Pa normalno, tuzno je da ljudi sa iole mozga padaju na te precice i sarlatanskw trikove, tipa izglasamo djokovica il nekog x. Jer jbg lakse je i brze nego rad, organizzcija i gradjenje od nule. Slicni problem imaju i mnogi pokreti ovde, traje hajp par nedelja oko nekog dogadjaja i onda se sve raspline u hibernaciju do sledeceg takvog dogadjaja.Јанош Винету wrote:Ја исто мислим да овде нема пречица. Што би Жижек рекао - победили смо на тргу Тахрир, окупили смо се у масам, а шта се догађа дан после? Шта се догађа 6. октобра, који су нам следећи кораци, које су конкретне мере и политике?
Онај мучени новинар је сат ипо времена у емисији питао Трифуновића да му каже неке своје политичке ставове, макар обрисе ставова, и није успео у томе. Сат ипо времена се овај кревељио како није политичар и делује да не поседује нити један чврст политички став иза кога стоји.
Ко би гласао за тако нешто, за мачку у џаку?
Сагласан сам овде са ставом да сви дрве о томе како су потребни ”нови људи”, међутим већина не гласа за те нове људе чак и кад се појаве.
Чак и на председничким изборима се гласа за партију, за власт, за неку друштвену тежину која стоји иза кандидата, ма колико сам кандидат био никакав. Један Милан Милутиновић, је био председник СР Србије, никаква личност, лојални апаратчкик који је претходно био на позицијама директора Народне Библиотеке, скупљао прашину по полицама.
opozicija
- Post n°826
Re: opozicija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°827
salu na stranu, slazem se da nema precica. ako neko misli da ce vladika grigorije, ma koliki svetac bio, a pitanje je da li je takav svetac kakvim se predstavlja, vettovanje ce nam odgovoriti na to pitanje, ako neko dakle misli da ce on sam promeniti sistem koji je decenijama vlada ovom zemljom - mislim da nazalost gresi.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°828
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°829
pa normalno da je tako kad nema para. preduslov ozbiljnog rada je da imaš ljude posvećene tom poslu, a za to ti trebaju finansije.disident wrote:Pa normalno, tuzno je da ljudi sa iole mozga padaju na te precice i sarlatanskw trikove, tipa izglasamo djokovica il nekog x. Jer jbg lakse je i brze nego rad, organizzcija i gradjenje od nule. Slicni problem imaju i mnogi pokreti ovde, traje hajp par nedelja oko nekog dogadjaja i onda se sve raspline u hibernaciju do sledeceg takvog dogadjaja.Јанош Винету wrote:Ја исто мислим да овде нема пречица. Што би Жижек рекао - победили смо на тргу Тахрир, окупили смо се у масам, а шта се догађа дан после? Шта се догађа 6. октобра, који су нам следећи кораци, које су конкретне мере и политике?
Онај мучени новинар је сат ипо времена у емисији питао Трифуновића да му каже неке своје политичке ставове, макар обрисе ставова, и није успео у томе. Сат ипо времена се овај кревељио како није политичар и делује да не поседује нити један чврст политички став иза кога стоји.
Ко би гласао за тако нешто, за мачку у џаку?
Сагласан сам овде са ставом да сви дрве о томе како су потребни ”нови људи”, међутим већина не гласа за те нове људе чак и кад се појаве.
Чак и на председничким изборима се гласа за партију, за власт, за неку друштвену тежину која стоји иза кандидата, ма колико сам кандидат био никакав. Један Милан Милутиновић, је био председник СР Србије, никаква личност, лојални апаратчкик који је претходно био на позицијама директора Народне Библиотеке, скупљао прашину по полицама.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°830
Ниси ти глуп него безобразан.Erős Pista wrote:No Country wrote:
Лол. У ствари се савршено мапира на тај твој шатро прагматични светоназор: изволи гласај за Ивана Ивановића, баш ме занима какав ћеш се пробудити?
Jel to predmet nase rasprave?
Ne, naravno. Predmet je to da li je ideja o zajednickom kandidatu opozicije - fasisticka. Naivno sam pomislio da se to moze razjasniti u normalnom razgovoru i ispao glup.
Сам си оповргао идеју о заједничком кандидату, јер "Аида никада не би гласала за Амфилохија". Хоћеш заједничког кандидата са тоталним идиотима, навијачима и антиваксерима и српским алт.рајтом? Е, јеби га, тај кандидат није Григорије. И даље хоћеш у једној колони? Па зашто, брале? У име чега? Тај заједнички именитељ може да буде само једна ствар, а теби се, јеби га, не свиђа како се зове?
