opozicija
- Post n°751
Re: opozicija
Ne moze, lud je.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°753
meni je uzasno zanimljiva te "ukopanost" stavova glasaca ta dva bloka. mislim da smo najblize nekoj disperziji NS bloka bili sa kostunjavim ali i to je na dugom stapu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Korisnik
- Post n°754
Možda može i onaj Miodrag Majić, ali on ima bagaž u vidu one izjave da nije mora za svakoga.
- Post n°755
Samo je pitamje da li hoces da čupaš njihov nacionalni ili njihov keš-kolica "korpus".
- Post n°756
Pre neki dan sam pričao sa majstorom koji je došao nešto da mi završi. Kaže, a ne bih to očekivao, "meni samo da je evro stabilan, ljudi su se navikli na cene"
- Post n°758
Mislim, nacionalni deo S(R)N niko nece znacajnije orobiti bez potpisivanja nekakvog sporazuma sa Kosovom. Mislim da je to apsolutno iskljuceno. Naravno, niko ne moze sad "nozem" tacno preseci koji je deo tog bir tela pretezno nacionalan, a koji pretezno interesan, i definitivno se siroko preklapaju, ali to ipak jesu nekakve dve prepoznatljive celine.
- Post n°759
vladeta jankovic ne moze da uzme nista od SRN-a jer se gadi obicnog naroda
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°760
vucic.jpgDaï Djakman Faré wrote:vladeta jankovic ne moze da uzme nista od SRN-a jer se gadi obicnog naroda
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°761
disident wrote:vucic.jpgDaï Djakman Faré wrote:vladeta jankovic ne moze da uzme nista od SRN-a jer se gadi obicnog naroda
Zato se i kandidovao Toma
- Post n°762
sociopatsko gadjenje i klasno, babe i zabedisident wrote:vucic.jpgDaï Djakman Faré wrote:vladeta jankovic ne moze da uzme nista od SRN-a jer se gadi obicnog naroda
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°763
Ne, nije bas. Stoji to, ali zato se i kandidovao ovsj kome bure za rakiju viri iz ušiju. Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012
- Post n°765
Istina, ali hocu reci da je vucic nasao nacin da hendluje i maskira svoje gadjenje.Mór Thököly wrote:Ne, nije bas. Stoji to, ali zato se i kandidovao ovsj kome bure za rakiju viri iz ušiju. Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°766
Znaci pisem jos 1 glas za Milan St-a
@Talason
@Talason
- Post n°767
disident wrote:Istina, ali hocu reci da je vucic nasao nacin da hendluje i maskira svoje gadjenje.Mór Thököly wrote:Ne, nije bas. Stoji to, ali zato se i kandidovao ovsj kome bure za rakiju viri iz ušiju. Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012
Drugo je to kasi vlas
- Post n°768
dobar je vladeta kandidat. ako treba neko narodniji dobar je sinisa kovacevic recimo, ako treba neko moderan lep a s pedigreom onda lena kovacevic.
za sportiste ne znam, uvek imam neku rezervu prema njima.
ja sam video i kona ko kandidata opozicije ali i on se prodao vucicu. steta sto ova pandemija nije izrodila profesionalnog heroja pa da se to iskoristi politicki. ni srdja jankovic ni nestorovic, niko se nije istakao kao opozicija.
za sportiste ne znam, uvek imam neku rezervu prema njima.
ja sam video i kona ko kandidata opozicije ali i on se prodao vucicu. steta sto ova pandemija nije izrodila profesionalnog heroja pa da se to iskoristi politicki. ni srdja jankovic ni nestorovic, niko se nije istakao kao opozicija.
- Post n°769
mozda piksi? ne znam kako se kotira u opozicionim krugovima i kakve su mu ambicije ali je sigurno najozbiljniji i najorganizaovaniji od sportista.
- Post n°770
Mór Thököly wrote:Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012
Vucica je tad 1 Djilas pocistio sa pola snage i nije mu bio prvi put
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°771
Istina, al moje pitanje je sta trazis u politici ako ne umes da budes populista? Idi budi ogorceni tnjiteras i uvazeni akademski gradjaninMór Thököly wrote:disident wrote:
Istina, ali hocu reci da je vucic nasao nacin da hendluje i maskira svoje gadjenje.
Drugo je to kasi vlas
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°772
meni se cini da vucic ima jednu pateticnu crtu koja rezonira u narodu i na osnovu koje je vise nego ocigledno da nije odrastao u nekoj kuli od slonovace nego u srbiji. i to nisu stvari koje mogu 100% da se fejkuju - taj patos, taj manir i te kulturne sibolete vec moras da imas u sebi u nekoj meri da bi njima manipulisao i svesno gradio neki self-image. i to je glavna razlika izmedju njega i vladete jankovica. vucic i kad je sociopata ima narodske traitove koji ga ocitavaju kao narodskog lika a vladeta jankovic je real life grof draskovic iz bitangi i princezi kome na celu pise OKSFORD - bukvalno no passaran u srbiji, pogresan kontekest, pogresno sve na nivou te primitivne identifikacije.
_____
- Post n°773
Sad vidim da ima 80 godina. Dal ste bre vi normalni
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°774
Vučić je najveći normalac na političkoj sceni Srbije. To je pojam koji ne treba mešati sa Miletom i takođe ima svoju snagu i prednosti.
- Post n°775
kolko godina ima bajden, berni ili ne znam ko. srbi su star narod, godine su najmanji problem u savremenoj politici, treba samo dobar kandidat da se nadje
_____
ova zemlja to je to