Rest assured, dear friend @SecPompeo, that we remain firm in our pursuit of peace and stability, thus contributing to overall global security.
— Александар Вучић (@avucic) September 13, 2020
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°826
Re: Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°827
Braća Bahreinćani
MoFA welcomes decision of Republic of #Serbia to designate Hezbollah as terrorist organization https://t.co/6cUr9AyNbU pic.twitter.com/BmE9zBN04E
— وزارة الخارجية (@bahdiplomatic) September 14, 2020
- Post n°828
meni hezbola bio strava dok sam ih pratio, mora da sam lud
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°829
ja furo arafatku ko klinac
brt sad da je stavim terorista na keca
brt sad da je stavim terorista na keca
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°830
ja bio na arafatovom grobu da se poklonim senima velikana i grobarske legende
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°831
Marius Lăcătuș wrote:meni hezbolabiostravadok sam ih pratio, mora da sam lud
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°833
Pa jbt
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°834
Jebi ga. Grenel voli dupe i pare. A mi para nemamo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°835
Meni je on vrh vrhova. Dečko iz dobrih krugodvojkaških škola, ima starmale manire, čovek bi očekivao da ima škole i titule jer ne izgleda kao prosečno naprednjačko tocilo, a mukica isto morao da dobija diplomu preko veze iako je imao sjajnu startnu poziciju i pedigre. U porodicama kao što je Đurićeva nekako se podrazumeva da imaš završen ozbiljan fakultet ali nije dobacio dotle.
On je Džordž Kostanca naše politike, nosi udobne i skupe džemperiće i prosečnom naprednjaku deluje kao bistro momče. A ono mlitavi glupan bez kičme. Predviđam mu veliku budućnost.
On je Džordž Kostanca naše politike, nosi udobne i skupe džemperiće i prosečnom naprednjaku deluje kao bistro momče. A ono mlitavi glupan bez kičme. Predviđam mu veliku budućnost.
- Post n°837
Juce su ga proglasavali ministrom inostranih poslova.
Ja se i dalje nadam da ce biti ministar odbrane. Voleo bih da ga vidim da vrsi smotre, marsira, itd
Ja se i dalje nadam da ce biti ministar odbrane. Voleo bih da ga vidim da vrsi smotre, marsira, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°838
kukavni beograd spao na selakovica i djurica
da imam vremensku masinu vratio bih se u proslost samo da njih prebijem
da imam vremensku masinu vratio bih se u proslost samo da njih prebijem
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°839
ficfiric wrote:Juce su ga proglasavali ministrom inostranih poslova.
Машиш, данас је Венера тема дана. Дакле обилази клинику за венеричне болести, онако као министар који брине о здрављу својих војника.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°840
Mislim da je to ambasadorstvo patka. Mada, tradicija je da u ključnim državama SNS postavlja ljude koji veze nemaju, Kina, Rusija..
Valjda neko kapira da je to uvreda domaćina. Taj dečko sa nekim privatn8m faxom za pravo pošto je na državnom propo ide u vladu ne nešto s čim veze nema, da se još malo Alek sprda. Recimo ministar sporta ili privredee
Valjda neko kapira da je to uvreda domaćina. Taj dečko sa nekim privatn8m faxom za pravo pošto je na državnom propo ide u vladu ne nešto s čim veze nema, da se još malo Alek sprda. Recimo ministar sporta ili privredee
- Post n°841
Ministar sporta i privrede.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°842
Antonijević najavio dijalog opozicije i vlasti
http://rs.n1info.com/Vesti/a640264/Antonijevic-najavio-dijalog-opozicije-i-vlasti.html
Direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević najavio je za NewsMax Adria nastavak dijaloga opozicije i vlasti.
U zavisnosti od situacije sa koronavirusom, dijalog vlasti i opozicije će biti organizovan za nekoliko nedelja ili meseci, prenosi Newsmax Adria u "Pregledu dana", dodajući da zainteresovanih u opoziciji ima.
"Postoji sposobnost i organizacija civilnog društva i spremnost njihova da uđu u taj dijalog i ovo jeste najava njegovog ponovnog uspostavljanja, sa partnerima iz akademske zajednice i svima onima koji su spremni da u njemu učestvuju", rekao je Antonijević.
Newsmax Adria uputila je Vladimiru Orliću pitanje da li će SNS poslati svoje predstavnike za sto sa onima koji nisu parlamentarne stranke, a i s obzirom na to da je ta partija osvojila apsolutnu većinu na nedavnim izborima. Odgovor, navode, nisu dobili. Podsetimo, Orlić je učestvovao prošle godine u dijalogu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°843
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°844
U "određenim krugovima" se ovo tumači kao Petričićev rasizam.
- Post n°845
U mojim krugovima se ovo tumaci kao pravi graficki opis kako izgleda Neue Serbische Neutralität
- Post n°846
Načelnik NS policije zove tužiteljku na poligraf
https://nova.rs/vesti/hronika/nacelnik-ns-policije-zove-tuziteljku-na-poligraf/?ref=fbnova
Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić izjavio je danas da su netačne tvrdnje Osnovnog javnog tužilaštva, koje je danas za Novu.rs potvrdilo da ih novosadska policija nije obavestila o prebijanju Novosađanina M. M. (28) istog dana kada se obračun dogodio, a potom pozvao na poligraf zamenicu tužioca za koju tvrdi da je imala tu informaciju.
