Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

паће

Virus - Page 37 Empty Re: Virus

Post by паће Sat Jul 25, 2020 10:13 am

beatakeshi wrote:
    Erős Pista wrote:
    Idijot.

Па не, мора да је завршио неку средњу медицинску у некој вароши где такве школе нису ни славиле матуру. Та врста карневала је тада покривала углавном гимназије и економске школе, а оне једнополне само ако се некако саставе да прославе заједно (нпр техничка са медицинском).

Да му је некад прошла музичка школа певајући пијано (али свеједно савршено) испод прозора, можда би запамтио.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jul 25, 2020 10:17 am

Predrag Kon je, gostujući na RTS-u, na pitanje kakva je trenutno situacija u Srbiji i da li smo prošli vrh drugog pika prvog talasa, rekao da je to jako ozbiljno pitanje.

"Mi smo na visokom novou i stabilizovala se ta krivulja, hodamo po samoj ivici i to posebno u Beogradu", dodao je Kon.

Ukazao je da je "Beograd prava pravcata epidemiološka bomba zato što ima ogroman broj mesta gde može naglo virus da počne da se prenosi".
    ...

Dobar slalom o ozbiljnosti stanja, stabilizacija, epi bomba, samo cepaj kroz medije i ne misli šta si pričao juče.....
    disident

Post by disident Sat Jul 25, 2020 10:40 am

Ovde ispred kovid ambulante gužva i cirkus

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    паће

Post by паће Sat Jul 25, 2020 10:44 am

Нисам ни знао да је наша ковид амбуланта код моје МЗ. Преко пута је дућан где купујемо храну за кокошке, па мало мало па буде зајебано за паркирање. Углавном не заузму дућанов паркинг, али на оном преко пута уме да нема места. Ту се сад још паркирају и бостанџије...

Али у збиру није нешто већа гужва него прошле године. Већу направе родитељи кад дођу по децу из вртића одмах поред.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    disident

Post by disident Sat Jul 25, 2020 10:48 am

Znaci mora deda koji je pozitivan da viče i da raspravlja sa drugim gde je taj hlokin što smo uzeli 50, on pozitivan i ne daju mu leka, oče da on umre.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jul 25, 2020 10:51 am

Zašto ponovo ideš u ambulantu?
    disident

Post by disident Sat Jul 25, 2020 11:05 am

Pa zakazali su mi pregled prošli put za subotu. Evo i ja se kajem Virus - Page 37 1399639816

_____
    Pristalica krvne osvete
    disident

Post by disident Sat Jul 25, 2020 11:40 am

Virus - Page 37 Scree149
    Virus - Page 37 Scree148
    Virus - Page 37 Scree147

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jul 25, 2020 11:44 am

Znaci sto manje higijene da se nagomilaju bakterije  Virus - Page 37 3579118792 Virus - Page 37 3274312807 Virus - Page 37 1848198029
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Sat Jul 25, 2020 11:54 am

pun parking Virus - Page 37 3579118792

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place

Post by beatakeshi Sat Jul 25, 2020 11:57 am

Zalažem se za masovna streljanja.
    disident

Post by disident Sat Jul 25, 2020 12:11 pm

Masovna kupanja  Virus - Page 37 2304934895

_____
    Pristalica krvne osvete
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Sat Jul 25, 2020 12:13 pm

disident wrote:Masovna kupanja  Virus - Page 37 2304934895
    Ček, šta je ovo, aluzija na plinske komore? Nemoj!

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jul 25, 2020 3:12 pm

Virus - Page 37 EdwzrM5WkAEoAjD?format=jpg&name=large
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Jul 25, 2020 3:17 pm

Strašna nepravda
    паће

Post by паће Sat Jul 25, 2020 3:21 pm

Jyrki Juhani Järvilehto wrote:Strašna nepravda

Жртвовали 1 пацијента да, уз вирус, буде данима изложен још и ЧЈу и његовом негативном зрачењу.

_____
    Sotir

Post by Sotir Sat Jul 25, 2020 3:23 pm

disident wrote:Virus - Page 37 Scree149
    Али су зато умрла два контроверзна бизнисмена, Космајац и Бранко Стефановић.
    Кад крене лавина теорија за ове.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jul 25, 2020 3:59 pm

U Kruševcu će biti izgrađena kovid bolnica, koja će imati kapacitet od oko 500 ležajeva, i Vojska Srbije je dobila zadatak da u najkraćem mogućem roku izgradi bolnicu, uradi sve što je potrebno da se tu smeštaju ljudi koji su oboleli od kovida, da ih lečimo, da im pomognemo", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin je obišao radove na izgradnji bolnice za smeštaj i lečenje pacijenata obolelih od Kovid-19 u okviru Vojnog kompleksa "Rasina" u Kruševcu.
    http://rs.n1info.com/Vesti/a623274/U-kasarni-u-Krusevcu-gradice-se-kovid-bolnica.html
    ćaća

