Virus
- Post n°427
Re: Virus
Čekajte, ipak ima ovo
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/maske-obavezne-i-na-otvorenom-krizni-stab-preporucio-nove-mere-evo-pod-kojim-uslovima/gx80v92
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/maske-obavezne-i-na-otvorenom-krizni-stab-preporucio-nove-mere-evo-pod-kojim-uslovima/gx80v92
- Guest
- Post n°428
Živeće ovaj narod. pic.twitter.com/Y3jdGksmBl
— Nemi (@nemi_itb) July 15, 2020
- Post n°429
Erős Pista wrote:Lol, srecne nove 90e. Samo se sad ne ceka ispred ambasade nego ispred kovid ambulante...
jao majko
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°430
Bendegúz Somogyi wrote:Živeće ovaj narod. pic.twitter.com/Y3jdGksmBl
— Nemi (@nemi_itb) July 15, 2020
- Guest
- Post n°431
Lepo je videti da raspali pedo deda, iako očigledno asimptomatski, ima adekvatnu bolničku negu, čiste, cele čaršave i tako to.
Ovde bi giljotina radila dan i noć mesec dana.
Ovde bi giljotina radila dan i noć mesec dana.
- Post n°432
Sergen Yalçın wrote:Erős Pista wrote:Lol, srecne nove 90e. Samo se sad ne ceka ispred ambasade nego ispred kovid ambulante...
jao majko
?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°433
Идиот Белојевић
Последњи пут кад се за неку установу рекло да је неограниченог капацитета је било за Јасеновац.Белојевић wrote: Uz pomoć Vojske Srbije uspostaviti četiri centralne poljske kovid bolnice u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu neograničenih kapaciteta. Isključivo u njima smeštati i lečiti jedino kovid pacijente koji su životno ugroženi. Uspostaviti jedinstveni protokol za hospitalizaciju i lečenje obolelih od kovida 19.
- Post n°434
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/4018899/.htmlVučić: Gledaćemo da budemo u prvih 30 zemalja koje će nabaviti vakcinu protiv kovida 19
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će Srbija pre kraja godine imati vakcinu protiv korona virusa, navodeći da su u toku razgovori sa jednom zemljom koja već daje vakcinu ljudima.
Aleksandar Vučić je naveo da je Srbija gleda da bude u prvih 30 zemalja koje će nabaviti vakcinu protiv kovida 19 i da su u toku pregovori sa zemljom koja već daje vakcinu, kao i da se nada da će ona stići u našu zemlju do kraja ove godine.
"Mi smo u razgovorima sa jednom zemljom, vezanim za vakcinu. Testiranje je završeno i daje se ugroženima. Mi se nadamo da pre kraja ove godine možemo da imamo tu vakcinu, koja bi bila spas za Srbiju u potpunosti, i za ekonomiju i za celu zemlju," rekao je predsednik Srbije.
...
Koliko ja znam, jedini koji već daju vakcinu su Kinezi i to samo vojsci.
- Post n°435
http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/aktuelno-krizni-stab-doneo-odluku-maske-obavezne-i-na-otvorenom-zabrana-okupljanja-za-vise-od-10-osoba_1144723.htmlNošenje maski na otvorenom biće ubuduće obavezno na teritoriji cele Srbije u okolnostima u kojima nije moguće držati distancu od jedan i po metar, odlučeno je na upravo završenom Kriznom štabu. I na svim ostalim javnim mestima na otvorenom prostoru preporučuje se nošenje zašitnih maski. Zaštitne maske obavezne su i na otvorenom prostoru, na mestima na kojima nije moguće obezbediti rastojanje od jedan i po metar, poput redova ispred prodavnica, apoteka, autobuskih i voznih stajališta i slično.
...
Odluke Kriznog štaba odnosiće se na celu teritoriju Srbije, a ne kao što je bio slučaj poslednjih nedelja samo na pojedine gradove. To važi i za nošenje maski u zatvorenom prostoru, koje je do sada bilo obavezno u pojedinim gradovima.
Sve mere koje su danas usvojene primenjivaće se od petka, 17. jula. Na upravo završenom sastanku, doneta je i odluka o zabrani okupljanja više od 10 ljudi na otvorenom.
Danas nešto ranije:
http://rs.n1info.com/Vesti/a619908/Jankovic-Bez-novih-mera.htmlKrizni štab trenutno ne razmatra uvođenje novih mera, a od onih koje su na snazi očekuje se da daju rezultate, rekao je danas imunolog Srđa Janković.
