feminizam i prikljucenija
- Post n°127
Re: feminizam i prikljucenija
imanje zenskog potomka me je potpuno pretvorilo u SDZVa u pogledu tih feministickih stvari.Mór Thököly wrote:Izvini sto ti dira DKT
meni je ovo neprihvatljivo i to ne samo ruzno i seljacki, nego prosto neprihvatljivo jer je mizogino. Imam nula simpatija za naprednjake i njihov krizni stab, nek je napadaju za sve sto je stab uradio, sto je efektivno ubistvo po meni.
ovo nije to, ovo je ono sto zene trpe kad obnasaju javne funkcije i bivaju u paznji javnosti, a muskarci ne. Samom stabu i naprednjacima nece skoditi nikako, samo zenama koje hoce da te funkcije obnasaju i da budu u paznji javnosti.
_____
????
- Post n°128
Samo da ti objasnim nesto - ljudi koji rade to sto ti kazes da smatras da rade - nemaju pol kad je kritika, pogotovu putem nekakvih karikatura, u pitanju. To ti je bukvalno isto sto i "vucicu pederu". Naravno da je neprihvatljivo pokusavati nekoga diskreditovati za sto je peder ili "peder", ama "v.-u pederu" nema nikakve veze sa svim tim. Kao ni ovo sa tim o cemu pises.
- Post n°129
povraća mi se kad neko kaže da mu je imanje ženske dece promenilo mišljenje u vezi položaja žena.
jer do tada je jelte bilo nemoguće poverovati u ono što žene govore.
a komentarisanje sisa kisić tepavčević je svakako mizoginija. tj svakako će takvu kritiku upućivati samo neko ko je mizogin. to što je ona žena je samo ogledalo.
btw šta je SDZV?
a komentarisanje sisa kisić tepavčević je svakako mizoginija. tj svakako će takvu kritiku upućivati samo neko ko je mizogin. to što je ona žena je samo ogledalo.
btw šta je SDZV?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°130
srpski dzender vojnik
_____
ova zemlja to je to
- Post n°131
I meni se isto povraca od rujevica 1+Erzsébet Biszak wrote:povraća mi se kad neko kaže da mu je imanje ženske dece promenilo mišljenje u vezi položaja žena.
btw šta je SDZV?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°132
da znaš da me bilo blam da ono čitam
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°133
pa ne slazem se ni sa ovim. iz istih razloga. Kad kazes Vucicu pederu nista ne radis lose Vucicu, al radis homoseksualcima.Mór Thököly wrote:Samo da ti objasnim nesto - ljudi koji rade to sto ti kazes da smatras da rade - nemaju pol kad je kritika, pogotovu putem nekakvih karikatura, u pitanju. To ti je bukvalno isto sto i "vucicu pederu". Naravno da je neprihvatljivo pokusavati nekoga diskreditovati za sto je peder ili "peder", ama "v.-u pederu" nema nikakve veze sa svim tim. Kao ni ovo sa tim o cemu pises.
Nacelno ja mislim da je Vucic mnogo onako se nadvio nad svu politiku i da se sve gleda u odnosu na rezim i njega licno, te da se ovim nasim(tm) neprihvaljtivo mnogo popusta jer su protiv Vucica. U krajnoj liniji glasacemo za Djilasa zbog toga u usta ga jebem.
i to je validna kritika, al tako je bilo za mene. Ne bih rekao bas promenilo misljenje, svako ko zivi na svetu je jebiga svestan tih nejednakosti, samo je radikalizovalo te stavove.Erzsébet Biszak wrote:povraća mi se kad neko kaže da mu je imanje ženske dece promenilo mišljenje u vezi položaja žena.
btw šta je SDZV?
Mislim akutnije sam svestan koliko rano se te razlike pojavljuju, odnosno namecu.
SJW
edit: ne znam sta je pisao Rujevic.
_____
????
- Guest
- Post n°134
Erzsébet Biszak wrote:povraća mi se kad neko kaže da mu je imanje ženske dece promenilo mišljenje u vezi položaja žena.
btw šta je SDZV?
meni nije ništa promenilo, i ranije bih se složio sa Jankom, a slažem se i sada.
- Post n°135
i ja bih da odbranim Suvara. on je oduvek bio najveci sjw kad treba da se postavi najhistericniji zahtev pred liberale i dokaze da su licimuri te opravda podrska ekstremnoj desnici.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°136
Janko Suvar wrote:pa ne slazem se ni sa ovim. iz istih razloga. Kad kazes Vucicu pederu nista ne radis lose Vucicu, al radis homoseksualcima.Mór Thököly wrote:Samo da ti objasnim nesto - ljudi koji rade to sto ti kazes da smatras da rade - nemaju pol kad je kritika, pogotovu putem nekakvih karikatura, u pitanju. To ti je bukvalno isto sto i "vucicu pederu". Naravno da je neprihvatljivo pokusavati nekoga diskreditovati za sto je peder ili "peder", ama "v.-u pederu" nema nikakve veze sa svim tim. Kao ni ovo sa tim o cemu pises.
