Virus
- Post n°727
Re: Virus
Ne znam. Nista epohalno sigurno. Ali vrh je kako se zemlja kako- tako nosila sa virusom u aprilu. Da bi onda bukvalno sve to bacili u djubre.
- Post n°728
Буквално то, све очекујеш да ће бар понекад понешто да ураде како треба, да се ускокова тема бар малко запљуне, ал' јок, и то што ураде ураде накарадно, а и што испадне добро (не њиховом кривицом), то шутну канту и пролију млеко.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°729
Ja sam sad čekao pet minuta ispred kovid ambulante i otišao da ne bih ubio nekoga. Ambulanta je na spratu, i svi se naguraju na terasi od 4kvadrata, preskaču te jer stojiš ko budala na dnu stepenica, idu samo da pitaju i ostalo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°730
Ipak sam ostao, al krenuo i ja da budem bahato govno, ja sam bre posle tog i tog, jer ima neki problem?
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°732
e zato sam ja u 95% samoizolaciji, pa makar mi svet pao na glavu. ne pada mi na pamet da dobijem ćovida dok traje ovaj šesti lakat petog pregiba trećeg pika drugog i po talasa.
- Post n°733
isto jbg
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°734
Ma naravno. Ono sto mora, mora, ali ni tratinčicu vidjanja sa nekim preko toga
- Guest
- Post n°735
pa da, ali to nije život. mislim da je nemoguće prilagoditi se na ovo, ništa u evoluciji organizma i kulture nije nas pripremilo na izmicanje cigle iz donjih delova Maslovljeve piramide potreba.
- Post n°736
idem danas na pivo sa drugaricom - napolju i pod maskama.
ako se razbolim zbog toga neće mi biti žao, veću štetu će mi učiniti da je ne vidim. ona spada u onih 5% obaveznih kontakata
ako se razbolim zbog toga neće mi biti žao, veću štetu će mi učiniti da je ne vidim. ona spada u onih 5% obaveznih kontakata
_____
- Guest
- Post n°737
viđam samo ljude za koje znam da se pridržavaju epidemioloških mera, ostali mogu da me zaborave dok ovo traje. isto važi i za one kod kojih detektujem da su pozitivni na Nestorovića, drkajte piše jedni drugima do mile volje, vi ste neprijatelji moje porodice i videćemo se kad prođe rat mene protiv vas.
namerno kažem piše jer bukvalno ne poznajem ženu koja je pozitivna na Nestorovića, ili ako uslovno jeste primenila je Paskalovu opkladu i ne želi da svoja uverenja stavlja ispred mogućnosti da nije u pravu.
namerno kažem piše jer bukvalno ne poznajem ženu koja je pozitivna na Nestorovića, ili ako uslovno jeste primenila je Paskalovu opkladu i ne želi da svoja uverenja stavlja ispred mogućnosti da nije u pravu.
- Post n°738
Nema ga da se javi, da uputi koju reč ovima što su "iskoristili priliku"
- Post n°739
Bogami, zene u izvesnim godinama prilicno padaju na Nestora.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°740
Verujem, ovo je moj bubble, generacijski dosta mlađi, a one koje su malo starije izuzetno su dobro obrazovane i obaveštene.
- Post n°741
Rendgen i pregled gotovi, sad vađenje krvi na drugom mestu. Sestre i doktorke super, vidi se da rade štapom i kanapom, idalje glavni utisak to da četiri babe i jedan deda mogu da naprave gužvu i tiskanje gde ga nema
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°742
Aj samo polako.
Nešto se mislim da kad uhvatimo predah od ovih sranja priredimo jedno forumsko okupljanje, da evociramo uspomene. Ja spremam kotlić/roštilj, neka neko obezbedi avliju.
Nešto se mislim da kad uhvatimo predah od ovih sranja priredimo jedno forumsko okupljanje, da evociramo uspomene. Ja spremam kotlić/roštilj, neka neko obezbedi avliju.
- Post n°743
imam ja al u pesku
_____
- Guest
- Post n°745
Vasa Čokrljan wrote:Aj samo polako.
za dve godine, ko se seti ovog posta, neka dođe!
ja sam ga utefterio, za svaki slučaj
- Guest
- Post n°746
Predah bre. Kad se završi pandemija, pravim spiritualni retreat, with lots of spirits.
- Post n°747
vaso, odakle ti to da ne poznajes zene koje su pozitivne? ima ih koliko hoces, barem u mojoj blizini. zene rade po firmama gde je isti rizik za sve. nezavisno od odgovornosti i svega.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°749
ah sorry oglupaveo sam pored svih ovih ovaca jezeva i sovica sa kojima zivim
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°750
Disi, sta kaze rendgen? Kako se ti osecas? Moj poznanik, duca cavic, ono prelezao koronu gajbi pa dobio nalaze da je pozitivan odnosno da ima antitela.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started