Patriote srpske
- Post n°451
Re: Patriote srpske
Нема извештаја, нема проблема.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°452
Moroncina na svakoj, ali bas svakoj temi mora da prebrojava krvna zrnca, jebali ga Srbi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°454
ficfiric wrote:Ima li Srba - lekara, novinara, NGO aktivista... u Novom Pazaru koji bi mogli nešto da kažu o stanju u ovom gradiću ili nema, pa N1 poziva samo Bošnjake?
— Dragan Maršićanin (@marsicanin_d) July 1, 2020
A ako ih nema - kako to da ih nema?
Ok, srboomer.
- Post n°455
Pojava postoji, treba joj naći ime.
- Post n°456
Аутодебилизам.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°457
Ово говедо је било угледни конзервативни политичар патриотске струје и представник државе Србије као амбасадор (”његова Екселенција”) у Швајцарској, све док тамо није нешто засрао па су га вратили и тражили другог.
Између осталог овакви су део система Вучићеве владавине, кључ механизма којим Вучић успева да се извуче из очигледне новопазарске рупе на националистичку хистерију.
Између осталог овакви су део система Вучићеве владавине, кључ механизма којим Вучић успева да се извуче из очигледне новопазарске рупе на националистичку хистерију.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°458
Антиаутошовинизам?beatakeshi wrote:Pojava postoji, treba joj naći ime.
- Post n°459
Pre će biti: Cirrhosis of the Liver.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°462
Dragoslav Bokan
15 mins ·
YouTube
·
НОВА, "НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА"
На Видовдан ове године почела је с радом нова телевизија, другачија од свих. Не само "нова телевизија у Србији", већ прва права СРПСКА ТЕЛЕВИЗИЈА.
За почетак, то је јутјуб канал, са редовним недељним, па јутарњим програмом, а с идејом постепеног заокруживања читавог пројекта кроз рађање једног новог "кабловског канала" у нашем (не превише богатом) медијском менију.
А реч је о својеврсном наставку изузетног, веома популарног отаџбинског интернет портала "ИН4С", покренутог у Црној Гори.
Сада је то и видео-канал у настајању.
Све је почело, дакле, пре неколико дана, са премијерном емисијом у којој су окупљени они српски интелектуалци из Црне Горе којима је током прошле године био забрањен улаз у сопствени завичај. Њих четворица "забрањених".
Матија Бећковић, Дејан Мировић, Александар Раковић и Чедомир Антић су били гости Александра Протића (члана "Београдског синдиката" и познатог филмског радника).
P. S.
Ја сам имао ту част да будем "кум" новог медија, пошто је директор ове телевизије, Гојко Раичевић, прихватио мој предлог да њено име буде: "НАЦИОНАЛНА ТВ".
15 mins ·
YouTube
·
НОВА, "НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА"
На Видовдан ове године почела је с радом нова телевизија, другачија од свих. Не само "нова телевизија у Србији", већ прва права СРПСКА ТЕЛЕВИЗИЈА.
За почетак, то је јутјуб канал, са редовним недељним, па јутарњим програмом, а с идејом постепеног заокруживања читавог пројекта кроз рађање једног новог "кабловског канала" у нашем (не превише богатом) медијском менију.
А реч је о својеврсном наставку изузетног, веома популарног отаџбинског интернет портала "ИН4С", покренутог у Црној Гори.
Сада је то и видео-канал у настајању.
Све је почело, дакле, пре неколико дана, са премијерном емисијом у којој су окупљени они српски интелектуалци из Црне Горе којима је током прошле године био забрањен улаз у сопствени завичај. Њих четворица "забрањених".
Матија Бећковић, Дејан Мировић, Александар Раковић и Чедомир Антић су били гости Александра Протића (члана "Београдског синдиката" и познатог филмског радника).
P. S.
Ја сам имао ту част да будем "кум" новог медија, пошто је директор ове телевизије, Гојко Раичевић, прихватио мој предлог да њено име буде: "НАЦИОНАЛНА ТВ".
_____
????
- Post n°463
Ković upravo luduje do daske na NewsMax Adriji:
Pazite, diplomatija je po definiciji teorija zavere!
