To sam pisao i za njih dvoje, al cenim sarkazam.zvezda je zivot wrote:kolko godina ima bajden, berni ili ne znam ko. srbi su star narod, godine su najmanji problem u savremenoj politici, treba samo dobar kandidat da se nadje
A to trazenje lici
To sam pisao i za njih dvoje, al cenim sarkazam.zvezda je zivot wrote:kolko godina ima bajden, berni ili ne znam ko. srbi su star narod, godine su najmanji problem u savremenoj politici, treba samo dobar kandidat da se nadje
disident wrote:Sad vidim da ima 80 godina. Dal ste bre vi normalni
svi ti dss-ovci zive jako dugo i pritom izgledaju nehumano mladoliko zato sto su nama skratili zivotedisident wrote:Sad vidim da ima 80 godina. Dal ste bre vi normalni
zvezda je zivot wrote:jovo bakic bi bio dobar kandidat da nije otiso u politiku
zvezda je zivot wrote:jovo bakic bi bio dobar kandidat da nije otiso u politiku
ovo je uzasno romansirana predstava o nasem narodu za koju bi voleo da je makar delimicno istinita.Margit Savović wrote:Da nema možda malo i toga da naš narod voli da delegira apsolutnu vlast jednom čoveku i da mu ispostavi accountability tako što će da mu odseče glavu? A Vučić to pruža tako što pravi photo op u svakom deliću naše stvarnosti.
ficfiric wrote:Izbegava, ali bi Zoc mogao i ispred zgrae da stoji, ne mora da ulazi u studio
Margit Savović wrote:Da nema možda malo i toga da naš narod voli da delegira apsolutnu vlast jednom čoveku i da mu ispostavi accountability tako što će da mu odseče glavu
zvezda je zivot wrote:na forumu intelektualne elite druge srbije.
Margit Savović wrote:Sad sam se nalozila.
Je l Memed household name?