Ima se moze seSotir wrote:Имаш посао, Luxury!disident wrote:Dobio sam i pp ugovor danas, 10 sati nedeljno po 175 din sat #kurcenje #dokaz
USA - США - SAD
- Post n°26
Re: USA - США - SAD
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°28
Halászlé wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:Nisam mislio na tebe, jedan Madjar je to rekao. Čuvam anonimnost jer ne želim da ga direktno prozivam.
Moram samo da proverim nešto, mada mislim da nisam ja u pitanju: to misliš na ono kad si predložio "da popijemo nešto, pa opet u karantin na mesec dana" a ja odgovorio da bi to bilo teško sprovesti?
A u ime forumskih roditelja želim da ti se zahvalim na razumevanju naše nelagode zbog činjenice da dva meseca nismo mogli da odvedemo decu u park. Znam da nas takva slabost čini lošim levičarima i suštinskim malograđanima, ali lepo je znati da neko pazi na naš integritet.
Iskreno, ja nemam problem ni sa cim sto si ti rekao, ni za vreme lokdauna, ni pred kraj lokdauna, ni ovo sada sto si napisao. Niti mislim da si zbog ponasanja tokom lokdauna los levicar ili malogradjanin.
Ja imam problem da nedelju dana posto smo izasli iz lokdauna, Eros Pista mrtav ladan kaze "levica treba da insistira na strogom i sto duzem lokdaunu". I imam problem da niko od vas levicara ne kaze "ej alo, 6 nedelja smo sedeli u kuci (doduse nocu i vikendom) i jedva smo pretekli da ne poludimo, to za tebe nije bio dobar lokdaun? Treba stroze i duze? O cemu mi pricamo ovde?".
Za mene je ovo pitanje etike: kako mozes da kazes da je resenje duzi i stroziji lokdaun kad si jedva pregrmeo i ovaj polulokdaun i izasao ti je na nos? Jedini smisleni odgovor je da Eros Pista ne misli na levicu koekude po svetu (pa ni u Srbiji), nego na levicu po zapadnoj Evropi i severnoj Americi. Tek to mi se ne svidja, jer je to onda "20 po tudjem turu nece da boli".
- Post n°29
Nije on to napisao nego ja. I ne u smislu licnog stava, nego analiticki. Nadam se da razumes da se moze imati misljenje o korisnosti neke politike za nekoga, a da ta politila nije bas tacno ono sto bi i imalac konkretnog misljenja sam radio.
- Post n°30
Razumem, i imam izraz za to: licemerje.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°32
Ma kapiram ja da vi drustvenjaci ne podnosite nas prirodnjake jer ne umemo da vidimo siru sliku, ali ovo nije to. Ovo je lom mozga.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°33
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ovo je lom mozga.
O da, to apsolutno
- Post n°34
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°35
jadan mor thokoly. ceo zivot strpljivo objasnjava svoju poziciju i levicarima i neoliberalima i onda dodje neki tamo prirodnjak i bum - alfa levicar
nista ga ne opra vise
nista ga ne opra vise
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°36
ovo sa prirodnjacima i drustvenjacima ko kad djilas/covic krene 'znate ja sam inzenjer i kod nas nema...'
- Post n°37
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°38
Daï Djakman Faré wrote:jadan mor thokoly. ceo zivot strpljivo objasnjava svoju poziciju i levicarima i neoliberalima i onda dodje neki tamo prirodnjak i bum - alfa levicar
nista ga ne opra vise
Danas je u Srbiji najteže biti HSLS-ovac
- Post n°39
Kad čujem za pitanje etike mašam se za toaletni papir.Vilmos Tehenészfiú wrote:Halászlé wrote:
Moram samo da proverim nešto, mada mislim da nisam ja u pitanju: to misliš na ono kad si predložio "da popijemo nešto, pa opet u karantin na mesec dana" a ja odgovorio da bi to bilo teško sprovesti?
A u ime forumskih roditelja želim da ti se zahvalim na razumevanju naše nelagode zbog činjenice da dva meseca nismo mogli da odvedemo decu u park. Znam da nas takva slabost čini lošim levičarima i suštinskim malograđanima, ali lepo je znati da neko pazi na naš integritet.
Iskreno, ja nemam problem ni sa cim sto si ti rekao, ni za vreme lokdauna, ni pred kraj lokdauna, ni ovo sada sto si napisao. Niti mislim da si zbog ponasanja tokom lokdauna los levicar ili malogradjanin.
Ja imam problem da nedelju dana posto smo izasli iz lokdauna, Eros Pista mrtav ladan kaze "levica treba da insistira na strogom i sto duzem lokdaunu". I imam problem da niko od vas levicara ne kaze "ej alo, 6 nedelja smo sedeli u kuci (doduse nocu i vikendom) i jedva smo pretekli da ne poludimo, to za tebe nije bio dobar lokdaun? Treba stroze i duze? O cemu mi pricamo ovde?".