- Post n°831
ja sam uveo Amfilohija u pricu, izvinjavam se, mislio sam da je jasno da pravim sarkastican komentar.
Corovic kaze da bi podrzala Grigorija jer je ekumenista, pa sam hteo da ukazem da je to glupo i smesno, jer sto bi to igralo ulogu kad se bira za jednu sekularnu funkciju kao sto je predsednik. Ekumenista je i Amfilohije kojeg ne bi podrzala, i Irinej Bulovic, koji je covek rezima.
Samo mi smesno bilo, sto se tako neke reci koriste kao sto kaze siboleti, pa tako i ekumenizam, iako su najveci zagovornici medju konfesionalnog dijaloga u SPC ujedno konzervativci, nacionalisti, a na momente i kriminalci.
Ja ne mislim da bi okupljanje opozicije, tako neprincipijelno dovelo do fasizma, al bi uvek bilo na stetu progresivnih delova u toj koaliciji.
Corovic kaze da bi podrzala Grigorija jer je ekumenista, pa sam hteo da ukazem da je to glupo i smesno, jer sto bi to igralo ulogu kad se bira za jednu sekularnu funkciju kao sto je predsednik. Ekumenista je i Amfilohije kojeg ne bi podrzala, i Irinej Bulovic, koji je covek rezima.
Samo mi smesno bilo, sto se tako neke reci koriste kao sto kaze siboleti, pa tako i ekumenizam, iako su najveci zagovornici medju konfesionalnog dijaloga u SPC ujedno konzervativci, nacionalisti, a na momente i kriminalci.
Ja ne mislim da bi okupljanje opozicije, tako neprincipijelno dovelo do fasizma, al bi uvek bilo na stetu progresivnih delova u toj koaliciji.
_____
????
- Guest
- Post n°832
Erős Pista wrote:Naivno sam pomislio da se to moze razjasniti u normalnom razgovoru i ispao glup.
leži ti
- Post n°833
Objasnio.
http://www.nspm.rs/prenosimo/zasto-ne-postoji-niti-moze-postojati-alternativa-vucicu.html?alphabet=l
http://www.nspm.rs/prenosimo/zasto-ne-postoji-niti-moze-postojati-alternativa-vucicu.html?alphabet=l
- Post n°834
Ma de objasnio. Objasnio je da ako zidaš svinjac onda verovarno nećeš sazidati stambeni objekat
- Post n°835
Nisi valjda ozbiljno shvatio profesora Ćiru?
- Post n°839
Margit Savović wrote:U toj kategoriji je Memedovic puno bolji. On je nekako blag, dinarske gradje i iznimno prijatan. Plus se borio za reke. Ja bih ga dvaput zaokruzila.
I inteligentniji je od stupid Sarenca.
U paralelnom univerzumu gde Memedović osvaja izbore, Bora Otić sutradan organizuje narodnu skupštinu u Platičevu gde se Vojvodina odvaja od Srbije.
- Post n°840
nisam bio ranije svestan da je svima Memedovic toliko jebljiv, al izgleda da je to jedno saglasje
_____
????
- Post n°841
memedović je naša najjebozovnija tv faca (osim kad je u studiju, odelo mu očajno stoji,
ili on ne želi da ga nosi, pa zato izgleda kao tužni kloun.)
ili on ne želi da ga nosi, pa zato izgleda kao tužni kloun.)
- Post n°842
Kaže se klaun Jozo Bozo... eto, your daily dose of Vojko.
- Post n°843
meni je memedović u onoj emisiji gde ide po bespućima i vozi bicikl još i okej, ali u onoj poteri, blam me da ga gledam
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°844
Memedović je čovjek za avliju, u studiju je dobar samo kao komentator boks mečeva, tako je i počeo karijeru pa se kasnije na ribolov i u prirodu izmjestio. Bio je dobar i u Njemačkoj za vrijeme SP '06, nikakve veze sa fudbalom njegove tadašnje reportaže nisu imale ali su bile odlične za gledanje.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°846
wrote:Kaže se klaun Jozo Bozo... eto, your daily dose of Vojko.
То на комшијском сусједском, код нас је клован.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°847
Memedović je zauzet kanjoningom na Povlenu, pa je Đilas morao da se obrati N1.
- Post n°848
http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a623020/Glisic-otisao-od-Sapica-Mislio-sam-da-ce-biti-naglasak-na-autonomiji-poslanika.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°849
ovako mecu sebi apozicije, oni pristojniti, umetnici sto podrzavaju lekare, prava elita.
(pisano na jeziku srpske nacionalne vecine)
_____
????
- Post n°850
kvalitetan zvuk, mogu ti reći. naš prijatelj otoh je verovatno već fan.