„Apsolutno su netačne tvrdnje Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, koje su se pojavile u medijima, da je navedeno tužilaštvo o slučaju prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici novosadska policija prvi put obavestila 04. septembra.
“Istine radi, Osnovno javno tužilaštvo je o događaju obavešteno istog dana. Tačnije, čim su lekari završili sve preglede i zvanično konstatovali stepen povreda oštećenog, vođa smene u Policijskoj ispostavi Stari grad Tijana Popović je telefonom o svemu obavestila zamenika osnovnog javnog tužioca Svetlanu Suvajdžić, koja je događaj kvalifikovala kao krivično delo teška telesna povreda. I uvid u listing poziva koji su 24. avgusta ostvareni sa dežurnog telefona u Policijskoj ispostavi Stari grad potvrđuju ovu činjenicu.
Takođe, policijska službenica Tijana Popović je, kako sama kaže, spremna da sve navedeno potvrdi i na poligrafskom testiranju, a pitam i zamenika osnovnog javnog tužioca Svetlanu Suvajdžić da li je spremna da uradi isto, ukoliko smatra da o događaju nije obaveštena 24. avgusta”, napisao je u policijskom saopštenju Šušnjić.
Naime, Osnovno tužilaštvo u Novom Sadu potvrdilo je danas za Novu.rs da 24. avgusta nisu obavešteni od strane novosadske policije o obračunu koji se dogodio u Jevrejskoj ulici.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°847
Podneta krivična prijava protiv Zorana Kesića!
Protiv autora i urednika emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" podneta je krivična prijava zbog verske mržnje i netrpeljivosti prema vernicima iskazane u jednoj od poslednjih epizoda
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/podneta-krivicna-prijava-protiv-zorana-kesica/342050/vest
Prijavu je podneo doktor Nemanja Aleksić, advokat iz Novog Sada. U njoj piše sledeće:
- Zbog postojanja osnova sumnje da je dana 12.09.2020. godine, u stanju kada je bio sposoban da shvati značaj svoga dela i da upravlja svojim postupcima, svestan svoga dela i hteo njegovo izvršenje, svestan da je njegovo delo zabranjeno, širio versku mržnju i netrpeljivost prema vernicima Srpske pravoslavne crkve, a posebno prema vernicima u Republici Srbiji, Republici Crnoj Gori, na taj način što je u svojoj televizijskoj emisiji sa nazivom "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja se emituje putem televizijskog kablovskog kanala "Nova S", izneo više uvredljivih izjava kojima je izložio poruzi verske simbole pravoslavne hrišćanske vere, njene svetitelje i sveštenstvo, čime je izvršio krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti iz čl. 317 st. 1 na način opisan u st. 2 Krivičnog Zakonika RS - piše u tužbi i dodaje se da osumničeni često u svojoj emisiji iznosi anti-srpske stavove.
Osumnjičeni je u petom delu epizode, koji je naslovljen kao "Izbori u Crnoj Gori - "Kako je Vasilije Ostroški pobedio Mila", na krajnje zlonameran, bezobziran i ohol način izložio poruzi verske simbole pravoslavne hrišćanske vere, njene svetitelje, sveštenstvo i verni narod.
On je u izrazito provokativnom maniru i propraćeno nepriličnom gestikulacijom, izjavio:
- Glasačima u Crnoj Gori izgleda da se najviše svideo upravo Vasilije Ostroški, koji iz opravdanih razloga nije mogao da učestvuje na izborima, ali je zato iscimao svog "pi-ara", Amfilohija Radovića, da po prvi put u životu izađe na izborno mesto i glasa. Dobro, tehnički, izađe iz džipa pa glasa. No, iz čega će."
- U trenutku kada je mitropolit ubacio svoj listić u glasačku kutiju, dogodila su se tri čuda. Jedna munja zaparala je nebo nad Lovćenom. Zasijalo je nešto pod Ostrogom. A Vlado Georgijev dobio je u svom studiju u Beogradu inspiraciju za novu pjesmu.
- Sve su to bila jasna znamenka onoga što je usledilo. Toma je čekao 30 godina da završi fakultet. Vulin je čekao 30 godina da završi vojsku. A Crna Gora je čekala 30 godina da čuje priznanje poraza od Mila Đukanovića, makar i uvijeno, kako to samo on ume i zna.
- Ali, ako se do stabilnosti ne može političkim ciljevima, možda može magijskim, pa ima valjda tu neki čarobnjak, majku mu" (kadar prelazi u tom momentu na Njegovo Visokopreosveštenstvo Arhiepiskopa cetinjskog, Mitropolita crnogorsko-primorskog, zetsko-brdskog i senderijskog i egzarha sveštenog trona pećkog Amfilohija.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°848
Taj Aleksić je drugar one ljige Gojkovića, pokrajinskog sekretara za zdravstvo, i već je tužakao BIRN.
http://rs.n1info.com/Vesti/a609936/Tuzba-protiv-BIRN-a-kako-Tanjug-javlja-zbog-teksta-o-Gojkovicu.html
http://rs.n1info.com/Vesti/a609936/Tuzba-protiv-BIRN-a-kako-Tanjug-javlja-zbog-teksta-o-Gojkovicu.html