SNS osvojio apsolutnu vlast na Vračaru
Izbori 2020
- Post n°752
Re: Izbori 2020
da ja vodim lokalni DSS, kao sto svaki mlad covek sanja, trazio bi u zamenu za podrsku da skinu glavu Obrenovicu, ostatak spomenika da ostave
_____
????
- Post n°753
Dobro, očigledno da smo svi pogrešili kad smo predviđali da sns može apsolutno da mesetari i ubacuje liste preko cenzusa kako mu se cefne
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°754
ja čekam da se šešlj ubije/umre jer nije u skupštini i biću zadovoljna rezultatima.
- Post n°755
ili smo pogrešili kada smo mislili da mora da ima nekog ko izigrava skupštinsku opoziciju zBoG eVrOpE.disident wrote:Dobro, očigledno da smo svi pogrešili kad smo predviđali da sns može apsolutno da mesetari i ubacuje liste preko cenzusa kako mu se cefne
elem, obično po smiraju izbornog pbp-a krenu analize kako je vučić na ovim izborima udario u plafon i kako dalje može samo da pada. zvezda napiše da bi vasa napisao kako smo ušli u novu fazu konsolidacije vučićeve vladavine. kamo to, zašta sam ja uplaćivao ovaj doček izbornih rezultata u egzotičnom burundiju?
- Post n°756
Mozda, ali vcrs je bio nadrkan. Na stranu taj utisak koji je mozda predstava, svakako mu raste odgovornost, a i apetiti unutar sps , sns. Nekako mislim da bi bio rastereceniji sa fejk opozicijom.1088 wrote:ili smo pogrešili kada smo mislili da mora da ima nekog ko izigrava skupštinsku opoziciju zBoG eVrOpE.disident wrote:Dobro, očigledno da smo svi pogrešili kad smo predviđali da sns može apsolutno da mesetari i ubacuje liste preko cenzusa kako mu se cefne
elem, obično po smiraju izbornog pbp-a krenu analize kako je vučić na ovim izborima udario u plafon i kako dalje može samo da pada. zvezda napiše da bi vasa napisao kako smo ušli u novu fazu konsolidacije vučićeve vladavine. kamo to, zašta sam ja uplaćivao ovaj doček izbornih rezultata u egzotičnom burundiju?
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°757
1088 wrote:ili smo pogrešili kada smo mislili da mora da ima nekog ko izigrava skupštinsku opoziciju zBoG eVrOpE.disident wrote:Dobro, očigledno da smo svi pogrešili kad smo predviđali da sns može apsolutno da mesetari i ubacuje liste preko cenzusa kako mu se cefne
Ja odavno gledam ovako: SNS, SPS i SRS (plus sitniš ali nebitno) vuku glasače iz istog korpusa, daleko najvećeg u Srbiji. Ono što je AV radio zadnjih godina to je da osigura da SNS ima što veći udeo među njima, nauštrb druge dve grupacije. SNS kao da zadržava svoj broj birača, ali taj ukupni korpus pada, brza računica kaže za oko 180k glasova zadnje 4 godine. To je dugoročna stvar. AV se sam još ne kruni, ali kruni se tlo na kome stoji.
Nauk za bilo kakvu opoziciju je da neće biti nikakve pobede bez prevlačenja finog komada tih glasača na svoju stranu; nikakvo okupljanje pasivnih birača, drugačijih birača i štagod se priča prosto nije dovoljno samo po sebi.
- Post n°758
stvarno odgovarajuća slavljenička pesma
Зајебевају се 100%, немам друго објашњење pic.twitter.com/2ry0z8DHiu
— Савић (@Ciganalpravi) June 21, 2020
- Post n°759
Sigurno ima par stvari koje mu se veoma nece dopasti. Tipa u Beogradu je bojkot prosto uspeo, po svim merilima. 35% je mizerija.
- Guest
- Post n°760
U Šapcu se i dalje broje glasovi, a prema poslednjim informacijama Srpska napredna stranka i Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića imaju približno jednak broj galsova. Zelenović u izjavi za Nova.rs navodi da se glasovi i dalje broje, a Uroš Janković ispred pokreta Metla kaže da se bije rovovska borba.
Janković navodi da je u tom gradu pokret Metla trneutno na oko tri odsto, a da su SNS i Zelenović u ovom trenutku egal.
“Odlučivaće šest – sedam biračkih mesta, a sa njih se već tri ili četiri puta broje glasovi”, kaže on.
Janković dodaje da bi, kako sada stvari stoje, socijalisti i naprednjaci mogli da formiraju valst u toj opštini, ukoliko postignu dogovor.
Upitan kakvi su rezultati glasanja u Šapcu, aktuelni gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović nešto ranije kratko je rekao za Nova.rs da se i dalje broje glasovi.
Tokom večeri nije bilo ni preliminarnih rezultata, a spekulisalo se da tri najveće liste prelaze cenzus.