Pazite, diplomatija je po definiciji teorija zavere!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°464
Aaaaaaaaaaaaa loodilo na spidu:
Ja sam bio na protestu, tamo sam video urbanu omalidnu kako peva Na Kosovu zora sviće!
Ovo više nisu devedesete!
Ja sam bio na protestu, tamo sam video urbanu omalidnu kako peva Na Kosovu zora sviće!
Ovo više nisu devedesete!
_____
- Post n°466
+1
otiša na kvasinu
otiša na kvasinu
- Post n°467
ćaća wrote:+1
otiša na kvasinu
Super izraz
- Post n°468
Ček, žbir Bogdanov je Njogu bodyguard?! )))
— UžičkaRepublika (@gjesic) July 14, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°469
Razmisljanja jednog kvislinga
Bokan wrote:
И, ЗА КРАЈ, ДА ЛИ СМЕ ДА СЕ ПОМЕНЕ "НАЦИОНАЛНО ЈЕДИНСТВО" И "ПОДРШКА СРПСКОЈ ДРЖАВИ" , А ДА ТО НЕ ИЗАЗОВЕ САЛВУ УВРЕДА И ПСОВКИ?
Слоба је био "црвени", ДОС-овци - "жути", Вучић не знам ни сам које боје. Има ли простора за бављење српском државом, а да то не буде искључиво протест, мржња и презир?
Катастрофа.
МЕЂУСОБНЕ ПОДЕЛЕ МЕЂУ СРБИМА СУ СЕ САД ПРОДУБИЛЕ ДО НЕСЛУЋЕНИХ РАЗМЕРА. ТО ЈЕ, НАЖАЛОСТ, И ЈЕДИНИ "УСПЕХ" ОВИХ ПРОТЕСТА.
САМО МЕСЕЦ ДАНА ПРЕД СУДБОНОСНЕ ИЗБОРЕ У ЦРНОЈ ГОРИ НАЖАЛОСТ УСПЕВА ЛУКАВИ ТРИК (СПИН) КОЈИ ПРЕБАЦУЈЕ ПАЖЊУ СА МИЛА НА ВУЧИЋА.
ДА ЛИ СТВАРНО ВЕРУЈЕТЕ ДА ЋЕ МОЋНЕ СИЛЕ ЗАПАДА ДА МИРНО ГЛЕДАЈУ "ОБНОВУ И УЗДИЗАЊЕ" СРБИЈЕ, АКО ОВИ ИЛИ БИЛО КОЈИ ПРОТЕСТИ УСПЕЈУ?
НЕ ПОСТОЈИ НИ ЈЕДАН ОЗБИЉАН ПРОТЕСТ НА БАЛКАНУ КОЈИ ПРИПАДА ЛОКАЛНОЈ ПОЛИТИЦИ, БЕЗ СТРАНИХ КАНЏИ. ОСИМ ЛИТИЈА У ЦРНОЈ ГОРИ.
ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЉУДИ НЕ СХВАТАЈУ ДА МНОГИ КОЈИ ПОДРЖАВАЈУ ПРОТЕСТЕ ЖЕЛЕ НЕЗАВИСНО КОСОВО? НЕ ПОД ПРИТИСКОМ, ВЕЋ ДОБРОВОЉНО.
Зашто не сваког месеца по бар једне демонстрације пред хрватском амбасадом? Мирни и озбиљни протести, са сликама српског страдања.
А ИНФАНТИЛНО ПОРЕЂЕЊЕ И ПОИСТОВЕЋИВАЊЕ СТАЊА У ЦРНОЈ ГОРИ СА ОНИМ У СРБИЈИ ЈЕ ПОДЈЕДНАКО ОПАСНО И НЕИСТИНИТО.
И прошла власт је изазивала мржњу према њој. И она пре ње. И она пре ње. И она пре ње... И тако у недоглед. На радост непријатеља.
Зашто увек морамо да преусмеравамо наш заједнички пркосни поглед у непријатеље - према "лошој власти у Београду"?
_____
????
- Post n°471
jes Dragoslav Bokan, koliko drugih Bokana ima.
_____
????
- Post n°472
A sorry, nisam video gore who wrote
- Post n°473
Samo za Sotira
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°474
Spsko!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°475
Erős Pista wrote:Spsko!
Еспееско или...?
_____