Last edited by rumbeando on Wed Jul 15, 2020 12:58 pm; edited 3 times in total
- Post n°436
rumbeando wrote:https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika/4018899/.htmlVučić: Gledaćemo da budemo u prvih 30 zemalja koje će nabaviti vakcinu protiv kovida 19
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će Srbija pre kraja godine imati vakcinu protiv korona virusa, navodeći da su u toku razgovori sa jednom zemljom koja već daje vakcinu ljudima.
Aleksandar Vučić je naveo da je Srbija gleda da bude u prvih 30 zemalja koje će nabaviti vakcinu protiv kovida 19 i da su u toku pregovori sa zemljom koja već daje vakcinu, kao i da se nada da će ona stići u našu zemlju do kraja ove godine.
"Mi smo u razgovorima sa jednom zemljom, vezanim za vakcinu. Testiranje je završeno i daje se ugroženima. Mi se nadamo da pre kraja ove godine možemo da imamo tu vakcinu, koja bi bila spas za Srbiju u potpunosti, i za ekonomiju i za celu zemlju," rekao je predsednik Srbije.
...
Koliko ja znam, jedini koji već daju vakcinu su Kinezi i to samo vojsci.
Bice veselo
- Post n°437
rumbeando wrote:http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/aktuelno-krizni-stab-doneo-odluku-maske-obavezne-i-na-otvorenom-zabrana-okupljanja-za-vise-od-10-osoba_1144723.htmlNošenje maski na otvorenom biće ubuduće obavezno na teritoriji cele Srbije u okolnostima u kojima nije moguće držati distancu od jedan i po metar, odlučeno je na upravo završenom Kriznom štabu. I na svim ostalim javnim mestima na otvorenom prostoru preporučuje se nošenje zašitnih maski. Zaštitne maske obavezne su i na otvorenom prostoru, na mestima na kojima nije moguće obezbediti rastojanje od jedan i po metar, poput redova ispred prodavnica, apoteka, autobuskih i voznih stajališta i slično.
...
Odluke Kriznog štaba odnosiće se na celu teritoriju Srbije, a ne kao što je bio slučaj poslednjih nedelja samo na pojedine gradove. To važi i za nošenje maski u zatvorenom prostoru, koje je do sada bilo obavezno u pojedinim gradovima.
Sve mere koje su danas usvojene primenjivaće se od petka, 17. jula. Na upravo završenom sastanku, doneta je i odluka o zabrani okupljanja više od 10 ljudi na otvorenom.
Danas nešto ranije:
http://rs.n1info.com/Vesti/a619908/Jankovic-Bez-novih-mera.htmlKrizni štab trenutno ne razmatra uvođenje novih mera, a od onih koje su na snazi očekuje se da daju rezultate, rekao je danas imunolog Srđa Janković.
Sta to znaci u kontekstu matinea po splavovima, zivo me zanima
- Post n°438
"Struka" se dakle u kriznom štabu toliko pita da ne zna ni da će koji sat kasnije da jednoglasno izglasa neke mere.
- Post n°440
rumbeando wrote:Vučić: Gledaćemo da budemo u prvih 30 zemalja koje će nabaviti vakcinu protiv kovida 19
...
ma sta trideset, pedeset!
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°442
Pa jel smo zadžabe potpisivali sveobuhvatno strateško partnerstvo sa Čajnom....
- Post n°443
Pa mozda i nismo, al bice veselje sa tom vakcinom. Ako je bude. Medicinsko osoblje kapiram da nece ni pitati jel hoces il neces.
- Post n°444
Ma kakva vakcina. Sutra ce i da zaboravi sta je reko. Ovo su sad bukvalno ocajnicki pokusaji zatrpavanja lazima. Kineska vakcina novi S-300
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°446
Stagod i kadgod. Oni ce, kad god to da bude, kupiti ono najjeftinije, a to ce verovatno biti kineska. I onda ce je odmah uvaliti zdravstvenim radnicima.
- Post n°447
Bendegúz Somogyi wrote:Možda stigne do kraja godine da se i kod nas testira na vojsci kao u Kini
Na policiji
- Post n°448
Mór Thököly wrote:Bendegúz Somogyi wrote:Možda stigne do kraja godine da se i kod nas testira na vojsci kao u Kini
Na policiji
Узе ми каж.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°449
evo belojeviča iz marta, izbrisao je ovo sa svoje fb stranice, al dok sam prelistavala noćas,
videla sam da se, kao ugledni lekar, priključio uglednom poks-u
[img][/img]
videla sam da se, kao ugledni lekar, priključio uglednom poks-u
[img][/img]
- Post n°450
Па јел' објавио шта је постигао помоћу тих црта и табала?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...