Virus
- Post n°326
Re: Virus
u mojoj firmi se donosi torta kad je nekom rodjendan, do nas je dakle
_____
????
- Post n°327
Шта онда, потрага за нултом тортом од које је све почело?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°329
Da cujemo ko je donosio tortu u firmu sve vam jebem da vam jebem! Ocete svi dizginemo!
- Post n°330
Najveca fora, ljepsa polovica dolazi danas s posla, para joj ide na usi - neko doneo tortu i ceo kolektiv ss nabio u sobicu da krka.
I sad ovo.
I sad ovo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°331
Deluje retardirano ali to je stvarno vektor zaraze, svi iz velike firme nabiju se na dvadeset kvadrata.
- Post n°332
Vektor šmektor. Nema ništa bolje od čokoladne torte,
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°334
nema ništa retardiranije od čašćavanja kolega
doduše, taj moj stav mi nikad nije doneo ništa dobro
doduše, taj moj stav mi nikad nije doneo ništa dobro
- Post n°335
http://rs.n1info.com/Vesti/a613637/Kon-Nema-sumnje-da-se-virus-vraca.html"Međutim, mi imamo skoro između 57 i 58 odsto onih koji ne znaju kako su se zarazili, što jasno pokazuje da je virus u cirkulaciji u Beogradu", rekao je Kon.
Dodaje da je nova situacija nešto što ne može da se ignoriše i da mora vrlo ozbiljno da se shvati i da mora da se apeluje da građani ponovo počnu da se pridržavaju mera.
- Post n°336
Pa zarazili su se u uskim prodavnicama široke potrošnje. Plus sedenjem sa asimptomatskim slučajevima.
- Post n°337
http://rs.n1info.com/Vesti/a613578/Pulmolog-Tatjana-Radosavljevic-o-koronavirusu.html[Pulmolog Tatjana] Radosavljević razlog za skok broja zaraženih vidi u preranom popuštanju svih mera i nejasnim porukama koje su se građanima slale. Dodaje da je trebalo uvesti obavezno nošenje maski, meru čije bi nepoštovanje bilo praćeno kaznama.
"Jedan zaraženi bez maske može da zarazi 75 do 90 posto osoba sa kojima je u kontaktu. Sa maskom može da zarazi samo pet odsto ljudi sa kojima je u kontaktu. Ako i ta druga osoba nosi masku, stepen zaražavanje je 1,5 odsto. Tu se završava svaka diskusija o maskama. Kolegama zameram što nisu svim građanima jasno i glasno rekli da maske moraju da se nose i da pomažu", istakla je Radosavljević.
Kao druge dve mere zaštite ona navodi držanje socijalne distance i češće pranje ruku ili nošenje rukavica.
"Ljudi su parkirali gde god su hteli dok nije došao pauk i počeo da naplaćuje. Ne krivim građane nego nas koji nismo jasno i glasno upućivali jasne i glasne poruke. Poruke i dalje nisu baš jasne, pogotovo kako se beleže ili ne beleže smrtni slučajevi", kazala je gošća Dana uživo i dodala da kada se čuju jedna, druga i treća poruka, i ona kao lekar se izgubi u njima.
- Post n°338
Kod nas u firmi radnike bori kurac. Juče vučem neku paletu, i u fazonu odgrizem kolegi parče sendviča i gucnem mu soka, onako u prolazu, iz njegovih ruku. Direktor, s druge strane, se zaključao u kancelariju, ko Rade Marković u Varioli.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°339
Vasa Čokrljan wrote:Ima. Torta sa voćem.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°340
Zapravo je preko hrane jako mala sansa da se zarazis (ili on)
- Post n°341
najbolja je torta sa čokoladom i voćem (višnjama, najbolje)
- Post n°342
_____
- Post n°343
plachkica wrote:najbolja je torta sa čokoladom i voćem (višnjama, najbolje)
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°344
A i ja serem, ranije mi je švarcvald torta bila pojam, a već godinama najviše volim doboš tortu.
- Post n°345
najbolja je cokoladna torta sa filom od cokolade i cokoladnim mousse-om kao prelivom. Od cokolade.
- Post n°346
plus čokoladno mleko pride
_____
- Post n°347
koja se jede kasicicama od cokolade, tako je
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°348
Како Васа, па још Чокрљан да промаши овакав зицер? FIFYVasa Čokrljan wrote:Ima.Torta sa voćem.Vasina torta.
- Guest
- Post n°349
Ah, znalac
Niko to više ne pravi onako kako volim, sa mnooogo šama i da ima i malo teksture koštunica...A mogao bih je i sam napraviti.
Niko to više ne pravi onako kako volim, sa mnooogo šama i da ima i malo teksture koštunica...A mogao bih je i sam napraviti.
- Post n°350
Ma najbolja je kanadska slanina uvijena u obicnu slaninu, pa na rostilj. Sto kazu u Vranje, bacon wrapped bacon.
https://cookpad.com/us/recipes/358164-bacon-wrapped-bacon
https://cookpad.com/us/recipes/358164-bacon-wrapped-bacon
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”