WildRanger wrote:Vasa Čokrljan wrote:Zaslužujete obojica, on zato što trolovanjem skuplja jeftine poene kod tramptarda, a ti zato što si rasista i uz to glup kao tri kurca, čim nekritički peddluješ ova sranja koja su potpuno očigledno trolovanje ("ja radim za firmu BLM").
Nisam rasista uopšte i generalno sam protiv te pojave, ali mi dupli standardi idu na kurac. Neki crnac može da se javno ponaša rasistički, a nijedan belac ne može, ma nemoj. Šta misliš da je neki belac jutjuber rekao na ulici nekom crncu da klekne pred njim zato što je crnac znaš šta bi mu se desilo, bio bi javno linčovan istog momenta. A ovamo pošto crnac javno ponižava belu devojku zbog bele kože nikom ništa, neće snositi nikakve sankcije samo zato što je "zaštićeni beli medved" kao crnac.
Kada neko kaže rečenicu koja ima dve odvojene izjave, između kojih je ali - ono što je pre ali je potrebno u potpunosti odbaciti i obratiti pažnju isključivo na ono posle ali.
To znači da je dovoljno "dupli standardi mi idu na kurac", sve ostalo ne služi ničemu.