Virus
- Post n°801
Re: Virus
Svugde nosim masku i trljam ruke onim gelom. Dakle pazim ali ZIVOT NE SME STATI
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°802
Mislim kada ovo dovrsim zatvoricu se na 21 sprat
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°803
I vidimo se u maju sledece godine. ko onaj iz dedinog sela kog su zvali spanac ali ne zbog ucesca u ratu vec zato sto se 1919 zatvorio u kucu i iz nje izasao ono tipa 1946
_____
- Post n°804
drugar knjigovođa je bio bolestan, njegova žena i sin ništa, u četvrak izašao iz bolnice.
neka rodbina iz kraljeva sad najebava žestoko, stariji su u bolnici, mlađi se leče kod kuće,
deca su, srećom, asimptomatska.
neka rodbina iz kraljeva sad najebava žestoko, stariji su u bolnici, mlađi se leče kod kuće,
deca su, srećom, asimptomatska.
- Post n°805
I meni javljaju iz Kraljeva. Tamo je kataklizma, iz svake familije poneko a polako saznajem za umrle
- Post n°806
U Brusu tri dana za redom objavljuju rezultate od 06.07.
— Na prvoj liniji (@zao_los) July 21, 2020
Devet pozitivnih sam izbrojao do sada.
- Post n°807
Vasa Čokrljan wrote:Zaaaašto rade serološke testove kod simptomatskih pacijenataaaaa.....
Daaaaa bi srali da su mnogooooo testirali i da na televizoru u 3 izađe da su testirali 8000, od toga 7500 seroloških svi negativni i 500 PCR od koji je 80% pozitivnoooooo, kapiš?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°808
Dvadesetsedmogodišnja trudnica koja je bila na respiratoru, a koja je juče izgubila bebu odmah po rođenju, preminula je u Nišu>> https://t.co/e3s9MXa02b #rtsvesti
— RTS Vesti (@RTS_Vesti) July 21, 2020
- Post n°809
Marius Lăcătuș wrote:Vasa Čokrljan wrote:Zaaaašto rade serološke testove kod simptomatskih pacijenataaaaa.....
Daaaaa bi srali da su mnogooooo testirali i da na televizoru u 3 izađe da su testirali 8000, od toga 7500 seroloških svi negativni i 500 PCR od koji je 80% pozitivnoooooo, kapiš?
A inace, objavljene cifre imaju neku vezu sa dogadjajima iz stvarnog zivota - mora postojati 8000 testova da bi objavili tu cifru?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°810
Sa b92
Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević rekla je da u je u Srbiji srpski model borbe sa koronavirusom
To znamo. Naziv modela je Neće valjda
Zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević rekla je da u je u Srbiji srpski model borbe sa koronavirusom
- Post n°811
У овој недељи два случаја један контакт далеко од мене. (позитивни су били у контакту са особама са којима сам у контакту).Vasa Čokrljan wrote:brza anketa: da li ste čuli za nove slučajeve u svojoj okolini u poslednjih nedelju dana?
ja nisam, nastupila je potpuna stagnacija u mom bablu.
- Post n°812
Ja sam izjavila da ćemo svi biti onkološki bolesnici, samo da dovoljno dugo poživimo, to i dalje mislim", zaključila je ona.
Grujičićeva je ukazala na posledice NATO bombardovanja po maligne bolesti u Srbiji, i na autoimune bolesti, te da oni imaju sada najteže kliničke slike.
"Ja sam ubeđena da nije slučajno što na čitavom Balkanu u Srbiji i Crnoj Gori raste broj obolelih. Ja sam ubeđena da je to zbog bombardovanja", kazala je ona.
Gilja brt. Samo gilja.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°813
Koronavirus ušao u Vladu. #dnevnikhr #koronavirus https://t.co/MzrecgUDnb
— DNEVNIK.hr (@DNEVNIKhr) July 21, 2020
- Post n°814
covid koalicioni potencijal
_____
- Guest
- Post n°815
Mór Thököly wrote:Sa b92
To je model gde je testiranje samo jedan element ustanovljavanja kliničke slike u razvoju, i to ne prvi element nego prvo malo kući ležiš s lekovima, pa snimak pluća pa onda test.
Glavno je naravno što to znači da se testira kao deo lečenja bolesti, a bez namere da se utiče na (ne)širenje epidemije, taj brod je davno isplovio.
- Post n°817
buffalo bill wrote:Mór Thököly wrote:Sa b92
To je model gde je testiranje samo jedan element ustanovljavanja kliničke slike u razvoju, i to ne prvi element nego prvo malo kući ležiš s lekovima, pa snimak pluća pa onda test.
Glavno je naravno što to znači da se testira kao deo lečenja bolesti, a bez namere da se utiče na (ne)širenje epidemije, taj brod je davno isplovio.
Ел то значи да нису сигурни у дијагнозу (ал' су били довољно сигурни да одреде терапију) па ајд ипак да тестирамо?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°818
sto si isekao putinovu majcu??buffalo bill wrote:
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°819
disi kako si?
_____
- Post n°820
buffalo bill wrote:Mór Thököly wrote:Sa b92
Jeste otplovio, ali moze jednom ponovo da dodje trenutak za njega
- Post n°821
pretprošlu subotu je komšinici umrla majka, sahrana je bila u prošli utorak, danas su im javili da je bila kovid+.
dragi je vozio komšinicu na groblje i bio na sahrani, ja sam izjavila saučešće na ulici.
da li je 8 dana dovoljno da se razviju simtpomi? (svakako ćemo tihovati do utorka, samo me zanima
da li da tihujemo smireni ili da paničimo?)
dragi je vozio komšinicu na groblje i bio na sahrani, ja sam izjavila saučešće na ulici.
da li je 8 dana dovoljno da se razviju simtpomi? (svakako ćemo tihovati do utorka, samo me zanima
- Post n°822
Povremeno imam blagu temperaturu, i to je to, generalno se dobro osecam. E da imam bolove u vratu zadnjih par dana #cudnoboomer crook wrote:disi kako si?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°823
U proseku se jave simptomi petog ili šestog dana nakon izloženosti. ponekad bude i do 14 ali ako ih posle 8 dana nema svakim danom su manje šanse.. tako sam i ja brojala..plachkica wrote:pretprošlu subotu je komšinici umrla majka, sahrana je bila u prošli utorak, danas su im javili da je bila kovid+.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°824
dobro je @disi
_____
- Post n°825
Tek mi ponekad klikne da je ovo planetarno zlo i da mi kroz šumu amaterizma, vučićpederizma i seciranja Darije i drugih Konova to gubimo iz vida. Virus je izgleda dodao gas svud, i gde se pazi i gde ne..Jednog dana ce mozda sinuti nekom da do pronalaska leka ili vakcine, odgovor mora biti jedinstven, tj ako jedni propisuju maske a drugi nista slaba vajda. Ali te mudrosti nema i nece je biti do nekog velikog zla.
U prevodu pesimista sam, ovde nista ne pomaze i neizbezno je opste zarazavanje u narednih sest meseci pa kako ko prodje.
U prevodu pesimista sam, ovde nista ne pomaze i neizbezno je opste zarazavanje u narednih sest meseci pa kako ko prodje.