Crna Gora
- Post n°601
Re: Crna Gora
Znam na koga misle, ali je fundamentalno pogrešno, obzirom na to da je Crna Gora građanska država. Ako je DPS protivustavno izazivao podele smatrajući sve koji nisu Crnogorci manjinama, predstavnici "srpske" opcije to ne bi smeli da rade.
- Post n°603
Janko Suvar wrote:jasno je da se odnosi na Bosnjake i Albance (odnosilo bi se i na Hrvate da imaju stranku u parlamentu), al validno je pitanje ovako inace, jel su i Srbi manjinski narod, posto su narod, a u manjini su.
Samo sto Srbi u CG sebe ne vide kao manjinu
- Post n°604
Btw, mislim da većina još uvek ne shvata kakav se tektonski poremećaj dogodio juče, i kakav će se tek dogoditi ako opozicija formira vladu.
- Post n°605
Sloboda bre. Ok, balkanska, pomalo korumpirana, kao i unekoj Rumuniji na primer, ali sloboda. Jako mi je drago.
- Post n°606
problem je tu upravo ovo sto caca kaze gore, samo se ne moze ocekivati sad od ove ovako pipave administracije (ako je ima uopste!) da tu stvar resi.
treba smanjiti ocekivanja samo na raskurcavanje rezima, a onda u te zajebane teske podele da se udje bez Mila za vratom.
ja tako gledam i zato sam oprezno optimistican oko desavanja.
treba smanjiti ocekivanja samo na raskurcavanje rezima, a onda u te zajebane teske podele da se udje bez Mila za vratom.
ja tako gledam i zato sam oprezno optimistican oko desavanja.
_____
????
- Post n°607
Mór Thököly wrote:Janko Suvar wrote:jasno je da se odnosi na Bosnjake i Albance (odnosilo bi se i na Hrvate da imaju stranku u parlamentu), al validno je pitanje ovako inace, jel su i Srbi manjinski narod, posto su narod, a u manjini su.
Samo sto Srbi u CG sebe ne vide kao manjinu
I ne trebaju, ali ne trebaju ni Albanci ni Bošnjaci ni Hrvati, niti Srbi trebaju da ih takvima smatraju.
- Guest
- Post n°608
ćaća wrote:Znam na koga misle, ali je fundamentalno pogrešno, obzirom na to da je Crna Gora građanska država. Ako je DPS protivustavno izazivao podele smatrajući sve koji nisu Crnogorci manjinama, predstavnici "srpske" opcije to ne bi smeli da rade.
Dobro, manjinske liste su stvar ozakonjena mislim od 2012, "za sve narode koji čine manje od 15% stanovništva".
- Post n°609
Kako se izjebo sa ovim napadom na crkvu, bice u udzbenicima...
- Post n°610
da li je moguće da se ovo dešava?
(i jelena đuroć je rt-ovala, reufova rodbina se već pakuje)
U toku je priprema etnickog ciscenja u CG. Prije svega manjine, ali i Crnogorci, su pod udarom cetnickih hordi koje prijete ljudima i stvaraju nevidjenu atmosferu straha. 90-te su se vratile preko noci. Jebalo vas sastavljanje vlade dok vam cetnicke horde prijete sugradjanima.
— Arhont Petar (@ArhontPetar) August 31, 2020
- Guest
- Post n°611
Funkcioner Bošnjačke stranke u Crnoj Gori Sead Šahman kaže da su lideri opozicije ponudili toj partiji da bude deo vlasti.
Međutim, on je rekao da Bošnjačka stranka nije spremna "na takvu vrstu trulih kompromisa".
Šahman je za bosanski portal Radio Sarajevo rekao da je razlog to što je "prosrpski deo opozicije" otvoreno zastupao politike protiv NATO i zalagao se za saradnju sa srpskim vlastima i Rusijom.
- Post n°612
Dajmo mu jos par dana.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°614
auuuuu, neeeee
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°615
ma ovo su gluposti. udbaske pricice da se proba nesto na silu na glupost jer nema od toga nista.plachkica wrote:da li je moguće da se ovo dešava?U toku je priprema etnickog ciscenja u CG. Prije svega manjine, ali i Crnogorci, su pod udarom cetnickih hordi koje prijete ljudima i stvaraju nevidjenu atmosferu straha. 90-te su se vratile preko noci. Jebalo vas sastavljanje vlade dok vam cetnicke horde prijete sugradjanima.
— Arhont Petar (@ArhontPetar) August 31, 2020
- Post n°616
problem sa liderima bosnjacke stranke je sto su do zla boga korumpirani, sto su svasta radili i verovatno se osecaju ugrozeno jer imaju putera na glavi. boje se nekog procesuiranja i to veoma opravdanog. kroz ovo treba citati ovakve glupostibuffalo bill wrote:Funkcioner Bošnjačke stranke u Crnoj Gori Sead Šahman kaže da su lideri opozicije ponudili toj partiji da bude deo vlasti.
Međutim, on je rekao da Bošnjačka stranka nije spremna "na takvu vrstu trulih kompromisa".
Šahman je za bosanski portal Radio Sarajevo rekao da je razlog to što je "prosrpski deo opozicije" otvoreno zastupao politike protiv NATO i zalagao se za saradnju sa srpskim vlastima i Rusijom.
- Post n°617
naravno, pa nisu bili na vlasti za dzabe..
- Post n°619
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°621
MNE wrote:
- Spoiler:
- Post n°622
navodno je ovo dritanov brat koji živi u beogradu (oženjem srpkinjom)
(pošto kupila poto prodala)
(pošto kupila poto prodala)
- Post n°625
himna CG izbora