to anyone who hasn’t seen the video:
— realest. in it. (@katsofiaa) May 28, 2020
this is insane. pic.twitter.com/xp1U7ctHCx
USA - США - SAD
- Guest
- Post n°76
Re: USA - США - SAD
malo severnije
- Post n°77
Veze bezGargamel wrote:
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°78
to je drugo :tm:Gargamel wrote:
_____
????
- Post n°80
uvek se nađe par ljudi koji iskoriste priliku da oslobađaju pokretnu i nepokretnu imovinu. dal' belu tehniku, dal' patike, kako se ukaže prilika.Halászlé wrote:To je to, nikakve razlike nema
- Guest
- Post n°81
Odvratan plebs, šta ćeš. Zna se kako se pristojno demonstrira, uzmeš AR-15, obučeš se u airsoft uniformu i staneš na stepenice stejt kepitola.
- Post n°82
Ja bih rađe stavio pljačkanje parfimerije na Terazijama 5.10. A može i one skupštinske fotelje.
- Guest
- Post n°83
beatakeshi wrote:Ja bih rađe stavio pljačkanje parfimerije na Terazijama 5.10.
Još uvek se sećam da sam, sa ortakom, stajao ispred izloga (valjda) Eurosalona, tada su prodavali fantastične replike mačeva. A zakona nigde.
Presudio je malograđanski legalizam udružen sa kukavičlukom. Mogu da to nazovem i čvrstim etičkim sklopom, ako je potrebno za rezime.
- Post n°84
mene malo blam kad se nadjem na istoj strani sa prosecnom srbendom
ali uzivancija
ali uzivancija
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°85
dal' je pristojno, o tome se da diskutovati. znatno bolje organizovano i sa jasnom političkom porukom, to definitivno.Vasa Čokrljan wrote:Zna se kako se pristojno demonstrira, uzmeš AR-15, obučeš se u airsoft uniformu i staneš na stepenice stejt kepitola.
oslobađanje 4K televizora ima nekakvu političku poruku - organima se stavlja na znanje da bi im dobro bilo da dovedu policiju u red, kako bi izbegli ovakve scene u budućnosti. s tim da osloboditelji nisu imali politiku na umu, ipak je u pitanju samo krađa.
- Post n°86
Kad sve izvadiš iz bilo kakvog konteksta onda uvek ostaje da su takve stvari samo nekakav banditizam.
- Guest
- Post n°87
Чекај бре, лупали су се излози и 9. марта, то је напросто део тога.
- Guest
- Post n°88
mnogo se lepše demonstrira na ravnoj gori, znatno bolje organizovano i sa jasnom političkom porukom
- Guest
- Post n°89
Mór Thököly wrote:Kad sve izvadiš iz bilo kakvog konteksta onda uvek ostaje da su takve stvari samo nekakav banditizam.
+1
- Post n°90
željno iščekujem da pročitam nešto o kontekstu februara 2008-e. bio u Kos. Mitrovici tih dana, pa sam možda nešto propustio.Mór Thököly wrote:Kad sve izvadiš iz bilo kakvog konteksta onda uvek ostaje da su takve stvari samo nekakav banditizam.
- Post n°91
На Теразијама је био један киоск са алкохолним пићима. У излогу му је дуго стајала, између осталог, и једна флаша Адвокаат ликера (од жуманцета, исте боје). На једној од демонстрација је похаран и тај киоск, нестала је и та флаша.
Увек ме је занимала шта је њен ослободите после урадио са њом.
Увек ме је занимала шта је њен ослободите после урадио са њом.
- Post n°92
Zanimala te flasa a ne kontekst?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°93
Gargamel wrote:željno iščekujem da pročitam nešto o kontekstu februara 2008-e. bio u Kos. Mitrovici tih dana, pa sam možda nešto propustio.Mór Thököly wrote:Kad sve izvadiš iz bilo kakvog konteksta onda uvek ostaje da su takve stvari samo nekakav banditizam.
Pa nisu svuda isti konteksti. U tome i jeste vic.
- Post n°94
ostaću u neznanju o kontekstu 2008-e.Mór Thököly wrote:Pa nisu svuda isti konteksti. U tome i jeste vic.
- Post n°95
Some context for people who don't live here: Target HQ is in Minneapolis. Lake St. Target, which got looted tonight, is literally Target's experimental site for loss prevention & surveillance policies geared toward poor people. Very few people in the neighborhood like that Target
— Ian Coldwater (@IanColdwater) May 28, 2020
- Post n°96
Gargamel wrote:ostaću u neznanju o kontekstu 2008-e.Mór Thököly wrote:Pa nisu svuda isti konteksti. U tome i jeste vic.
Naravno da nećeš. Poenta je što ti događaji nikakve veze jedni s drugima nemaju osim ako ne misliš da ih treba upoređivati samo zato što je u svima njims bilo "pljačke".
- Post n°97
mislim da je moralizatorstvo zgrazavati se nad razbijenim prozorima maloprodaja kada je policija ponovo brutalno ubila coveka.
inace kontekst 2008. godine je potpuno jasan - protivljenje nezavisnosti kosova i osuda onoga sto se percipira kao kolaboracija vlasti pod pritiskom jedne svetske sile.
mislim potpuno je jedno sta ja mislim o tome ali tzv. kontekst je jasan. kao sto je i u ovom slucaju. svaki put kada protesti dostignu takvu dinamiku jasno je da njihovi ucesnici vlast i sire drustvo uopste ne osecaju kao svoje.
inace kontekst 2008. godine je potpuno jasan - protivljenje nezavisnosti kosova i osuda onoga sto se percipira kao kolaboracija vlasti pod pritiskom jedne svetske sile.
mislim potpuno je jedno sta ja mislim o tome ali tzv. kontekst je jasan. kao sto je i u ovom slucaju. svaki put kada protesti dostignu takvu dinamiku jasno je da njihovi ucesnici vlast i sire drustvo uopste ne osecaju kao svoje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°98
na primer ja mogu da budem za nezavisnost kosova i da samim tim nemam nimalo simpatija za politicke ciljeve nasilnog protesta ili npr. mogu da verujem da policija treba da ljude gusi tako sto im stane na vrat i da onda opet nemam nimalo simpatija prema onima koji protestuju.
u prvom slucaju ja mozda gresim (ili ne) a u drugom sam monstrum (nema ili).
u prvom slucaju ja mozda gresim (ili ne) a u drugom sam monstrum (nema ili).
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°99
jesu li krali Najke? ima to logike, dobar metod borbe protiv kapitalizma & imperijalizma.erős paprika wrote:inace kontekst 2008. godine je potpuno jasan - protivljenje nezavisnosti kosova i osuda onoga sto se percipira kao kolaboracija vlasti pod pritiskom jedne svetske sile.
- Post n°100
Gargamel wrote:jesu li krali Najke? ima to logike, dobar metod borbe protiv kapitalizma & imperijalizma.erős paprika wrote:inace kontekst 2008. godine je potpuno jasan - protivljenje nezavisnosti kosova i osuda onoga sto se percipira kao kolaboracija vlasti pod pritiskom jedne svetske sile.
pa kakve to veze ima? pitao si za kontekst. ovo sto sada pises je ko policijska akademija ili stare epizode neke krimi serije: ubedjenje da postoje neke "bande" koje "pljackaju" a ne da je to potpuno normalna nus-pojava nasilnih protesta.
u svakoj masi desice se i takve stvari. verovatno su kada je padala bastilja neki likovi krali puderisane perike.
_____