Prema prvim podacima u Gradsku skupštinu ulaze liste “Aleksandar Vučić-Za našu decu”, “Šabac je naš” Nebojše Zelenovića i “Novi tim za Šabac”-Jelena Milošević, ali nema zvaničnih informacija kojim redosledom.
https://nova.rs/politika/rovovska-borba-u-sapcu-sns-i-zelenovic-egal/
A kad smo kod Uroša Jankovića, perjanice tzv metle:
NovostiOnline/N.B. | 05. decembar 2019. 12:44 > 16:36 | Komentara: 2
Uroš Janković, bivši potpredsednik Opštine Čukarice, je pred Specijalnim sudom u Beogradu prvostepenom presudom osuđen na dve godine zatvora, zbog prevare golmana Vladimira Stojkovića
JEDNOGLASNOM odlukom tročlanog veća Specijalnog suda u Beogradu u četvrtak je na dve godine zatvora osuđen Uroš Janković, bivši potpredsednik Opštine Čukarica, jer je, kako je saopšteno, dokazano da je prevario golmana Vladimira Stojkovića. Jankoviću je izrečena i novčana kazna od dva miliona dinara, a sud je doneo odluku i da mu se oduzme protivpravno stečena imovinska korist od 4,5 miliona dinara. Veće je Jankovića oslobodilo optužbe da je bio pripadnik organizovane kriminalne grupe. Na ovu, prvostepenu odluku, kako su najavili, žalbe Apelacionom sudu uložiće i tužilaštvo i odbrana.
...
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:834250-Jankovicu-dve-godine-zatvora-zbog-prevare-golmana-Stojkovica-Mora-da-plati-i-65-miliona-dinara
- Post n°761
Bendegúz Somogyi wrote:1088 wrote:
ili smo pogrešili kada smo mislili da mora da ima nekog ko izigrava skupštinsku opoziciju zBoG eVrOpE.
Ja odavno gledam ovako: SNS, SPS i SRS (plus sitniš ali nebitno) vuku glasače iz istog korpusa, daleko najvećeg u Srbiji. Ono što je AV radio zadnjih godina to je da osigura da SNS ima što veći udeo među njima, nauštrb druge dve grupacije. SNS kao da zadržava svoj broj birača, ali taj ukupni korpus pada, brza računica kaže za oko 180k glasova zadnje 4 godine. To je dugoročna stvar. AV se sam još ne kruni, ali kruni se tlo na kome stoji.
Nauk za bilo kakvu opoziciju je da neće biti nikakve pobede bez prevlačenja finog komada tih glasača na svoju stranu; nikakvo okupljanje pasivnih birača, drugačijih birača i štagod se priča prosto nije dovoljno samo po sebi.
Ali je rasprava o tome - kog komada. Kod njih postoje, cijenim, dve velike grupe. Pokusaj prevlacenja njihovh "core" glasaca, onih pristiglih iz SRS, je, mislim, uzaludan posao, a cini mi se da veci deo SZS upravo o tome razmislja.
- Post n°762
Grobljanska atmosferaplachkica wrote:stvarno odgovarajuća slavljenička pesmaЗајебевају се 100%, немам друго објашњење pic.twitter.com/2ry0z8DHiu
Kao neki sfrj horor, tipa leptirica
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°763
1088 wrote:ili smo pogrešili kada smo mislili da mora da ima nekog ko izigrava skupštinsku opoziciju zBoG eVrOpE.disident wrote:Dobro, očigledno da smo svi pogrešili kad smo predviđali da sns može apsolutno da mesetari i ubacuje liste preko cenzusa kako mu se cefne
Istina.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°764
disident wrote:Grobljanska atmosferaplachkica wrote:stvarno odgovarajuća slavljenička pesmaЗајебевају се 100%, немам друго објашњење pic.twitter.com/2ry0z8DHiu
Kao neki sfrj horor, tipa leptirica
pa jbt, pevaju jednu od 3 najtužnije pesme srpske estrade, kako da ne bude grobljanska atmosfera
- Post n°766
Sta pevaju?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°767
Pa ne znam sto se onda tako usiljeno smeju i vesele , to dodaje posebnu notu grotesknog:lololo:
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°768
Erős Pista wrote:Sta pevaju?
Hriste boze, trubaci remix
- Post n°769
Mi idemo da se ne vratimo? Eh, da bar...
_____
- Post n°771
zbogom prvi nerođeni sine, zbogom ružo, zbogom ruzmarine
nadrealno
nadrealno
- Post n°772
ja bih samo dodao da bar po mom uverenju, taj rad na privlacenju core naprednackih glasaca nije jednostran proces. kad se naprave takvi ustupci, jedan deo svojih core glasaca moze da se razocara, i da ode u apstinenciju.
tu ne mislim na neke nezne dusice, nego bas tog srednjeg nivoa politicari , sto smo mi camili i cekali 8 godina u opoziciji da se sad da nesto ovim drugima, oni ispadaju vazniji.
tu ne mislim na neke nezne dusice, nego bas tog srednjeg nivoa politicari , sto smo mi camili i cekali 8 godina u opoziciji da se sad da nesto ovim drugima, oni ispadaju vazniji.
_____
????
- Post n°773
Jel to na televizoru iza trubaca ide rijaliti?
_____
????
- Post n°774
SNS beats United Russia to the largest ruling party majority in Europe after Belarus. https://t.co/DXXJId5cXJ
— Florian Bieber (@fbieber) June 21, 2020
- Post n°775
Podrinske Šabac
1 мин. ·
RUSKA STRANKA PREŠLA CENZUS
I zvanično Ruska stranka je osvojila dovoljan broj glasova i ušla u Skupštinu grada