Exactly.Ferenc Puskás wrote:Yet we stand united by our Christian faith
Jebenti morao sam provjeriti u kalendaru koje je stoljeće. Ni tjeskoba kao nijemi svjedok ne vrijedi suviše, stajao sam na peronu ljeta gospodnjeg, moglo je biti pretpretprošlo stoljeće.
Crna Gora
- Guest
- Post n°226
Re: Crna Gora
- Post n°227
No Country wrote:@Киндер
Мило ради то што ради јер воли власт и паре, а не зато што мрзи цркву као такву и хоће да је затре. Односно, покушава да затре српску цркву. А то овим Енглезима мало теже стиже до мозга. Промашена је читава парадигма, а тема је ту онда колатерална штета.
Jbt, rec o coveku koji bi za slobode (kako ih on vidi, da se ogradim), zrtvovao, u stvari na neki nacin vec jeste, jedinstvo UK, a za neke Crnogorce i Srbe mu tacno puca ona stvar (kurac). Drzava hapsi svestenike - kraj price.
- Guest
- Post n°229
Ne završava se politička priča na nivou da neko na vlasti čuva vlast na svakakav način. Ti načini počnu da žive svoj život i postanu tema za sebe. Možda Milo misli da je to samo igra, puki utilitarizam, ali to se prosto ne zadržava na tome.
- Post n°230
Ne, nego za njega. Za njega je kraj price. I to ne bilo kakva drzava, nego autoritarac koji je 30 godina na vlasti. Za njega je to kraj price, a on ovo pise. "Svoju" temu, nije promasio.
- Guest
- Post n°231
Okay, whatever, мени је напросто смешно колико су ова два Енглеза на погрешном трагу. Комедија забуне.
- Post n°232
Mozda, ali za sebe i kako oni vide svet - nisu.
- Post n°234
No Country wrote:Тако је, јебеш комедију у којој глумац игра “ван лика”.
Ne znam, ali 1 je liberal, drugi libertarijanac, a rekoh ti odavno da ovo sto Milo radi malo kom liberalu moze izgledati simpaticno.
- Guest
- Post n°235
Neki liberali misle da Milo jebe tamo neke zadrte litijaše, whats not to like. Ok, žmure na to da on javno pravi državnu crkvu ali to je već stvar izbora i mimikrije istih tih liberala.
- Post n°236
plac u Buljaricama na koji je država bacila oko vrijedi bezmalo milijardu, pravljenje državne crkve tu dođe kao usputna zajebancija čisto da se smisli neki razlog
- Post n°237
Bendegúz Somogyi wrote:Neki liberali misle da Milo jebe tamo neke zadrte litijaše, whats not to like. Ok, žmure na to da on javno pravi državnu crkvu ali to je već stvar izbora i mimikrije istih tih liberala.
Ma ok, to nisu liberali. Ne postoji dosledni liberal kome teoretski moze biti ok da ti neko, pogotovu drzavna vlast, odredjuje kako ce se zvati crkva u koju ides.
- Guest
- Post n°238
Pa ne funkcioniše na ovim prostorima "realno postojeći liberalizam" tako.
- Post n°239
Ma koga briga kako funkcionise liberalizam "na ovim prostorima" pricam o pravom liberalizmu
- Post n°240
E aj mi to objasni, tu razliku izmedju tih libosa. Meni je to ko Bolek i Lolek, stalno ih mesam.Mór Thököly wrote:No Country wrote:Тако је, јебеш комедију у којој глумац игра “ван лика”.
Ne znam, ali 1 je liberal, drugi libertarijanac.
- Post n°241
mislim, ovde imamo dva protestantska (mislim obojica non-conformist) liberala brane stav da se hrišćanska vera može ispovedati potpuno nezavisno od države i protestuju protiv toga što država hapsi sveštenike i proganja jednu za račun druge crkve. Šta god ko o tome mislio, jasno je kao dan "odakle dolaze".
S druge strane, imamo teške levičare koji su zabrinuti za crkveni identitet Crne Gore. Ubi me ako je tu iole jasno "odakle dolaze" ideološki.
S druge strane, imamo teške levičare koji su zabrinuti za crkveni identitet Crne Gore. Ubi me ako je tu iole jasno "odakle dolaze" ideološki.
- Post n°242
Vilmos Tehenészfiú wrote:E aj mi to objasni, tu razliku izmedju tih libosa. Meni je to ko Bolek i Lolek, stalno ih mesam.Mór Thököly wrote:
Ne znam, ali 1 je liberal, drugi libertarijanac.
Daj jbt
- Guest
- Post n°243
На кога тачно мислиш?Mór Thököly wrote:
- Post n°244
Mór Thököly wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
E aj mi to objasni, tu razliku izmedju tih libosa. Meni je to ko Bolek i Lolek, stalno ih mesam.
Daj jbt
Vama drustvenjacima bi bas bilo dosadno bez nas prirodnjaka, jel da?
- Post n°245
No Country wrote:На кога тачно мислиш?Mór Thököly wrote:
Ne na tebe ni na koga s foruma naravno
- Post n°246
Vilmos Tehenészfiú wrote:Mór Thököly wrote:
Daj jbt
Vama drustvenjacima bi bas bilo dosadno bez nas prirodnjaka, jel da?
Lečka
- Guest
- Post n°247
Нисам ни мислио да циљаш на мене нити на било кога са форума. Него ме занима - на кога се тачно (или мање тачно, whatever) односило?Mór Thököly wrote:No Country wrote:
На кога тачно мислиш?
Ne na tebe ni na koga s foruma naravno