Bela Rusija
- Post n°326
Re: Bela Rusija
- Post n°327
ćaća wrote:Btw, ne znam šta Lukašenku znači to the entire post-Soviet space will colapse?
pa nije ni izjavio to, vec je rekao "ovo je zastita citavog naseg prostora (nije precizirao sta znaci "nas" prostor) i primer drugima" i "ako belorusija ne izdrzi ovaj udar, ovaj talas ce se preneti tamo". "the entire post-Soviet space will colapse" je veoma slobodan i dramatican prevod.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°328
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°329
- Post n°330
znam da je utisak površan i malo me je sramota (ljudi dobijaju batine, rat je na ulicama)
a meni u oči upada lepota.
- Guest
- Post n°331
Nego: Belavia i aerodrom u Minsku priključili su se protestima.
Lukašenko je (navodno) dobio Putina na telefon, saće vidimo šta su pričali.
- Post n°332
Pa droga.Vasa wrote:Ti njihovi OMON-i mi nisu najjasniji, ponašali su se kao orkovi u Waaagh delirijumu. Video sam snimak na kome su pendrečili automobil. Pendrečili. Automobil. Njih deset.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°333
Vasa wrote:Ti njihovi OMON-i mi nisu najjasniji, ponašali su se kao orkovi u Waaagh delirijumu. Video sam snimak na kome su pendrečili automobil. Pendrečili. Automobil. Njih deset.
daj link
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°334
plachkica wrote:meni je šok sa svih ovih snimaka to koliko su beloruri i beloruskinje lepi ljudi,
znam da je utisak površan i malo me je sramota (ljudi dobijaju batine, rat je na ulicama)
Исто.
Још безвезније, монитор иза, на првом снимку, сам видео као типичан пример игре са превише података о текућем статусу, толико је тога накркано да се не види акција, не знаш шта радиш.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°335
nalog sa ženinog laptopa wrote:Vasa wrote:Ti njihovi OMON-i mi nisu najjasniji, ponašali su se kao orkovi u Waaagh delirijumu. Video sam snimak na kome su pendrečili automobil. Pendrečili. Automobil. Njih deset.
daj link
Among the dumbest things that OMON officers in Minsk have been doing is to attack random cars with their batons, which then often run them over trying to escape. 448/https://t.co/oXTNDAsQGw pic.twitter.com/0cH9CT92tH
— Rob Lee (@RALee85) August 13, 2020
- Post n°336
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°337
nalog sa ženinog laptopa wrote:drago mi je zbog zmahera, ulepsao mi je matursko vece
el si ga pojebao?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°339
@Mr.Pink to je bilo pre nego sto sam poceo da preispitujem svoju seksualnost
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°340
15 августа состоялся телефонный разговор В.В.Путина с Президентом Республики #Беларусь А.Г.Лукашенко. В связи с возвращением в Россию ранее задержанных в Белоруссии 32 граждан дана позитивная оценка взаимодействию профильных ведомств по данному вопросуhttps://t.co/v8qJQ3Uced pic.twitter.com/F7Wb8LBUJ3
— МИД России (@MID_RF) August 15, 2020
- Post n°342
Toje naravno ultra-pozeljan scenario, jedinosto na takvoj mapi-puta ima bas dosta mina.
- Post n°343
Sergen Yalçın wrote:ćaća wrote:Btw, ne znam šta Lukašenku znači to the entire post-Soviet space will colapse?
pa nije ni izjavio to, vec je rekao "ovo je zastita citavog naseg prostora (nije precizirao sta znaci "nas" prostor) i primer drugima" i "ako belorusija ne izdrzi ovaj udar, ovaj talas ce se preneti tamo". "the entire post-Soviet space will colapse" je veoma slobodan i dramatican prevod.
Pa dodaje i sajuznog gasudarstva.
I ja sam to shvatio kao ex-CCCP prostor.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°344
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%8E%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
ne misli se na ceo SNG.
_____
- Post n°345
_____
- Post n°346
+1plachkica wrote:meni je šok sa svih ovih snimaka to koliko su beloruri i beloruskinje lepi ljudi,
- Post n°347
10 days before the crackdown (July 30) Vucic and Lukashenka had the phone call broadly promoted in state Belarus media. They agreed to meet in person just after the elections. pic.twitter.com/mOX2KdaEcN
— Franak Viačorka (@franakviacorka) August 15, 2020
- Post n°348
Za ovakve "vesti" i treba ubijati novinarerumbeando wrote:10 days before the crackdown (July 30) Vucic and Lukashenka had the phone call broadly promoted in state Belarus media. They agreed to meet in person just after the elections. pic.twitter.com/mOX2KdaEcN
— Franak Viačorka (@franakviacorka) August 15, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°349
Sergen Yalçın wrote:ne, tu se misli na savez rusije i belorusije.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D1%8E%D0%B7%D0%BD%D0%BE%D0%B5_%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE
ne misli se na ceo SNG.
Bivši CCCP=EAU. Naravno da ne misli na baltičke države i Ukrajinu. Jest malo grbav i zlonmjeran prevod ali ništa mi tu nije čudno, a niti je posebno bitno.
Ko su ovi što sjede sa njim za stolom, novinari ili najbliži saradnici? Ja, do unazad dvadesetak dana, nisam znao ime nijednog drugog bjeloruskog političara osim Lukaša.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°350
plachkica wrote:meni je šok sa svih ovih snimaka to koliko su beloruri i beloruskinje lepi ljudi,
Sličan utisak kao i sa baltičkim narodima - arijevska fuzija Slovena i Normana.