Za mene je ovo pitanje etike: kako mozes da kazes da je resenje duzi i stroziji lokdaun kad si jedva pregrmeo i ovaj polulokdaun i izasao ti je na nos? Jedini smisleni odgovor je da Eros Pista ne misli na levicu koekude po svetu (pa ni u Srbiji), nego na levicu po zapadnoj Evropi i severnoj Americi. Tek to mi se ne svidja, jer je to onda "20 po tudjem turu nece da boli".
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°40
Boljševik sa dna lenjinističkog kružoka i arhimrzitelj Engleza, šta napravi Burundi od čovjeka.Daï Djakman Faré wrote:jadan mor thokoly. ceo zivot strpljivo objasnjava svoju poziciju i levicarima i neoliberalima i onda dodje neki tamo prirodnjak i bum - alfa levicar
nista ga ne opra vise
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°41
Welcome. https://t.co/EdkGtv69Ry
— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) May 17, 2020
Ali, momci, vi ste ti reptili i vladari iz senke...
- Guest
- Post n°42
Dominantnu operativnu ideologiju SAD stvorili su psihički neuravnoteženi neckbeardi. Šta može da pođe naopako?
- Post n°43
_____
- Guest
- Post n°44
wow pic.twitter.com/IDtdD0ubnc
— free everyone (@GymTanDefend) May 20, 2020
- Guest
- Post n°45
It's like a deleted scene from Idiocracy https://t.co/aF0pgBfAoo
— Aaron Rupar (@atrupar) May 22, 2020
- Post n°46
HALF of Fox News viewers believe Bill Gates is plotting to use a mass vaccination campaign against COVID-19 to implant microchips in people & track their movements.
— Jesse Lehrich (@JesseLehrich) May 22, 2020
only 26% say that's false.https://t.co/M5lNtNrn4o pic.twitter.com/03KuImfknU
- Post n°47
Propala demokratija - imaju sada mob rule.
Vreme je za normalne da pocnu da razmiljaju u malo tezim kategorijama.
Rajt-vingeri i njihovi oligarsi u proslosti se nikad nisu plasili softi-levice ili desnice, nego kad im je pocelo da se preti ekspropriacijom sa jasnom ideoloskom i politickom potporom.
Mislim da i ovaj sukob sa tajkunima (Murdoch, Koch, Mercer, itd) moze da se dobije samo ostrim obracunom i otvorenim pretnjama sta ce ih kad tad zadesiti zbog mesanja u politiku, korupciju i profitiranje od toga.
Neofasisti u US igraju sto se sad naziva constitutional hardball, gde guraju sistem koji im je zapravo naklonjen preko limita prema putinizmu.
Ovi drugi, ako hoce ikad da dobiju siru podrsku moba pa cak i softi desnicara koji nisu za americku verziju putinizma, ce morati da urade nesto slicno ali sa drugim ciljevima.
Vreme je za normalne da pocnu da razmiljaju u malo tezim kategorijama.
Rajt-vingeri i njihovi oligarsi u proslosti se nikad nisu plasili softi-levice ili desnice, nego kad im je pocelo da se preti ekspropriacijom sa jasnom ideoloskom i politickom potporom.
Mislim da i ovaj sukob sa tajkunima (Murdoch, Koch, Mercer, itd) moze da se dobije samo ostrim obracunom i otvorenim pretnjama sta ce ih kad tad zadesiti zbog mesanja u politiku, korupciju i profitiranje od toga.
Neofasisti u US igraju sto se sad naziva constitutional hardball, gde guraju sistem koji im je zapravo naklonjen preko limita prema putinizmu.
Ovi drugi, ako hoce ikad da dobiju siru podrsku moba pa cak i softi desnicara koji nisu za americku verziju putinizma, ce morati da urade nesto slicno ali sa drugim ciljevima.
- Post n°48
Jedino sto zapne vec kad neko kao Bernie treba da bude kandidat, a kamoli nesto radikalnije...
- Post n°49
Ne pricam o radikalnom po pitanju ideologije nego radikalno po pitanju promene sistema. Tramp i GOP dobijaju upravo na tom anti-sistemskom sentimentu dok Bernie, Voren ili Bajden i dalje igraju u okviru sistema. Sistem im je propao i to ce morati da priznaju ako hoce bilo kakvu promenu na bolje.
Misim - Tramp im je cak preuzeo glavne slogane: drain the swamp ili lock them up. U njegovom slucaju to je uglavnom prica, a ja kazem da to treba ovim oligarsima da se kaze javno i ozbiljno svaki dan. Ne prica k klimatskim promenama i socijalnoj nejednakosti nego prica o izbacivanju oligarha iz politike, medija i sudova. Ne moze se nejednakost ili klima resiti sa ovima.
Misim - Tramp im je cak preuzeo glavne slogane: drain the swamp ili lock them up. U njegovom slucaju to je uglavnom prica, a ja kazem da to treba ovim oligarsima da se kaze javno i ozbiljno svaki dan. Ne prica k klimatskim promenama i socijalnoj nejednakosti nego prica o izbacivanju oligarha iz politike, medija i sudova. Ne moze se nejednakost ili klima resiti sa ovima.
- Post n°50
Kako gledalaca FN ima 101 posto? (50+25+26)
I republikanaca isto. (44+31+26)
I republikanaca isto. (44+31+26)
_____