USA - США - SAD
- Post n°801
Re: USA - США - SAD
pomaže i što je 20 godina starija
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°802
kao da porediš koka kolu i purgerski gemišt, crni polipe
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°803
ovo Polipovo s iskrenoscu u nastupu je neki sto se na forumima kaze koncept. za disidenta nazalost nisam siguran
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°804
a jbg kad se na forumu pojavi neko iskren u nastupu, banuju ga
tako je i u životu
tako je i u životu
- Post n°805
argh, tek sad vidim ovo. nemam nista protiv peovicke i radnicke fronte (naprotiv, navijam za njih), ali AOC kakva god da je, sigurno ne zavisi od jebenog roza luksemburg stiftunga. a to je u startu makar 2 gola prednosti za AOCЛетећи Полип wrote:Nemam ja problem s tim što AOC ima dlakava stopala. Niti mislim da je levi fantast btw. Kao što ranije rekoh, mislim da je konformista i mediokritet koji se dočepao meni sasvim nerazumljive slave.
Za razliku od beskrajno adorkable Kaje Peović, koja je žena iskrena i u nastupu, i u uverenjima. I stvarno pametna.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°806
Daï Djakman Faré wrote:
argh, tek sad vidim ovo. nemam nista protiv peovicke i radnicke fronte, ali AOC kakva god da je, sigurno ne zavisi od jebenog roza luksemburg stiftunga. to je u startu 2 gola prednosti za AOC
Али зато зависи од... ко оно финансујеРЖ кампању? Ако су стварно дародавци до 20$, да скинем капу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°807
pa ako je ranije zavisila od DSA-a ili justice demokrata sada je mnijem obrnuto
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°808
https://www.realclearpolitics.com/video/2020/11/02/president_trump_responds_to_fire_fauci_chant_.html
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°809
_____
~~~~~
- Post n°810
Odlican tekst i analiza:
https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/nov/11/us-trump-biden-president-elect
https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/nov/11/us-trump-biden-president-elect
- Post n°811
Da, jako često može da se čuje to proročanstvu o dolasku Mračnoga. Nekog ko će biti isti kao Tramp, ali proračunat, organizovan, i pre svega pristojan. Benedikt Kamberbač iz Brexit:The Movie. Ja to vidim kao neko samolaskanje profesionalne klase. Može nas pobediti samo jedan nas, ko se poda mračnoj strani sile.
Desni populisti uvek izgledaju kao Tramp. Uvek su teatralni, cinični, surovi, otvorene siledžije, večite žrtve itd. E sad, za razliku od Trampa, njih interesuje politička moć. Ovaj je u tom smislu politčki idiot kome je samo bitna slava (fame). Ako i kada se pojavi novi desni populista, njemu će se smejati isto kao i Trampu ili Sari Pejlin. Za to vreme, taj će da rovi unutar partije i državnih institucija sve dok ih neprimetno ne potčini sebi.
Desni populisti uvek izgledaju kao Tramp. Uvek su teatralni, cinični, surovi, otvorene siledžije, večite žrtve itd. E sad, za razliku od Trampa, njih interesuje politička moć. Ovaj je u tom smislu politčki idiot kome je samo bitna slava (fame). Ako i kada se pojavi novi desni populista, njemu će se smejati isto kao i Trampu ili Sari Pejlin. Za to vreme, taj će da rovi unutar partije i državnih institucija sve dok ih neprimetno ne potčini sebi.
_____
~~~~~
- Post n°812
doci ce Taker Karlson jebace im mater.
_____
????
- Post n°813
Као Реган што је дошао.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°814
Ili kao second coming
A source familiar with internal discussions said Trump was telling allies he planned to run for president in 2024 and could announce it by the end of the year.
https://www.reuters.com/article/idUSKBN27S01C?utm_medium=Social&utm_source=twitter
- Post n°815
Taker je Lenjin je za Regana
(mislim nece doci niko, nego to je trenutno atmosfera i kod onih koji to vide kao dobro i kod onih koji vide kao lose, kad bi dosao Taker, to bi bilo kao Tramp koji nije moron)
(mislim nece doci niko, nego to je trenutno atmosfera i kod onih koji to vide kao dobro i kod onih koji vide kao lose, kad bi dosao Taker, to bi bilo kao Tramp koji nije moron)
_____
????
- Post n°816
_____
~~~~~
- Post n°817
Metju Iglesias iz Voxa je napustio redakciju i osnova nesto svoje, trenutno deluje kao da je samo blog. Zanimljivo je, posto ocigledno postoji neka linija neslaganja medju njima, jos od onog pisma .
