Protesti
- Post n°901
Re: Protesti
Momčilo Đurđić, stručnjak za sve, a najviše za peglanu kobasicu aka južnjačku vijagru.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°902
ma mislav je, ovo samo neki mislav moze da napise. ili alternativno balsa
Izbori i politička javnost su makli sa scene i te rijetke ljude pomirenja kao što su Nenad Čanak I Čedomir Jovanović, tako da je provalija između normalnog i nenormalnog stanja, na čijoj se obali nalazimo, sve šira i dublja.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°903
Erős Pista wrote:
Lešinari i hijene su političari koji su tokom dana žalosti pozvali građane na politički protest, umesto da ćute ko zaliveni i tuguju, razmišljaju o merama.
Kao sto on cuti kao zaliven i tuguje.
Па углавном вођа странака тј. организатора проттеста нема у првом плану. То је по ко зна који пут случај. Опет неке организације које треба да замаскирају као "1 од 5 милиона". Чиста "Зона сумрака", стално понављање.
Нити вође тих странака захтевају неке значајне промене. Смене Ружића, Гашића и Вулина. Један је већ отишао. Све је то смешно и тужно. Коришћење страшне трагедије зарад мобилизације свог бирачког тела и препуцавање по медијима а не суштинске промене те маскирање свега онога што може довести до промена.
- Post n°904
Gastos Lazo wrote:
Још је занимљивије да последње набројени нешто не инсистирају на паду владе већ само појединих министара.
Немају довољно дупета да попуне више фотеља?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°905
Ali Mislav kao genereički hrvat
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°906
Napisao sam Mislav i Stipe, mogao sam Domagoj i Jure... tj. poštujem podelu Hrvatske na Hajduk i Dinamo.
_____
- Post n°907
Ma nee, meni je to simpa
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°908
Bleeding Blitva wrote:Ali Mislav kao genereički hrvat
Нашао сам већ брдо горих, то је читав спорт.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°909
Prosecni Mile i Prosjecni Mislav
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°910
паће wrote:Bleeding Blitva wrote:Ali Mislav kao genereički hrvat
Za razliku od tvojih primera Mislav jeste hrvatsko ime
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mislav_of_Croatia
_____
- Post n°911
Notxor wrote:паће wrote:
Za razliku od tvojih primera Mislav jeste hrvatsko ime
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Mislav_of_Croatia
ДакакаоРЖ, ама није типично као што је Миле.
_____
- Post n°914
Novog Majdana?
_____
- Post n°915
situacija se usloznjava
https://nova.rs/vesti/politika/poljoprivrednici-se-pridruzuju-velikom-protestu-u-petak-i-krecu-traktorima-za-beograd-cekamo-anu-brnabic-da-nam-ispuni-zahteve/
https://nova.rs/vesti/politika/poljoprivrednici-se-pridruzuju-velikom-protestu-u-petak-i-krecu-traktorima-za-beograd-cekamo-anu-brnabic-da-nam-ispuni-zahteve/
- Post n°916
ta seljara ide na ruku vučiću da skrene pažnju sa novih sto meleona miliardi gradžana u petak
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°917
Mór Thököly wrote:situacija se usloznjava
Mislio sam da je to apsolutno nemoguce
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°918
Politicki postupaju veoma pametno. Nasli su ih u blatu i povecavaju sebi sanse da im zahtevi budu ispunjeni.
- Post n°919
Mozda, ali to je potpuno suprotno onome kako su se do sada ponasali svi ostali u slicnoj situaciji. Ne znam kako to da citam, ali izgleda kao simptom preloma, odnosno slabosti rezima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°920
Srpski seljak. Ako nešto zna to je da nanjuši žrtvu.
- Post n°921
Istina. I da prepozna silu.
_____
- Post n°922
Ono sto je super kod toga je sto znacajmo smanjuje sanse da vlast uspesno od svega napravi nekakav culture war, a sa cime su vec krenuli
- Post n°923
+1
_____
- Post n°924
Pa mislim, to je sustinski koalicija 5.oktobra, to najvise mrze.
- Post n°925
Tako je.
_____