Deki ko ja. Izgubio strpljenje.
Peščanik
- Post n°576
Re: Peščanik
https://pescanik.net/dogadjaj/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°577
Meni je ova široko prihvaćena taktika "režim će se sam od sebe urušiti kada Vučić potpiše i napuste ga međunarodni mentori" jedan strahovit prodor dragstora u politiku i alibi za održavanje statusa kvo u kome sve stariji frajeri u zarozanim pantalonama ad infinitum glume politiku, bez ikakvih ambicija da se njome zaista bave.
- Post n°578
https://pescanik.net/foto-esej-kalasi-poslednji-pagani-hindukusa/
Ima i onaj mnogo do jaja film sa Šonom Konerijem i Majklom Kejnom, kad utripuju da je Šon Aleksandrov potomak.
Ima i onaj mnogo do jaja film sa Šonom Konerijem i Majklom Kejnom, kad utripuju da je Šon Aleksandrov potomak.
_____
~~~~~
- Post n°579
Covek koji je hteo da bude kralj. Super film, gledo sam ga 20 puta u zimskom bioskopu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°581
Ima neki film, znam da je u boji i dešava se valjda u Avganistanu, da su tu neki britanski vojnici ("crveni mundiri"), neka priča o anglo-avganistanskim ratovima XIX veka kao pozadini dešavanja... Sigurno nije TMWWBK, ali je sličan, sličan i Zuluu. Ali 100 godina ne mogu da se setim koji je to film.
- Post n°582
buffalo bill wrote:
Такву сам браду носио, само двоструко дужу. И не истовремено са шлемом.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°583
buffalo bill wrote:Ima neki film, znam da je u boji i dešava se valjda u Avganistanu, da su tu neki britanski vojnici ("crveni mundiri"), neka priča o anglo-avganistanskim ratovima XIX veka kao pozadini dešavanja... Sigurno nije TMWWBK, ali je sličan, sličan i Zuluu. Ali 100 godina ne mogu da se setim koji je to film.
Za više pogledaj OVDE...
- Post n°584
No, jeste li videli naprednjački podmladak? Navodno su to mladi lavovi, školovani u akademiji za fanatike. Tek sam nedavno, sasvim slučajno pogledao neki raport iz skupštinskog tora. Ako već postoji paralela sa kraljevima faune, ne bi se reklo da viđeno u bilo čemu podseća na velike i pametne mačke. Pojavni oblici juniorske postavke SNS-a u srpskom parlamentu više liče na neke druge drage likove sa životinjske farme. Ali, nije lako za upoređivanje, mulci su tek počeli da prave svoje karijere, moraju da izgledaju kako im se kaže. Nemaju osećanje za sram, tako su naučeni tamo gde su dresirani, a bogme uče i radeći.
https://pescanik.net/lavovi-i-hijene/
_____
~~~~~
- Post n°585
Рекао бих да су хијене паметније од лавова. За њихов лов је потребан већи ниво интелигенције и организације. Лавови често остају сами против хијена а онда лав нема шансе,
Све је до организације и тактичке дисциплине, хијене то знају.
Све је до организације и тактичке дисциплине, хијене то знају.
- Post n°587
Хијене су кључни фактор екосистема, они елиминишу умишљене и надобудне лавове који мисле да могу својом величином и страхом да реше.
Проблем је што људи увек гледају лавове јер им се диве због снаге, величине и лепоте а не гледају у организационе способности и памет погрбљених хијена које на крају изједу лава.
То је проблем људског рода.
Проблем је што људи увек гледају лавове јер им се диве због снаге, величине и лепоте а не гледају у организационе способности и памет погрбљених хијена које на крају изједу лава.
- Post n°588
Па нису ни лавови.
Би ли купио кућу са гипсаним лавовима на капији?
Би ли купио кућу са гипсаним лавовима на капији?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°590
staret wrote:Хијене су кључни фактор екосистема, они елиминишу умишљене и надобудне лавове који мисле да могу својом величином и страхом да реше.
Na osnovu čega tvrdiš da su hijene ključni faktor ekosistema?
- Post n°591
Staret, jebo lavove i hijene, pre nekog vremena si nudio pomoc ako mi naprednjaci daju otkaz u gradskoj upravi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°592
Talason wrote:naravno, ali da imaju razvedenu struju
Лавови јок, сам гипс и фарба.
ficfiric wrote:Staret, jebo lavove i hijene, pre nekog vremena si nudio pomoc ako mi naprednjaci daju otkaz u gradskoj upravi
Ел си га добио од лавова или хијена?
_____
- Post n°593
Ma, nikako sam da se javi pa da podsetim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°594
Какве хијене и лавови.
Афрички дивљи пас.
Најуспешнији ловац на дивљач, преко 95% ефикасних напада. При нападу се раздвајају у групе и координишу лајањем.
По успешном лову, прво једу слабији.
Тако нешто је врло ретко код животиња.
Афрички дивљи пас.
Најуспешнији ловац на дивљач, преко 95% ефикасних напада. При нападу се раздвајају у групе и координишу лајањем.
По успешном лову, прво једу слабији.
Тако нешто је врло ретко код животиња.
- Post n°595
https://pescanik.net/od-bojkota-do-tabloidnog-parlamenta/
_____
~~~~~
- Post n°596
https://pescanik.net/agresija/
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°597
Лик нема маште а изгледа има вишка стрпљења. Мој репертоар ођеба је много мање суптилан, али за толико оштрији.
_____
- Post n°599
https://pescanik.net/stvarnost-nije-nesto-drugo/
_____
~~~~~
- Post n°600
У праву је Илић. Напредњаци по сваку цену желе да униште ДС од 0.5%. Путин трује Наваљног, маргиналну појаву од 1% гласачког тела. Исправно резонују да су ти остаци остатака опозиције опасни, јер су легитимни и системски.
Међутим, има много и несистемске опозиције, неких НГО, "Инсајдер ТВ", "Жутих паткица". Одатле може доћи неочекивани удар.
Међутим, има много и несистемске опозиције, неких НГО, "Инсајдер ТВ", "Жутих паткица". Одатле може доћи неочекивани удар.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.