btw, pogledajte dobro ovaj video
i ovaj
kada su mirno protestovali prvo su ih ignorisali posle su dobili suzavac i gumene metke.
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ako si mangup, i ako ti je dosta svega, sistem ti ne da da se kreativno iskazes, kreni brate na ono sto simbolizuje taj sistem i udri.
Current view from Hwy 55 bridge looking down towards 3rd Precinct police hqtrs & Target store on East Lake. Fires seemingly in every direction. #minneapolisriots #GeorgeFloydprotest @FOX9 pic.twitter.com/uj4eADe3fw
— Paul Blume (@PaulBlume_FOX9) May 29, 2020
jebote ja nisam znao za ovoErzsébet Biszak wrote:nije to ništa u odnosu na to šta policija crncima radi. hej, oni su jebeno bombardovali čitav kvart, ubili 15ak ljudi od čega su većina bila deca, spalili im kuće i onda pucali na one koji su pokušavali da pobegnu.
imam nula empatije, nek umru pandurska govna
Pronadji prvo vazdusno bombardovanje na americkom tluJoó János wrote:jebote ja nisam znao za ovoErzsébet Biszak wrote:nije to ništa u odnosu na to šta policija crncima radi. hej, oni su jebeno bombardovali čitav kvart, ubili 15ak ljudi od čega su većina bila deca, spalili im kuće i onda pucali na one koji su pokušavali da pobegnu.
imam nula empatije, nek umru pandurska govna
pobili kolko dece tolko i odraslih
The racist and fascist approach that led to the death of George Floyd in the US city of Minneapolis as a result of torture has not only deeply saddened all of us, but it has also become one of the most painful manifestations of the unjust order we stand against across the world.
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) May 28, 2020
nisam ni za to znao. 1921 se crni shoeshiner sapleo i u padu pocepao odecu beloj operatorki lifta i potom je nacionalna garda carpet bombovala najbogatiji crnacki komsiluk u celoj zemlji. you can't make that shit up.disident wrote:Pronadji prvo vazdusno bombardovanje na americkom tlu
beatakeshi wrote:Mislite na 4K televizore
Imagine having to do this pic.twitter.com/G6w9iS53JP
— Dique :taco: (@Valeriee_OvOxO) May 27, 2020
Znaju se prioritetiErzsébet Biszak wrote:tako je, onaj ko krade televizore i onaj ko se iživljava i ubija ljude su isti i treba ih na isti način kazniti.
i jedno i drugo je lawbreaking. ajde marš.
rumbeando wrote:Javio se 1 borac za pravdu širom sveta:The racist and fascist approach that led to the death of George Floyd in the US city of Minneapolis as a result of torture has not only deeply saddened all of us, but it has also become one of the most painful manifestations of the unjust order we stand against across the world.
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) May 28, 2020
Vilmos Tehenészfiú wrote:
Umesto sto se molis bogu na ovom levicarskom foromu gde Boga njet, ajde PPPolako na izvor da se macujes sa mustangom. Nemo si sisa.
letele bi psovke i zelje da umre u mukama od nekog rakaпаће wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
Umesto sto se molis bogu na ovom levicarskom foromu gde Boga njet, ajde PPPolako na izvor da se macujes sa mustangom. Nemo si sisa.
Ау... а да знаш да сам је се сетио неки дан. Да се само мало појави овде са оним својим надрканодешњачким ставом, летеле би варнице.