Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Nektivni Ugnelj

Virus - Page 32 Empty Re: Virus

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jul 20, 2020 7:08 pm

LDH je enzim koji sa nalazi u jetri, srcu, bubrezima, skeletnim mišićima i eritrocitima i katalizuje međusobno pretvaranje laktata i piruvata.
    Povišen je u megaloblastnoj i pernicioznoj anemiji, virusnom hepatitisu, šoku, hipoksiji, infarktu miokarda, cirozi, opstruktivnoj žutici, bubrežnim bolestima, metastatskom karcinomu, kod svih stanja praćenih propadanjem skeletnih mišića, jetre, pluća, kože. Takođe, i kod raspadanja crvenih krvnih zrnaca i nekih tumora.

Posto ovo ostalo nije sigurno u tvom slucaju, ostaje hipoksija. Dakle, miruj i pij te lekove i gomilu tecnosti. 
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Jul 20, 2020 7:16 pm

Cak i da je korona, ti ces to utvojim godinama 99,99999% pregurati bez vecih problema. Samo cuvaj matorce da ih ne zarazis (ako je korona).
    disident

Post by disident Mon Jul 20, 2020 7:27 pm

Sta znam, merila mi je danas saturaciju kiseonikom, nisam najbolje video ali msm da je bila 94%, u svakom slucaju zadovoljavajuca. Ja sam vec krenuo da guglam sta je megablastna anemija  Virus - Page 32 1668833401

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Margit Savović

Post by Margit Savović Mon Jul 20, 2020 7:30 pm

Meni 14-ti dan od kolektivnog krkljanja od suzavca i nisam razvila nikakve simptome. Nadam se da je to to za taj exposure.

Post by MNE Mon Jul 20, 2020 7:40 pm

aman bre zanimaj se nečim i ne misli na to, većina bolesti se inicira nervozom
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 12:13 am

Bangladešani, drž'te se

A #COVID19 vaccine developed by #Beijing-based Sinovac Life Sciences Co has won preliminary approval in Bangladesh for phase III clinical trials, Sinovac told GT. https://t.co/JzbEH8yQyq https://t.co/kSr85mh0ca
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Jul 21, 2020 9:51 am

lalinea

Post by lalinea Tue Jul 21, 2020 9:53 am

buffalo bill wrote:Bangladešani, drž'te se

A #COVID19 vaccine developed by #Beijing-based Sinovac Life Sciences Co has won preliminary approval in Bangladesh for phase III clinical trials, Sinovac told GT. https://t.co/JzbEH8yQyq https://t.co/kSr85mh0ca
    ako sam dobro razumela, ovo je inaktivirana vakcina, a to znaci da bi se manje trebalo brinuti za bezbednost a vise za efikasnost.

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 10:09 am

Da. Mislim da smo već pisali o sinovac™ vakcini, ona je old skul potpuni i može da se brzo proizvede, ali je pitanje da li je dovoljno efikasna.
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Jul 21, 2020 10:44 am

InvisibleLight tamo:
    Svaka cast ovim doktorima

Juce prijatelj doktor objavio da je dobio krivicnu prijavu zbog izazivanja panike jer je 7. jula na fb objavio broj pacijenata u bolnici i na respiratoru.

'Slucajna' cinjenica je da je postao odbornik opozicione gg, iz koje je vec expresno smenjeno dvoje direktora skola, bilo na nova.rs

Nedimovic vucicev ker šeni i yjeda za sefa
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 12:17 pm

brza anketa: da li ste čuli za nove slučajeve u svojoj okolini u poslednjih nedelju dana?
    ja nisam, nastupila je potpuna stagnacija u mom bablu.
    Margit Savović

Post by Margit Savović Tue Jul 21, 2020 12:18 pm

Ja nisam. A npr, od 25. juna do 10. jula sam skupila 200 osoba koje znam da su zaražene.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 12:23 pm

ne znam nikoga ko je zaražen, u kontaktu sam sa dosta ljudi, a iz druge ruke možda dva slučaja

kažem možda zato što još nema rezultata
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jul 21, 2020 12:38 pm

Bratanica. Radi u bg kao vaspitacica i poslednja je koja je pozitivna u kolektivu.

_____

Uprava napolje!

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Jul 21, 2020 1:03 pm

koliko su ljudi prsli 

za godinu dana od ovoga predvidjem takvu situaciju da ce fazon rat svima biti najbolje resenje

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    disident

Post by disident Tue Jul 21, 2020 1:03 pm

Vasa Čokrljan wrote:brza anketa: da li ste čuli za nove slučajeve u svojoj okolini u poslednjih nedelju dana?
    ja nisam, nastupila je potpuna stagnacija u mom bablu.
    Juce sam zvao covid ambulantu ceo dan da bi mi doktorka rekla ostale rezultate preko telefona. Na kraju sam je dobio u 10 do 19 , kad joj se zavrsavala smena, sto znaci da je ta zena 11 sati bila sa pacijentima non stop. Ne bih vise nista komentarisao, ni sto se tice broja bolesnih, ni sto se tice tog napora i zrtvovanja

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Jul 21, 2020 1:05 pm

U mom bablu ljudi nose maske. Evo djoko vlah pije kafu 2 stola od mene i spusta masku da uzme guc.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 1:06 pm

Pametan Đokara, tako treba.
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Jul 21, 2020 1:10 pm

On the other hand basara je maskirao lakat.

Disi, ljudi se masovno javljaju u covid bolnice i tako treba da bude. Ujku su sklonili posto je 60+ lekar ali rade ko ludi. Pre toga mi je rekao da ima jos resp. inf. ali da su ogromnim naporom iskontrolisali situaciju. my hot take: sada po smrtima pratimo rezultate otvaranja kafica i klubova, utakmica, titula i izbora. ljudi se paze.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 1:13 pm

ljudi sad uglavnom nose maske i to mora da da rezultate

ima određeni % ovih što više vole slobodu i smrt, ali ne remete situaciju preterano

četnicu su bar bili u ili fazonu, a ovi oće i jedno i drugo, sve to alavo
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 1:18 pm

Još samo da se skonta da nema skidanja maske do vakcine.
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Jul 21, 2020 1:18 pm

Virus - Page 32 1399639816 @talason
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jul 21, 2020 1:19 pm

boomer crook wrote:On the other hand basara je maskirao lakat.
    Gde ti to sediš, kod Bude i Ive u Klubu književnika 1989. godine?
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Jul 21, 2020 1:21 pm

Evo ja cekam da sef zavrsi neato u dgra i sedim u skc basti. Svugde sto razmaka, pola ljudi nosi maske dok sede osim neke derendzave med sestre i basare.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Jul 21, 2020 1:26 pm

Mislim drk je sto cu ove nedelje morati do advokata, banke, danijelove... histerija

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:53 am