erős paprika wrote:znaci 3 vise?
Сад их још и вешају!
erős paprika wrote:znaci 3 vise?
Erzsébet Biszak wrote:studenti se vraćaju u domove sredinom maja, čini mi se da je početak mog posla na vidiku.
erős paprika wrote:jel oni to iskljucuju sa repiratora po 5 svaki dan?
Koji god podatak koji je zvanično objavljen na KZN zagrebeš naletiš na problem. Ispada da su praktično od 14.4. u Srbiji umirali gotovo isključivo ljudi iz Gerentoloskog centra u Nišu (37 umrlih od 13.4.kada je potvrđeno da su oboleli).
— Vojkan Glavinic (@GlavinicVojkan) April 29, 2020
Poverenje u trenu nestane, a dugo se gradi
Talasone, jesi ti znao da kad jednog prethodno pozitivno testiranog recimo 12. aprila opet testiraju 28. aprila i ako mu i dalje u ždrelu ima korone, da će se on oba puta brojati kao novozaraženi?!! !!!!Talason wrote:ja njima više apsolutno ništa ne verujem
Margit Savović wrote:Talasone, jesi ti znao da kad jednog prethodno pozitivno testiranog recimo 12. aprila opet testiraju 28. aprila i ako mu i dalje u ždrelu ima korone, da će se on oba puta brojati kao novozaraženi?!! !!!!Talason wrote:ja njima više apsolutno ništa ne verujem
Margit Savović wrote:Talasone, jesi ti znao da kad jednog prethodno pozitivno testiranog recimo 12. aprila opet testiraju 28. aprila i ako mu i dalje u ždrelu ima korone, da će se on oba puta brojati kao novozaraženi?!! !!!!Talason wrote:ja njima više apsolutno ništa ne verujem
Halászlé wrote:Nema teorije da puste u petak.
Talason wrote:mi nećemo da imamo problem sa drugim talasom, prvi se neće završiti
Halászlé wrote:Mislim da je ovo igra "ja bih vas pustio ali struka ne da". Videćemo.
Нити је у питању јерес, нити има превише разлога за понос. Заштитили* смо баке и деке јер је то био једини начин да нам се не развали здравствени, а са њим и сваки други систем. Алтернатива је била да буквално враћају са врата болница и амбуланти сваког ко је старији од, ајде, 65, а то дабоме не може. Можда би могло под Хитлером.Halászlé wrote:Sada ću reći nešto strašno jeretički: više od 50% planete je uložilo divovski napor da savlada bolest koja uglavnom kosi privredno neproduktivan deo društva. Nekako sam ponosan na nivo empatije koji je čovečanstvo - bez obzira na sve greške i lutanja - pokazalo.
Meni je samo zao sto po gradjanima dorcola nije upotrebljen suzavac, gumeni meci i palicaMr.Pink wrote:ne znam koji je nivo jadnosti bilo ono juce na dorcolu
pandur prasinar koji preti gradjanima u fazonu ,,postujte mere vlade republike,,
pa ja da sam bio tamo ja bi ih gadjao kontejnerom. i sad kao ona smradikalka u parlamentu drka neke tamo levate pacere istom pricom
pa ha ha. oni su fazon izasli iz neke reality tv-a. ovo nije drzava