meni žena odmah rekla "moraće buster vakcina za ovo".
Virus
- Guest
- Post n°951
Re: Virus
to je realno bila pusta nada, Hail Mary pass.
- Guest
- Post n°952
inače na osnovu svega što čitam jasno mi je da u Evropi počinje drugi talas. kurcobolja spram epidemioloških mera se raširila kontinentom i ima jedinu moguću posledicu - postepeno uspravljanje krive.
izgleda da postoji granica izdržljivosti i u najdisciplinovaniijim društvima. ljudi se naviknu na prisustvo opasnosti. prvo traže izgovore a onda postanu potpuno ležerni, otupe pred opasnošću. nismo svi div-heroji kao ljudi sa tvitera.
a i cela ta priča sa talasima je besmislena. virus se širi zimi, leti, svejedno mu je.
izgleda da postoji granica izdržljivosti i u najdisciplinovaniijim društvima. ljudi se naviknu na prisustvo opasnosti. prvo traže izgovore a onda postanu potpuno ležerni, otupe pred opasnošću. nismo svi div-heroji kao ljudi sa tvitera.
a i cela ta priča sa talasima je besmislena. virus se širi zimi, leti, svejedno mu je.
- Post n°953
Ma da bre, ovo ce trajati dok traje, nema talasa nikakvih. Kad su mere smanjuje se, kad se raspistolje ljudi krene da divlja. Samo vakcina ili misteriozni nestanak kao sars.
- Post n°954
Koliko razumem leti je razlika samo to sto se ljudi manje guraju po zatvorenim prostorima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°955
Ја бих онда један тај мистериозни нестанак ако може. Где има да се наручи?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°956
Erős Pista wrote:Koliko razumem leti je razlika samo to sto se ljudi manje guraju po zatvorenim prostorima.
Nije samo to, imunitet je zimi slabiji, respiratorne bolesti imaju težu kliničku sliku.
- Guest
- Post n°957
a nije nestanak SARS-a baš misteriozan. širili su ga simptomatski pacijenti, sve su ih nahvatali, uveli mere kontrole i ćao.
ovo šire asimptomatski pacijenti i ne postoji nikakav način da se potpuno istrebi, to je do sada jasno. imamo novu boles' na meniju i ostaje tu do zatvaranja restorana, sa ili bez vakcine.
ovo šire asimptomatski pacijenti i ne postoji nikakav način da se potpuno istrebi, to je do sada jasno. imamo novu boles' na meniju i ostaje tu do zatvaranja restorana, sa ili bez vakcine.
- Post n°958
Erős Pista wrote:Koliko razumem leti je razlika samo to sto se ljudi manje guraju po zatvorenim prostorima.
bogami da prodjes Novim Sadom subotom uvece pa da vidis kako se guraju i na otvorenim prostorima...baste klubova krcate,djuska se i gura se sve u 16..
- Post n°959
Ma dobro, nek ostane, samo da se mi svi vakcinisemo pa onda moze da ostaje
- Korisnik
- Post n°960
Jel normalna reakcija pojačano znojenje nakon uzimanja cinka?
- Post n°961
plavaivy wrote:Erős Pista wrote:Koliko razumem leti je razlika samo to sto se ljudi manje guraju po zatvorenim prostorima.
bogami da prodjes Novim Sadom subotom uvece pa da vidis kako se guraju i na otvorenim prostorima...baste klubova krcate,djuska se i gura se sve u 16..
Mislis u 16h?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°962
Inace, Nis izgldda kao avetinjski grad. Prazan skoto potpuno.
_____
- Post n°963
u Ns uvece kao pravo leto i to negde u Budvi..baste pune,glasne muzike se mesaju,devojke preplanule,nasminkane i u kratkim aljinama..1 loodilo..
- Guest
- Post n°964
pa dobro to sa kratkim haljinama je epidemiološki i estetski sasvim dobro i prihvatljivo.
- Post n°966
Onaj jedan Simon Karic ( ) okacio juce story na Insta kako u Maison Boho u sred noci oni prave dernek. Igra se po šankovima, sve kao da nema korone.
Isto vidim kod jednog druga na Insta story, neka vila na Kosmaju po mojoj proceni, bazen, narodnjački pevač, ljudi sredjeni, pijani i nakrcani u 2 ujutro.
Ima ko sme sve, a ima i ko je mogao i za vreme policijskog časa.
Isto vidim kod jednog druga na Insta story, neka vila na Kosmaju po mojoj proceni, bazen, narodnjački pevač, ljudi sredjeni, pijani i nakrcani u 2 ujutro.
- Post n°967
Bas tako.
_____
- Post n°968
Margit Savović wrote:Onaj jedan Simon Karic ( ) okacio juce story na Insta kako u Maison Boho u sred noci oni prave dernek. Igra se po šankovima, sve kao da nema korone.
Ali ovo je situacija u kojoj na to kazem - samo izvolite
- Post n°969
Mi živimo u zemlji u kojoj se statistike o zaraženima i umrlima doslovno izmišljaju. Plus sa ovim džiberčinama koji ne mogu bez nedeljne doze žive muzike i kokaina kojima je sve dozvoljeno, ja ne vidim kako će se ikada više voditi kredibilna i konzistentna politika borbe protiv epidemije.
- Post n°970
Pa sve zavisi od broja ljudi na intenzivnoj i respiratorima. To je bukvalno sve sto drzavu zanima. Ako je to podnosljivo terace se ovako do vakcine.
- Post n°971
Margit Savović wrote:Mi živimo u zemlji u kojoj se statistike o zaraženima i umrlima doslovno izmišljaju. Plus sa ovim džiberčinama koji ne mogu bez nedeljne doze žive muzike i kokaina kojima je sve dozvoljeno, ja ne vidim kako će se ikada više voditi kredibilna i konzistentna politika borbe protiv epidemije.
Ma s tim je gotovo.
_____
- Guest
- Post n°972
ja se pitam da li bi bilo moguće da posle još 6 meseci ove agonije dođemo do tačke gde bi odlazak u noćni klub i na druga epidemiološka iživljavanja privilegovanih podrazumevao opasnost od spaljivanja automobila i teških telesnih povreda.
gledam sirotinju bedu kako sedi po kućama, ne viđa rodbinu i prijatelje, i priča da korone nema ili da je za nju kriv ko zna ko, od marsovaca do farmakomafije, a krivci za sadašnje stanje im se smeju iz bembara.
gledam sirotinju bedu kako sedi po kućama, ne viđa rodbinu i prijatelje, i priča da korone nema ili da je za nju kriv ko zna ko, od marsovaca do farmakomafije, a krivci za sadašnje stanje im se smeju iz bembara.
- Post n°973
Doci ce do prokuzavanja socijalno najaktivnijeg dela populacije. To je nekih 20%. To je daleko od kolektivnog imuniteta (umal ne napisah identiteta), ali je dovoljno da u realnom zivotu posle toga broj novoobolelih padne na neki prihvatljiv broj. Pod uslovom da se ne krene u skole u septembru, naravno.
- Post n°974
Vasa wrote:ja se pitam da li bi bilo moguće da posle još 6 meseci ove agonije dođemo do tačke gde bi odlazak u noćni klub i na druga epidemiološka iživljavanja privilegovanih podrazumevao opasnost od spaljivanja automobila i teških telesnih povreda.
E, to je to.
_____
- Post n°975
Možda ako broj zaraženih i umrlih nastavi da raste, sa ovim ciframa ne.