Kaze da se pojavila razlka izmedju njegovih licnih stavova i njegovih uredncikih obaveza i eto to je to. Izbacio je prvi tekst, onako dosta, mislim nista tu nema, demokrate treba da manje jure glas onih sto su im roditelji platili desetina iljada dolara da idu na faks i sad imaju tu stavove a vise belih radnika. Latinx bila idiotska ideja kao termin i kao pojava. Problem sa dzerimanderingom, filibasterom i generalno zemljom je strukturni.
Blog se zove slow boring, sto je, pretpostavljam da svi na ovom forumu znaju, referenca na Vebera.
Zanimljivo, mislim posto ovako reflektuje dublje podele medju liberalima vonkovima. Treba griftovati na ovom talasu borbe za populisticki glas.
Nisam se pretplatio na blog, bar ne za sad.
edit: malo im se osula redakcija u poslednje vreme, otisao je onaj lik sto je pravio (dosta debilne) vlogove o spoljnoj poltiici, Haris (on ima divnu zenu) i otisla im je ova sto je pratila zdravstvenu politiku, valjda za Tajms, ne mogu sad se setim kako se zove, da me ubijes. I otisao je onaj kako bih reko peder! sto se svadjao sa Stivenom Krauderom, jer mu se ovaj smejao apropo toga sto je peder. Ne znam sta je sad s njim, cini se da je peder i dalje.
Kaze da se pojavila razlka izmedju njegovih licnih stavova i njegovih uredncikih obaveza i eto to je to. Izbacio je prvi tekst, onako dosta, mislim nista tu nema, demokrate treba da manje jure glas onih sto su im roditelji platili desetina iljada dolara da idu na faks i sad imaju tu stavove a vise belih radnika. Latinx bila idiotska ideja kao termin i kao pojava. Problem sa dzerimanderingom, filibasterom i generalno zemljom je strukturni.
Blog se zove slow boring, sto je, pretpostavljam da svi na ovom forumu znaju, referenca na Vebera.
Zanimljivo, mislim posto ovako reflektuje dublje podele medju liberalima vonkovima. Treba griftovati na ovom talasu borbe za populisticki glas.
Nisam se pretplatio na blog, bar ne za sad.
edit: malo im se osula redakcija u poslednje vreme, otisao je onaj lik sto je pravio (dosta debilne) vlogove o spoljnoj poltiici, Haris (on ima divnu zenu) i otisla im je ova sto je pratila zdravstvenu politiku, valjda za Tajms, ne mogu sad se setim kako se zove, da me ubijes. I otisao je onaj kako bih reko peder! sto se svadjao sa Stivenom Krauderom, jer mu se ovaj smejao apropo toga sto je peder. Ne znam sta je sad s njim, cini se da je peder i dalje.
_____
????
- Post n°818
Sve sam nešto verovao da je slow boring referenca na Zimela...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°819
https://t.co/4D4LVOyYhc pic.twitter.com/MwNIc41Szj
— Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) November 12, 2020
hesteg grl bos
_____
????
- Post n°820
Janko Suvar wrote:slow boring
to su 2 promene u post-trampovom svetu. povratak maksu veberu (i kori robin je odmah napiso tekst o veberu za njujorker) i egzodus novinarskih velicina na blogove i substackove jer su odjednom mnogo nezavisni i nekorektni za mejnstrim lib medije.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°821
Овамо као либерални, а онамо сваки час измишљају шта још да цензуришу.
Бољи је био члан 33.
Бољи је био члан 33.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°822
A i ovaj je kurac od ovce. Kad god treba nešto bitno da se izglasa, eto njega sa republikancima.Janko Suvar wrote:https://t.co/4D4LVOyYhc pic.twitter.com/MwNIc41Szj
— Alexandria Ocasio-Cortez (@AOC) November 12, 2020
hesteg grl bos
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°823
Ово изгледа ко спот Роберта Палмера.
- Guest
- Post n°824
Philadelphia's city council voted to apologize for the 1985 bombing of a Black neighborhood.
— AJ+ (@ajplus) November 13, 2020
Police dropped combat explosives on members of Black liberation group MOVE, who were living in a row house. 11 people died — including 5 children — and fires left 250 people homeless. pic.twitter.com/xQkZJ0EEuW
- Post n°825
bombardovali su im kvart pa pucali na one koji su pokušali da pobegnu. Jedina preživela žena je i dalje na robiji.
ne znam baš da li bih bila voljna da im oprostim
ne znam baš da li bih bila voljna da im oprostim
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together