COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Post n°826
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
Malo mi je cudna ova slika, kao da je slikana na blic u toku neke posete, i Nestorovic je namazana sarlatancina da padne ovako nisko ALI dok se ne opovrgne da se smejemo Nestorovicu koji valja plasticne piramide
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°827
A kad rifresujes, sedi Belami.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°828
hvala vilhelmu rajhu za sve sto je ucinijo za srbski narod
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°829
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°830
Daï Djakman Faré wrote:hvala vilhelmu rajhu za sve sto je ucinijo za srbski narod
Вала и за српски!
Тачно сам се истог тога сетио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°831
Zašto ovaj čovek nosi majice sa rukavima ispod košulje i to kratke?
- Post n°832
Pa to odbija koronu.
_____
- Post n°833
buffalo bill wrote:Zašto ovaj čovek nosi majice sa rukavima ispod košulje i to kratke?
Десило се мени једном, заборавио шта су ми причали и стигао у СФранциско без јакне, крај јула почетак августа. И никако да наиђемо поред неке радње да купим, него је шеф био понео неке дебље мајице са логотрипом фирме, па сам то навукао испод кошуље и тако се вукао целе недеље.
Јер јесте да сунце пичи све у 0х00000010, али се вуче и магла и температура не прелази 17.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°834
Виђу врага, и мене крајем августа ухватила смрзотина у Фриску. Било ми хладно у Тексас јакни
- Guest
- Post n°835
Meni pričali da se u SF nigde ne ide bez jakne ili duksa, pogotovo krajem leta jer može da se promeni temperatura u roku od 10 minuta, a između raznih delova grada su ogromne razlike u temperaturi.
- Post n°836
ja provela tamo 5 sunčanih dana krajem oktobra
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°837
ja isla uzbrdo-nizbrdo na biciklu s jednog kraja grada na drugi. udjes dole u maglu, smrznes se, popnes se na brdo, preznojis se, pa onda opet u maglu... al kineska klopa bila odlicna!
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°838
Негде још чувам оне цедуљице из кинеских колачића среће. То је било негде 92-е.
Била добра кинеска, али боља ми била она у Кини.
Била добра кинеска, али боља ми била она у Кини.
- Post n°839
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°840
Lepo je trebalo da celu godinu proglase online i gotovo. Prave sranja
- Guest
- Post n°841
Odlukom Generalnog sekretarijata Vlade Republike Srbije od 11.marta 2020, ova informacija je označena kao ''državna tajna'' i ''strogo poverljiva'' dok traje pandemija/epidemija Covid19. Informacija nije dostupna dok se ne desi opoziv tajnosti.
— Stefan Vladisavljev (@vladisavljev_s) August 20, 2020
- Guest
- Post n°842
Istorijski najveća pomoć privredi u #Srbija proširen je i na hotelijerski sektor. Gradski hotelijeri dobiće subvenciju od 350 e za svaki ležaj i 150 e za svaku sobu. Ovaj paket pomoći nije linearan, već je kreiran za one koji su zaista pretrpeli udarce koje je nemoguće prevazići. pic.twitter.com/zz5vRTgWLl
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) August 21, 2020
- Post n°843
Ma nije moguce (ovoda nije linearan)
- Post n°844
Odbrojavanje može da počne, Cineplexx bioskopi će od 1. septembra ponovo dočekati publiku u svojim salama u Srbiji.
Dugoočekivani, novi početak biće proslavljen sa sjajnom ponudom za sve ljubitelje bioskopa, kada će 1. septembra cena ulaznice za filmove iznositi samo 100 dinara.
Na repertoaru Cineplexx bioskopa tog dana će se naći filmovi iz tekuće i prethodne godine, koji su se izdvojili svojom gledanošću i kvalitetom. Među njima su domaći film „Ajvar“, poslednji film reditelja Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“, „Džoker“, nastavak „Zaleđenog kraljevstva“, kao i mnogi drugi naslovi.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°845
Najnovija analiza Međunarodnog monetarnog fonda ukazuje da bi zbog korona krize 140 hiljada radnih mesta u Srbiji moglo da bude ugroženo, što je daleko više od 50 hiljada koje je u svom poslednjem izveštaju naveo Fiskalni savet Srbije.
- Post n°847
Шта му тачно значи "угрожено радно место"? Склоно нестанку? Има да га нема? Могло би да опстане ако ће држава д'уради нешто?
Округло па на ћоше.
Округло па на ћоше.
_____
- Post n°849
1 fina korist od korone.
- Post n°850
pa i nije, to ćeš ti da platiš
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.