Peščanik
- Post n°376
Re: Peščanik
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°377
Баздуљ држи Кустину слику на зиду и обратно.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°379
https://pescanik.net/pad-i-socijalna-pravda/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°380
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°381
pobuna nije dobro sredstvo ako je cilj socijalna pravda
pa jebote...
- Post n°383
https://pescanik.net/muk-2/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°384
vec bilo na fuzbalu. dono xexo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°385
Omašio je ceo fudbal. Ono što su Xhaka i Shaqiri uradili nisu uradili kao reprezentativci Švajcarske već kao Albanci koji iz ugodne pozicije gastarbajtera imaju luksuz da ga uteruju Srbima. Da su to uradili kao reprezentativci Kosova, još bih mogao i da razumem, mada ni to nije lepo jer kosovske vlasti tvrde da je Kosovo država svih građana, pa tako i mučenih Srba.
Dakle, kada se bude desilo da 1 Arnautović na nekom sledećem svetskom prvenstvu bude dizao tri prsta proslavljajući gol protiv Kosova, ja ću ga oterati u kurac četnički.
Dakle, kada se bude desilo da 1 Arnautović na nekom sledećem svetskom prvenstvu bude dizao tri prsta proslavljajući gol protiv Kosova, ja ću ga oterati u kurac četnički.
- Post n°386
Hubert de Montmirail wrote:Omašio je ceo fudbal. Ono što su Xhaka i Shaqiri uradili nisu uradili kao reprezentativci Švajcarske već kao Albanci koji iz ugodne pozicije gastarbajtera imaju luksuz da ga uteruju Srbima. Da su to uradili kao reprezentativci Kosova, još bih mogao i da razumem, mada ni to nije lepo jer kosovske vlasti tvrde da je Kosovo država svih građana, pa tako i mučenih Srba.
Ok, imas isti princip i prema "nasim" i "njihovim" sabanima ali kuriri, informeri i njihova publika svrsavaju kada "nasi" to rade https://www.kurir.rs/sport/kosarka/309873/slavio-s-tri-prsta-protiv-hrvatske
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°387
Da dodam, pre utakmice sam pozeleo da nam svaki od tih Albanaca da po tri gola, ne zbog njih vec zbog antialbanske histerije koja je pumpana danima pre pocetka meca, jos od prijema kod Vucica.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°388
ne pratim fudbal pa nisam video da je Xexo kacio.
jebeni dejan ilic. samo zbog njega ne bih glasao za pescanik. kakav arogatan smarac moras da budes da ne postoji tema na planeti o kojoj ti nemas da budes strucnjak. misim nek otvori tviter, ne mora pescanik sve da trpi...
jebeni dejan ilic. samo zbog njega ne bih glasao za pescanik. kakav arogatan smarac moras da budes da ne postoji tema na planeti o kojoj ti nemas da budes strucnjak. misim nek otvori tviter, ne mora pescanik sve da trpi...
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°389
dok ova kugla ne odmakne dovoljno civilizacijski, naši će mi biti ok, ali njihovi ne
ne moram ja baš u svemu da budem ispred vremena
- Post n°391
Haha care, sačekat ćeš napredak, pa ćeš mu se onda pridružiti. Ali nemoj baš među prvima, sačekaj da vidiš da nije kakva navlakuša.Mr. Moonlight wrote:dok ova kugla ne odmakne dovoljno civilizacijski, naši će mi biti ok, ali njihovi ne
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°392
Ovaj poslednji Ljuba Živkov, znači smejao sam se pred spavanje 20 minuta.
- Guest
- Post n°393
Ja rado čitam Peščanik. Ventil opozicije koji je vlast konačno ostavila na miru, bez hakovanja, znajući da su to marginalci koji nemaju veze sa životom.
Pola tekstova su kritika radi kritike, druga polovina nema veze sa narodom, kako god dobra ta kritika vlasti bila.
Ima budala tamo koje svoje vanzemaljske filozofske teze iznose kao da misle neko će to čitati i odvratiti glasače na njihovu stranu.
Peščanik su ili bili u vlasti od 2000-te ili bili ortaci sa njima. Mogu da se yebu u doope, zato su ih vlasti ostavile na miru.
Pola tekstova su kritika radi kritike, druga polovina nema veze sa narodom, kako god dobra ta kritika vlasti bila.
Ima budala tamo koje svoje vanzemaljske filozofske teze iznose kao da misle neko će to čitati i odvratiti glasače na njihovu stranu.
Peščanik su ili bili u vlasti od 2000-te ili bili ortaci sa njima. Mogu da se yebu u doope, zato su ih vlasti ostavile na miru.
- Post n°394
yoyogi wrote:Ventil opozicije koji je vlast konačno ostavila na miru, bez hakovanja, znajući da su to marginalci koji nemaju veze sa životom.
https://www.danas.rs/drustvo/visi-sud-presuda-u-korist-stefanovicu/
_____
- Post n°395
Gde je Clone of Yoyogi kad je nqjpotrebniji?
- Guest
- Post n°396
A da staviš neku googlu, neki link, nešto što izaziva pozor?
Pa da imaš utisak da si i ti nešto rekao.
Pa da imaš utisak da si i ti nešto rekao.
- Post n°397
Е, Јо, изашао си мало из оптицаја, па сад не знаш на шта је личио лик који се потписивао као твој клон. Кад спомене њега, то изазива врло одређене асоцијације, дакле рекао је тачно оно што је хтео.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°398
Само ми није јасно, зашто лажу сами себе, на пример:
Премијерка разваљује у сваком наступу, иако је без претходног "тренинга" ушла у политику.
Такође, сваки дуел са про-опозиционим новинарима добила је.
Sadržaj na stranu, premijerkini nastupi već na formalnom nivou otkrivaju osobu u dubokom nesporazumu sa jezikom. Slušateljki se može učiniti da je u pitanju neko ko tek uči da govori srpskohrvatski – premijerka se muči sa sklapanjem rečenica, upotrebljava skroman fond reči i saplete se, bez izuzetka, svaki put kad pokuša da izađe na kraj sa iole kompleksnijom jezičkom konstrukcijom. Kako ova osoba uopšte misli, pita se slušateljka. O bilo čemu, ne samo o kompleksnim pitanjima upravljanja državom.
Премијерка разваљује у сваком наступу, иако је без претходног "тренинга" ушла у политику.
Такође, сваки дуел са про-опозиционим новинарима добила је.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°399
uskok i ajduk wrote:дуел са про-опозиционим новинарима
- Post n°400
Шта је ту смешно, имаш про-владине новинаре и про-опозиционе новинаре.
(од којих многи прелећу тамо и вамо, по потреби)
Објективних новинара скоро и да нема, нажалост.
(од којих многи прелећу тамо и вамо, по потреби)
Објективних новинара скоро и да нема, нажалост.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić