Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

opozicija

Erős Pista

opozicija - Page 31 Empty Re: opozicija

Post by Erős Pista Wed Jul 22, 2020 1:01 pm

Ne moze, lud je.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:04 pm

To je danas prednost  opozicija - Page 31 2304934895
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Jul 22, 2020 1:11 pm

meni je uzasno zanimljiva te "ukopanost" stavova glasaca ta dva bloka. mislim da smo najblize nekoj disperziji NS  bloka bili sa kostunjavim ali i to je na dugom stapu.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Wed Jul 22, 2020 1:12 pm

Možda može i onaj Miodrag Majić, ali on ima bagaž u vidu one izjave da nije mora za svakoga.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:14 pm

Samo je pitamje da li hoces da čupaš njihov nacionalni ili njihov keš-kolica "korpus".
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:15 pm

Pre neki dan sam pričao sa majstorom koji je došao nešto da mi završi. Kaže, a ne bih to očekivao, "meni samo da je evro stabilan, ljudi su se navikli na cene"

Post by beatakeshi Wed Jul 22, 2020 1:36 pm

Vladeta ima 80 godina.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:37 pm

Mislim, nacionalni deo S(R)N niko nece znacajnije orobiti bez potpisivanja nekakvog sporazuma sa Kosovom. Mislim da je to apsolutno iskljuceno. Naravno, niko ne moze sad "nozem" tacno preseci koji je deo tog bir tela pretezno nacionalan, a koji pretezno interesan, i definitivno se siroko preklapaju, ali to ipak jesu nekakve dve prepoznatljive celine.
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Jul 22, 2020 1:39 pm

vladeta jankovic ne moze da uzme nista od SRN-a jer se gadi obicnog naroda

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    disident

Post by disident Wed Jul 22, 2020 1:42 pm

Daï Djakman Faré wrote:vladeta jankovic ne moze da uzme nista od SRN-a jer se gadi obicnog naroda
    vucic.jpg

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:44 pm

disident wrote:
    Daï Djakman Faré wrote:vladeta jankovic ne moze da uzme nista od SRN-a jer se gadi obicnog naroda
    vucic.jpg

Zato se i kandidovao Toma
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Jul 22, 2020 1:46 pm

disident wrote:
    vucic.jpg
    sociopatsko gadjenje i klasno, babe i zabe

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:47 pm

Ne, nije bas. Stoji to, ali zato se i kandidovao ovsj kome bure za rakiju viri iz ušiju. Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Jul 22, 2020 1:50 pm

poprilično sam zbunjen kada čitam šta pišete

sam da ne naiđe neko lud
    disident

Post by disident Wed Jul 22, 2020 1:52 pm

Mór Thököly wrote:Ne, nije bas. Stoji to, ali zato se i kandidovao ovsj kome bure za rakiju viri iz ušiju. Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012
    Istina, ali hocu reci da je vucic nasao nacin da hendluje i maskira svoje gadjenje.

_____
    Pristalica krvne osvete
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:52 pm

Znaci pisem jos 1 glas za Milan St-a  opozicija - Page 31 2304934895

@Talason
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 22, 2020 1:53 pm

disident wrote:
    Mór Thököly wrote:Ne, nije bas. Stoji to, ali zato se i kandidovao ovsj kome bure za rakiju viri iz ušiju. Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012
    Istina, ali hocu reci da je vucic nasao nacin da hendluje i maskira svoje gadjenje.

Drugo je to kasi vlas
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Wed Jul 22, 2020 1:58 pm

dobar je vladeta kandidat. ako treba neko narodniji dobar je sinisa kovacevic recimo, ako treba neko moderan lep a s pedigreom onda lena kovacevic.

za sportiste ne znam, uvek imam neku rezervu prema njima.

ja sam video i kona ko kandidata opozicije ali i on se prodao vucicu. steta sto ova pandemija nije izrodila profesionalnog heroja pa da se to iskoristi politicki. ni srdja jankovic ni nestorovic, niko se nije istakao kao opozicija.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Wed Jul 22, 2020 2:01 pm

mozda piksi? ne znam kako se kotira u opozicionim krugovima i kakve su mu ambicije ali je sigurno najozbiljniji i najorganizaovaniji od sportista.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Jul 22, 2020 2:13 pm

Mór Thököly wrote:Vucic nema sanse da bi dobio Tadica 2012

Vucica je tad 1 Djilas pocistio sa pola snage i nije mu bio prvi put

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Wed Jul 22, 2020 2:22 pm

Mór Thököly wrote:
    disident wrote:

Drugo je to kasi vlas
    Istina, al moje pitanje je sta trazis u politici ako ne umes da budes populista? Idi budi ogorceni tnjiteras i uvazeni akademski gradjanin

_____
    Pristalica krvne osvete
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Jul 22, 2020 2:25 pm

meni se cini da vucic ima jednu pateticnu crtu koja rezonira u narodu i na osnovu koje je vise nego ocigledno da nije odrastao u nekoj kuli od slonovace nego u srbiji. i to nisu stvari koje mogu 100% da se fejkuju - taj patos, taj manir i te kulturne sibolete vec moras da imas u sebi u nekoj meri da bi njima manipulisao i svesno gradio neki self-image. i to je glavna razlika izmedju njega i vladete jankovica. vucic i kad je sociopata ima narodske traitove koji ga ocitavaju kao narodskog lika a vladeta jankovic je real life grof draskovic iz bitangi i princezi kome na celu pise OKSFORD - bukvalno no passaran u srbiji, pogresan kontekest, pogresno sve na nivou te primitivne identifikacije.

_____
    disident

Post by disident Wed Jul 22, 2020 2:28 pm

Sad vidim da ima 80 godina. Dal ste bre vi normalni  opozicija - Page 31 3579118792

_____
    Pristalica krvne osvete
    Dambo

Post by Dambo Wed Jul 22, 2020 2:31 pm

Vučić je najveći normalac na političkoj sceni Srbije. To je pojam koji ne treba mešati sa Miletom i takođe ima svoju snagu i prednosti.
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Wed Jul 22, 2020 2:32 pm

kolko godina ima bajden, berni ili ne znam ko. srbi su star narod, godine su najmanji problem u savremenoj politici, treba samo dobar kandidat da se nadje

_____
    ova zemlja to je to

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 08, 2024 9:47 pm