Patriote srpske
- Post n°152
Re: Patriote srpske
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°153
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°156
Опет морам да се упитам како су десничари спали у само једној генерацији са Драгоша Калајић на овакве потпуне дебиле.ficfiric wrote:
- Guest
- Post n°157
Да се разумемо, и пошто се понавља: Драгош Калајић је био потпуни, неопростиви кретен.
Али сценографија...
Али сценографија...
- Post n°158
Ја не сумњам да су делили исте ставове (десничари су и једни и други, јелте). Ту не треба дискутовати. Ради се о паковању.
Али је рахметли Драгош имао неко образовање, изгледао и причао културно. По томе је могао да прође као политичар на било којој позицији. За Вацића мислим да не треба коментарисати те параметре.
Али је рахметли Драгош имао неко образовање, изгледао и причао културно. По томе је могао да прође као политичар на било којој позицији. За Вацића мислим да не треба коментарисати те параметре.
- Guest
- Post n°159
То ти је више ствар паковања. Као да нпр. поредиш насловнице таблоида некад и сад (шта би већ био ондашњи еквивалент таблоида, рецимо Илистрована Политика или Дуга?). Српски се политичари, по питању презентације, деле на оне пре и после Шешеља. Наравно, ни Калајић није лош пример тог феномена.
- Post n°160
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°161
Ali dobro jbg realno su "pali" na Bokana, sto je takodje solidan pad, ali nije bas toliki...
- Guest
- Post n°162
Kalajić je u svojoj primarnoj sferi bio ostvaren čovek, a Vacić jedva da ispunjava bazične kriterijume za ljudsko biće. Nema tu poređenja.
- Post n°163
Ko nije video i cuo pišu na nbg kad seta kera leti, taj nije doziveo tu punu parodiju zajebanog desnicara iz kraja.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°164
e ja sam ga video nekoliko puta u poslednjih 15ak dana, sa kerom i nekom devojkom, ali nije nista prico dok smo se mimoilazili
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°165
Ja sam ga slusao kad se javlja klincima iz kraja, to ne moze da se opise koliko je smesno
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°166
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°169
piksijeva vugla
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°170
ceo profil
ali ceo
ali ceo
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°171
QAnon QAnon за СВЕТОСАВСКА СРБСКА УНИЈА
7 ч. ·
7 ч. ·
[ltr]Vidite ovu gomilu na tenku?Upravo gledamo lice i naličje Duboke države,protiv koje se bore predsednici Tramp i Putin,kao i svi mi normalni ljudi,pravoslavni hrišćani,i hrišćani u opštem smislu reči.Ovo zlo treba uništiti i pobediti.To su satanisti i globalisti koji prave problem celom čovečanstvu i oni su svi preteče antihrista - satane.[/ltr]
[ltr]STOP DUBOKOJ DRŽAVI![/ltr]
[ltr]STOP SATANISTIMA I GLOBALISTIMA![/ltr]
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°172
Ček, ček, pa zar nisu Izraleci na našoj strani?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°173
Zajebao se autor, verovatno je mislio na Hazare, a ne na izraelske Jevreje
- Post n°174
Erős Pista wrote:Ček, ček, pa zar nisu Izraleci na našoj strani?
Ipak su jevreji, jebiga.
Naci gamad.
- Guest
- Post n°175
Meni je nekako umirujuće kada vidim starinski antisemitizam koji mrzi i Jevreje i Izrael. Ova nova varijanta, u kojoj se gadiš (((reptila))) a poštuješ Izrael jer tlači Palestince, ima dodatnu dimenziju odvratnosti.