Izbori 2020
- Post n°777
Re: Izbori 2020
šabac
I vatromet u pola cetiri ujutru. pic.twitter.com/Nq1P0KZrHb
— Dilan Dogović (@nestoineko) June 22, 2020
- Post n°778
Morao je zbog nečega, cenzus je prepolovio zbog togaErős Pista wrote:1088 wrote:
ili smo pogrešili kada smo mislili da mora da ima nekog ko izigrava skupštinsku opoziciju zBoG eVrOpE.
Istina.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°779
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°780
plachkica wrote:je l su šabački rusi naši ili njini?
Predsednik MZ Letnjikovac. Bio kod Zelenovica pa pre cetiri godine preleteo i povukao dva odbornika u prvom pokusaju obaranja vlasti nakon izbora. Kasnije se i sa SNS-om poklali. Kako kaze, pokusali da mu nameste hapsenje zbog krivolova. On je predsednik lovackog drustva.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°782
Inace, kako god da se zavrsi ovo u Sapcu, vidimo da odlucuju nijanse a valja se setiti da se aktuelna vlast nije borila samo protiv SNS-a vec i protiv opozicije.
Ekipa koja je izasla na listi Metle je pred pocetak skupljanja potpisa izbacena iz Jeremijine stranke zbog krsenja bojkota, tako da su imali vrlo malo vremena da nadju novu firmu pod kojom ce nastupati i da o tome obaveste glasace. Za mene je to sabotaza.
Zbog picvajza u DS-u, lokalni DS je izbore morao bojkotovati. Kada bi neko iz DS i prisustvovao nekom dogadjaju, Suletova ekipa na tviteru bi mlatarala slikama.
Hvala opoziciji! Svaka cast!
Ekipa koja je izasla na listi Metle je pred pocetak skupljanja potpisa izbacena iz Jeremijine stranke zbog krsenja bojkota, tako da su imali vrlo malo vremena da nadju novu firmu pod kojom ce nastupati i da o tome obaveste glasace. Za mene je to sabotaza.
Zbog picvajza u DS-u, lokalni DS je izbore morao bojkotovati. Kada bi neko iz DS i prisustvovao nekom dogadjaju, Suletova ekipa na tviteru bi mlatarala slikama.
Hvala opoziciji! Svaka cast!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°783
Bendegúz Somogyi wrote:Bio je noćas vatromet samo ne znam čiji
Ma SNS, tako su i prosli put, samo oko ponoci-jedan.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°784
Prvi put u historiji Narodna skupština Srbije će imati narodnu poslanicu sa hidžabom.
— Aida Hasić (@AidaHa9) June 21, 2020
Dr. Misala Pramenković je treća na listi Akademik Muamer Zukorlić - Samo pravo. U njenim riječima vidim sopstveni ponos, jer je dostojna predstavljati veličinu žene kakva je Bošnjakinja. pic.twitter.com/OLzqwvZIiu
- Post n°785
Jedini problem s tim je što će Zukorlić imati dva poslanika, a ona je treća na listi.
- Guest
- Post n°786
Šteta za Gordanu Čomić. Da je nisu streljali, možda bi osvojila mandat.
— Veljko Pajović (@veljkoveseljko) June 21, 2020
- Guest
- Post n°788
Vojvoda Sanzdacki Muamer Zukorlic ima vise glasova od impotentnih neonacista iz Levijatana.
— С (@lukewarmbrandy) June 21, 2020
Pobeda Srpstva nad zlom
- Post n°790
Bez veze je izgubljen Šabac. Mogao se napraviti jedan izuzetak i to na lokalnim izborima.
- Post n°791
SNS jeste proglasio pobedu ali nije rekao koliko odbornika imaju. Kao i prosli put, govore koliko imaju galsova.
Ne znam ko je sve presao cenzus i da li ce se negde ponavljati izbori.
Sto se tice izuzetka, jbg, sa tim se nece sloziti ni Sule, Jeremija, ni Hattori
Ne znam ko je sve presao cenzus i da li ce se negde ponavljati izbori.
Sto se tice izuzetka, jbg, sa tim se nece sloziti ni Sule, Jeremija, ni Hattori
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°792
Pa mogu da se ne sloze ko hoce, ali lokalna infrastruktura se ne ispusta ako se bas ne mora. Plus, demokratskoj Srbiji treba "izlog".
