protest. Bilo ih je u više gradova ali sve je to ipak tanko, nedovoljno za promjene. Negdje kažu 100k u Minsku, hrabriji vrte duplu brojku ali meni ne izgleda tako, čini mi se da ih je širom zemlje bilo toliko. Danas je ponedjeljak, vala se vratiti nazad u pogone zavoda i kombinata. Nedovoljno je ovo za bilo šta ozbiljnije. Lukašenko vjerovatno odlazi ali Belelorusija neće skrenuti sa njegovog puta.
Last edited by fikret hadžiabdić on Mon Aug 17, 2020 8:50 am; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°422
Kurac su u štrajku, osipaju drvlje i kamenje na proteste, veb sajt radi normalno.
- Post n°423
Ja mislim da je juce bio Dan D. Nek ih je bilo i 50k u Minsku, 50k je 9. mart, objektivno. Imali su spremne medije (strane), mogli su da "napadnu" u Grodnom, Brestu i jos par mesta...ocigledno to nije bio scenario organizatora. Za Lšenka nema niko da se bije osim vec duboko satanizovane policije. I sa vojskom je pitanje sta bi bilo... Ocu da kazem, ako je bilo prilike, to je bilo juce. Sad im sledi poziciona borba, mozda i sankcije EU...smanjene su im sanse.
- Guest
- Post n°424
Danas Lukašenka ponovo igra defanzivno, ide u neku veliku fabriku da agituje kod radnika u neposrednoj proizvodnji. Problem je što su se i (valjda) neki demonstranti tamo uputili.
Postalo je još teže pratiti dešavanja, na Tviteru kolo vode standardni ukrajinsko-atlantski trolovi koji kače rendom slike ruskih vojnih kamiona i najavljuju imminent invaziju malih zelenih.
Ali da, pritisak na Lukašenka je ogroman a on izgleda uopšte ne ume da hendluje ovo, ne ume da daje čak ni lažne, taktičke ustupke. Moraš da radiš brt, da obećavaš, pregovaraš, ili ako nećeš to, onda moraš da biješ i pucaš. Ova defanziva mu kruni položaj iz dana u dan.
Postalo je još teže pratiti dešavanja, na Tviteru kolo vode standardni ukrajinsko-atlantski trolovi koji kače rendom slike ruskih vojnih kamiona i najavljuju imminent invaziju malih zelenih.
Ali da, pritisak na Lukašenka je ogroman a on izgleda uopšte ne ume da hendluje ovo, ne ume da daje čak ni lažne, taktičke ustupke. Moraš da radiš brt, da obećavaš, pregovaraš, ili ako nećeš to, onda moraš da biješ i pucaš. Ova defanziva mu kruni položaj iz dana u dan.
- Post n°425
Mór Thököly wrote:Ja mislim da je juce bio Dan D. Nek ih je bilo i 50k u Minsku, 50k je 9. mart, objektivno. Imali su spremne medije (strane), mogli su da "napadnu" u Grodnom, Brestu i jos par mesta...ocigledno to nije bio scenario organizatora. Za Lšenka nema niko da se bije osim vec duboko satanizovane policije. I sa vojskom je pitanje sta bi bilo... Ocu da kazem, ako je bilo prilike, to je bilo juce. Sad im sledi poziciona borba, mozda i sankcije EU...smanjene su im sanse.
Da, ima vijesti da još neki zavodi i jedan rudnik kreću sa protestima ali sad već očekujem ozbiljniju i puno oštriju kontru vlasti. Makronov prijedlog im takođe nije od pomoći, u stvari više će da koristi vlastima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.