Nacelno ja mislim da je Vucic mnogo onako se nadvio nad svu politiku i da se sve gleda u odnosu na rezim i njega licno, te da se ovim nasim(tm) neprihvaljtivo mnogo popusta jer su protiv Vucica. U krajnoj liniji glasacemo za Djilasa zbog toga u usta ga jebem.i to je validna kritika, al tako je bilo za mene. Ne bih rekao bas promenilo misljenje, svako ko zivi na svetu je jebiga svestan tih nejednakosti, samo je radikalizovalo te stavove.Erzsébet Biszak wrote:povraća mi se kad neko kaže da mu je imanje ženske dece promenilo mišljenje u vezi položaja žena.
btw šta je SDZV?
Mislim akutnije sam svestan koliko rano se te razlike pojavljuju, odnosno namecu.
SJW
edit: ne znam sta je pisao Rujevic.
Onaj deo koji je odgovor meni:
Ne ne, ali to je nesto drugo - da li su takva kritika, ili pokusaj vredjanja, nesto pametna i korisna, to je skroz drugo pitanje. Imho, ne, nije. Ali to nije ono o cemu mi se cini da smo pricali.
- Post n°137
zvezda je zivot wrote:i ja bih da odbranim Suvara. on je oduvek bio najveci sjw kad treba da se postavi najhistericniji zahtev pred liberale i dokaze da su licimuri te opravda podrska ekstremnoj desnici.
- Post n°139
Nije to estetika, to je - zamka. I, da, ne valja kad upadnes u nju, ali mora se znati da su kod njih te stvari zamka.
- Post n°140
video sam stvar i nije mi se dopala, sad vi uzmite da je U DOBROJ VERI ako ocete, ako necete ne morate.zvezda je zivot wrote:i ja bih da odbranim Suvara. on je oduvek bio najveci sjw kad treba da se postavi najhistericniji zahtev pred liberale i dokaze da su licimuri te opravda podrska ekstremnoj desnici.
Ako je najhistericniji zahtev da se meti jedno "ok bumer" (jer to je to, ispao covek iz drugog vremena) i da se ide dalje, onda dobro :tm:.
_____
????
- Post n°141
Ja sam ovu karikaturu shvatio kao da Koraks brani DKT, kao eto ti anonimni lekari je mrze što je u žiži javnosti i što je nakindjurena dok su oni po bolnicama. Što je potpuni promašaj, DKT nije popularna medj tim segmentom zbog tona, a ne zbog slike. Ali ja sam čovek iz drugog vremena, možda je do mene.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°142
mislim da je Petricic, rekao bih po stilu i nemanju talenta.
_____
????
- Post n°143
Aj kad ti kažeš, nek bude Petričić.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°144
Petričić i Koraks su matore prdonje, dušo sipaj der još po jedan vinjak, šljap po guzici.
- Post n°145
ejdžizam kao kritika karikature. hevi.
_____
- Post n°146
da, oni su ljudi iz vremena kada je to bilo ok. isto kao i Žarković što voditeljki kaže dušo
- Post n°147
fwiw, suvar nikad nije bio problematican po tom pitanju nego on samo ima nevidjeni poriv da bude all proper i izvodi sebi (i nama) to transformativno iskustvo izgovarajuci recenice poput "imanje zenskog deteta mi je promenilo misljenje o xy". kada on to kaze - njemu treba da se na trenutak zaodene u to osobu koja to izgovara. ja ne znam zasto to voli radi, ali to je definitvno bio slucaj i ovde mu je ta potreba malo nezgodno backfireovala sa ovim tvojim napenaljivanjem.Erzsébet Biszak wrote:povraća mi se kad neko kaže da mu je imanje ženske dece promenilo mišljenje u vezi položaja žena.
btw šta je SDZV?
suvar bi apsolutno uvek naduvao petricica za ovaj rad kako sad tako i pre 5 godina.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°149
+1
Jasna, mobilisuca, ubojita. Bukvalno svakom ko je vidi otvara situaciju i plasticno mu predstavlja ko je ko i sta je sta. Tome treba da sluze politicke karikature.
Jasna, mobilisuca, ubojita. Bukvalno svakom ko je vidi otvara situaciju i plasticno mu predstavlja ko je ko i sta je sta. Tome treba da sluze politicke karikature.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°150
Ama jasno, ona je prosto predstavljena kao nista drugo do maneken vlasti (sto i jeste, a tome i "pista")