Post by ćaća Sat Jul 25, 2020 5:14 pm

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jul 25, 2020 5:18 pm

Bravo. Kako je sazeo - ne date mi moje zdravstvo koje sam placao - jebacu vam sve. Esencija.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Sat Jul 25, 2020 5:32 pm

A pas čeloklep.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jul 25, 2020 5:34 pm

Novi Pazar -- Od početka epidemije koronavirusa, u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, odnosno kasnije Regionalnom Kovid centru u Novom Pazaru, preminule su 154 osobe.

Od toga je 100 pacijenata umrlo od posledica infekcije kovid 19, saopštila je ta zdravstvena ustanova, po nalogu Štaba nakon spekulacija u javnosti o broju umrlih.

Prema tim podacima, od posledica korona virusa u Novom Pazaru je preminuo 81 pacijent, u Sjenici 12, a u Tutinu sedam, prenosi RTV Novi Pazar.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jul 25, 2020 5:53 pm

Pisma čitalaca

Kako sam izbačen sa Infektivne klinike

Ležao sam na Infektivnoj klinici, Pasterova 2, Beograd, 6. odeljenje, Klinike za infektivne i tropske bolesti.

Piše: Stojan Mladenović
    25. jula 2020. 15.30

Lečen sam od 30. 6. 2020. do 15. 7. 2020. Broj istorije bolesti 1584/2020.

Prvog jula došli su u moju sobu i rekli mi da će da me sele u bolnicu Bežanijska kosa. Imao sam vremena minut-dva da spakujem svoje stvari.

Dobio sam otpusnu listu, sestra mi iznela stvari i bukvalno sam bio izbačen iz bolnice a kombija niotkuda.

Pošto me tresla groznica, nisam znao šta dalje da radim. Posle izvesnog vremena izašao je jedan mladi čovek dr Marko Marković, pozvao me da sednem u hodnik 6. odeljenja bolnice i naredio sestri da mi se da kiseonik.

Onda je rekao meni: „Ovo je veoma nepošteno i neljudski.“
    I to rekao nekoliko puta. Sestri je nekoliko puta rekao da se pocepa otpusna lista i da se otvori nova lista, da se ja primim u bolnicu.

Ono što je ovaj čovek za mene uradio, on bi uradio za svakog građanina ove zemlje. On je za mene planina od čoveka, svetlost i nada Srbije.

Želim da mu se zahvalim, želim da ga pozdravim, želim da ga drugi građani Srbije pozdrave.

Isto tako želim da se zahvalim sestrama koje su mi drugi put spasile život.

Smešten sam u sobu 6 sa šest pacijenata. Pošto mi se učinilo da iz sobe jedan nisam pokupio sve stvari, otišao sam u tu sobu i video na krevetu na kom sam ležao Čedomira Jovanovića (političar) i još jednog pacijenta. Od trokrevetne sobe napravljena je dvokrevetna soba.

Doktor koji mi je napisao otpusnu listu je inače profesor, direktor klinike je docent a direktor bolnice ne znam šta je. Ali ono što znam je da njih dvojica za mesec dana nikada nisu ušli na Šesto odeljenje infektivne klinike u Beogradu.

Oni ne zaslužuju da im ime spomenem, sve što sam imao da kažem profesoru rekao sam javno ispred cele sobe i vizite, kako njemu tako i njegovim pretpostavljanima.

U sličnom tonu ono što sam rekao načelniku rekao sam i gospodinu Jovanoviću. Sa gospodinom Jovanovićom sam se sretao skoro svakodnevno. Sve što sam mu ja rekao nije ga ništa doticalo, a u krajnjem slučaju on ništa nije kriv.
    https://www.danas.rs/dijalog/pisma-citalaca/kako-sam-izbacen-sa-infektivne-klinike/
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Jul 26, 2020 10:28 am

Na pitanje šta bi promenio u dosadašnjim merama i toku epidemije, Janković napominje da će to tek biti analizirano.

"Nije na jednom čoveku da da konačan zaključak. Ja lično mislim, a nisam to prvi rekao, da u trenutku kada je ukidano vanredno stanje i kada se prešlo na otvaranje, da je to možda u nekom trenutku nekako shvaćeno kao kraj epidemije, što nije bio", navodi Janković.

NeKAkO

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 26, 2020 10:29 am

Čekaj prvo da osmisle novu bazu podataka....

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 8:55 am