čini mi se da se čorbuljku mantalo od iščekivanja pečenjaMNE wrote:imao sam baš takve simptome prije 20ak dana i to bez temperature, i znam još neke i u CG i u Srbiji koji su imali pa bih isključio da se stomačni virus raširio baš tolikoHalászlé wrote:Meni se malo manta i imam težinu u želucu
Virus
- Post n°301
Re: Virus
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°303
zajebana ta korona.
_____
- Post n°304
ha ha
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°305
bilo je zestoko
a onda antiklimaks
deciji neki hor peva boze pravde
a onda antiklimaks
deciji neki hor peva boze pravde
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°308
Halászlé wrote:Ako nemaš temperaturu trebalo bi da nisi koronaš.
35.7 plus 0.1 otpočetka
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°309
ma ja stvarno mislim (tj nadam se) da više nema virusa u slobodnoj cirkulaciji, i da su svi za koje se sumnja da su zaraženi već u nekoj vrsti izolacije.
ili samo racionalizujem potrebu da izađem iz kuće
ili samo racionalizujem potrebu da izađem iz kuće
_____
- Post n°310
by all means, izadji iskuće, virus, siguran sam, jeste još uvek u cirkulaciji ali uz sve mjere predostroga, ako se samo šetaš unaokolo, debelo zaobilaziš pripadnike ljudske vrste - sve ok.
- Guest
- Post n°311
Mór Thököly wrote:by all means, izadji iskuće, virus, siguran sam, jeste još uvek u cirkulaciji ali uz sve mjere predostroga, ako se samo šetaš unaokolo, debelo zaobilaziš pripadnike ljudske vrste - sve ok.
Četiri noge dobre, dve noge loše.
- Post n°312
but seriously, ja šetam parkom totalno ignorišući staze. staze su za druge...ako je velika ulica idem kolovozom u suprotnom smeru, ali gledam da idem manjim ulicama tj jednosmernim u suprotnom smeru, sklonim se kad ide auto i nastavim kad prođe.
- Post n°313
napolju se možeš zaraziti jedino ako staneš duže da popričaš s nekim (ili čekaš u redu) i to na relativno maloj udaljenosti (recimo manje od pola metra)
sve ostalo je u domenu fikcije
sve ostalo je u domenu fikcije
- Post n°314
mozes ako se nakaslje ili prodere bas pored tebe i ni ti ni on(a) nemate maske. inace jasko tesko to se slazem.
prodavnice...to su vec posebne tehnike, ali rizik je nemoguce sasvim iskljuciti iako je jako mali ako sve radis po ps-u.
prodavnice...to su vec posebne tehnike, ali rizik je nemoguce sasvim iskljuciti iako je jako mali ako sve radis po ps-u.
- Post n°315
teško i tako mora da se nakupi malo virusa da bi nastala infekcija
- Post n°316
čim s
je skraćen policijski čas počeli su da izlaze u čopore i da se rukuju. ništa se nije promenilo. kao korona će nešto da promeni. oće đavola! a jako smo relativno jeftino svi prošli na balkanu još više ima onih koji trabunjaju o zaveri i da smo "jači i nebeskiji" od tamo nekih kikireza talijanskih, španskih.
je skraćen policijski čas počeli su da izlaze u čopore i da se rukuju. ništa se nije promenilo. kao korona će nešto da promeni. oće đavola! a jako smo relativno jeftino svi prošli na balkanu još više ima onih koji trabunjaju o zaveri i da smo "jači i nebeskiji" od tamo nekih kikireza talijanskih, španskih.
- Post n°317
Teniski poslanički četnik u floralnoj košulji objašnjava u jutarnjem dnevniku olakšavanje mera za sportiste, ni na šta nema neki konkretan odgovor, ali treba pratiti mere vlade i spremiti se za taj komplikovani novi svet koji nas čeka. Došao je 2. marta iz Kine i misli da niko nije očekivao da će biti ovako zajebano, deluje malo stondirano, priča o nekim juniorskim turnirima, racionališe da će teže biti teže timskim sportovima, kapiram da je teško gledati kako ti se totalno raspada finansijska konstrukcija u roku od mesec dana. Uspred gostovanja su imali i tzv. Tonija Bedalova iz rvačke kuće Štefaneka, da se pokriju i te neke manjine.
- Post n°318
Preporuke Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograda (PDF-ovi napravljeni krajem aprila):
Preporuke za ustanove i privredne subjekte
https://www.zdravlje.org.rs/index.php/lat/covid19/pitanja-i-odgovori/903-preporuke-za-ustanove-i-privredne-subjekte
- Guest
- Post n°319
Kako ide sa radom bazena (Taš me interesuje). Tj važnije od toga kako se virus ponaša u tom okruženju. S jedne strane puno hlora, sa druge strane svi u istoj vodi, svlačionice itd.... Zna li se šta*?
- Post n°320
Čuo sam krajem uha da je deputat za sport rekao da će profesionalni sportisti posle individualnih treninga ići nazad kući na tuširanje, pa ti dedukuj...
- Post n°321
Licno, dok ne nestane virus - ne bih isao na bazen . Tu ima gomila (tj sigurno ima neki broj) mladih asimptomatskih zarazenih koji se deru, vicu, dozivaju...nisam siguran da je tu moguce ostvariti potrebnu fizicku distancu. Ako je zatvoren bazen, to mi deluje veoma rizicno. Otvoren bazen pak...onaj termin od 6 ili koliko ujutru je sigurno daleko bezbednije.
Last edited by Mór Thököly on Sat May 02, 2020 9:53 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°322
Tražio sam i ja to. CDC smatra da su bazeni bezopasni. Ljudi se tu de fakto voljno kupaju u antiseptiku i još i plaćaju za to. Kontam da bi mogli da otvore bazene ako organizuju čišćenje kabina za presvlačenje.
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/php/water.html
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/php/water.html
- Post n°323
На нудистичким плажама ваљда ни нема тих кабина.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°324
Mór Thököly wrote:Licno, dok ne nestane virus - ne bih isao na bazen . Tu ima gomila (tj sigurno ima neki broj) mladih asimptomatskih zarazenih koji se deru, vicu, dozivaju...nisam siguran da je tu moguce ostvariti potrebnu fizicku distancu. Ako je zatvoren bazen, to mi deluje veoma rizicno. Otvoren bazen pak...onaj termin od 6 ili koliko ujutru je sigurno daleko bezbednije.
Pa ja idem samo jutarnji termin
Dakle druželjubivi i pričljivi stop.
Kabine mi i jesu glavni ?
- Post n°325
Pa da, to ujutru otvoreni bazen to mi deluje ok. Samo to u kupacim gacama, majici, papučama i s peskirom, osusis se i nazad nema kabine, nema tusiranje, nema nista