disident wrote:Bice 50%+ , cisto da nam alek gurne kurac u oko
Da, ali ce negde morati da grunu dobrano vecu izlaznost 18-20h nego 2016. I sad me zanima gde ce.
disident wrote:Bice 50%+ , cisto da nam alek gurne kurac u oko
Ne svidja mi se da mi se tako obracas. U normalnim situacijama ti ne bih ni rekla nista, nego bih te spontano ignorisala, ali eto, imala sam potrebu da kazem. A ti radi kako hoces, nebitno je.Dambo wrote:Ne, maksimalno sam dobronamerne dispozicije. A problem sa epohom imas, ali boze moj. U svakom slucaju necu ti se vise obracati tako ako ti se ne svidja, naravno.
Marius Lăcătuș wrote:zasto znate svaki idiotski podatak
svaki covek trevba da zna koliko ima upisanih u biracki spisak u zatvoru, to je opsta kulturaMarius Lăcătuș wrote:zasto znate svaki idiotski podatak
Ja znam zato sto sam otvarala biracki spisak da saberem birace po kosovskim okruzima (i primetila da ALO prenosi netacno da biraca na Kosovu ima 106k, a ima 95k), a Kosovo se nalazi na dnu. Jedino su ispod dva reda, zatvori i inostranstvo.Marius Lăcătuș wrote:zasto znate svaki idiotski podatak
Igramo produžetke dok Zvezda ne pobedi. pic.twitter.com/dgUD3t0vlF
— Ksenija (@Ksenija76o) June 21, 2020
oplakahJanko Suvar wrote:Igramo produžetke dok Zvezda ne pobedi. pic.twitter.com/dgUD3t0vlF
— Ksenija (@Ksenija76o) June 21, 2020
Vučko saznao za slabu izlaznost. pic.twitter.com/l615kU1XpE
— Žorž Papadubi (@ZPapabubi) June 21, 2020
Janko Suvar wrote:Kako?
Janko Suvar wrote:jeste to je kum, dosao u SNS da prati rezultate, napeto je, jako.
Na izbore u Srbiji je do 20 časova izašlo više od 50 odsto upisanih birača, saopšteno je iz Srpske naporedne stranke.