- Guest
- Post n°793
Mór Thököly wrote:Pa mogu da se ne sloze ko hoce, ali lokalna infrastruktura se ne ispusta ako se bas ne mora. Plus, demokratskoj Srbiji treba "izlog".
od početka to govorim ali ni ovde nismo imali konsenzus na tu temu, što me je dosta iznenadilo.
bojkotaši su održali lekciju u mlaćenju gloginja tuđim kurcem.
- Post n°794
Kao sto sam rekao, Jeremija je raspustio svoj jak odbor nakon sto su izbori raspisani. Ja sam od njih ocekivao da budu solidno iznad starog cenzusa. Sada ne znam da li su presli 3%. Koliko ljudi uopste zna da su oni sad Metla.
Ni DS nije za bacanje ali kako da ucestvuju na izborima kada ih vodi predsednik IO DS-a koji ratuje sa Balsom, Kenom i ekipom
Ni DS nije za bacanje ali kako da ucestvuju na izborima kada ih vodi predsednik IO DS-a koji ratuje sa Balsom, Kenom i ekipom
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°795
najcrnje mi je to što su argumenti bili "Šabac je već unapred pao, dovešće svu silu batinaša, odvlačiće ljude za uši na birališta", a onda ispade nešto sasvim drugo - tesan poraz koji se uz zajednički napor mogao pretvoriti u pobedu. ono, bravo, sad dolaze skakavci, sve što se u Šapcu planiralo otišlo je niz vodu, još jedan naprednjački svinjac.
- Post n°796
Vasa Čokrljan wrote:Mór Thököly wrote:Pa mogu da se ne sloze ko hoce, ali lokalna infrastruktura se ne ispusta ako se bas ne mora. Plus, demokratskoj Srbiji treba "izlog".
od početka to govorim ali ni ovde nismo imali konsenzus na tu temu, što me je dosta iznenadilo.
bojkotaši su održali lekciju u mlaćenju gloginja tuđim kurcem.
Pa ja sam "soft" bojkotaš od početka. Bojkot parlamentarnih izbora je samo najbolja loša opcija, nemam nikakvih drugih iluzija. Ali lokal znači, uvek sam to mislio, pogotovu sa iskustvom iz 90tih.
Sad je pitanje kako dalje. Vidim Obradović, u inače solidnom nastupu, pominje "demokratski svet". "Demokratski svet" comes with a price. Ali ostali u SZS mi se čine ispušene muštikle, jedino kod njega vidim "živinu".
Edit: uvek nekako zaboravim da je DS u SZS
- Post n°797
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NoIbcoUoF4InobFR8g1mIl4cHZ2uHmCAXI4fq7gim3o/edit?fbclid=IwAR0qJpKgok8rkJIGlx9sF5NCa9hH3EKVbASn-Wrds9RyWwrNuV9mZ07qOZM#gid=0
SNS ima manje glasova od ove 3 stranke zajedno, sad kakva ce biti raspodela u skupstini ne znam
SNS ima manje glasova od ove 3 stranke zajedno, sad kakva ce biti raspodela u skupstini ne znam
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°798
ja sve računam da bojkotaške stranke imaju ozbiljan plan za dan posle i da će već danas uslediti koordinisana bitka za delegitimizaciju režima. bilo bi sumanuto, imbecilno, samoubilački da se u bojkot ušlo bez precizno definisanog plana akcije koji će početi da se operacionalizuje koliko ove nedelje preko unapred stvorene aktivističke mreže.
- Post n°799
Vasa Čokrljan wrote:koordinisana bitka za delegitimizaciju režima....precizno definisanog plana akcije....unapred stvorene aktivističke mreže.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°800
evo ja kao neko ko se o sapcu informisao samo i iskljucivo preko foruma (dakle jedini ste mi izvor i filter) bih podsetio da za pocetak da ovde nismo bili nacisto oko samog karaktera opozicjie u sapcu i da je generalno jako puno sumnje provejavalo ovde o samom zelenovicu.Vasa Čokrljan wrote:najcrnje mi je to što su argumenti bili "Šabac je već unapred pao, dovešće svu silu batinaša, odvlačiće ljude za uši na birališta", a onda ispade nešto sasvim drugo - tesan poraz koji se uz zajednički napor mogao pretvoriti u pobedu. ono, bravo, sad dolaze skakavci, sve što se u Šapcu planiralo otišlo je niz vodu, još jedan naprednjački svinjac.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place