499 max.Mór Thököly wrote:Oni nisu normalni ako pocnu uobicajenu skolsku godinu. Otici cemo na 1000 novozarazenih dnevno i to u zvanicnim podacima
A pustiće škole, u nešto smanjenom obimu.
499 max.Mór Thököly wrote:Oni nisu normalni ako pocnu uobicajenu skolsku godinu. Otici cemo na 1000 novozarazenih dnevno i to u zvanicnim podacima
Erős Pista wrote:Pa to je dobro pitanje svakako, ako na kraju svi homskuluju onda koj kurac.
Vasa wrote:Došo u Srbiju da se leči od posledica anksioznosti. Meni je to najjače. Aj sad u Saudijsku Arabiju da učiš šumarstvo.
boomer crook wrote:Erős Pista wrote:Pa to je dobro pitanje svakako, ako na kraju svi homskuluju onda koj kurac.
pa mislim da je problem sta mislis tom izjavom: u njegovom slucaju je da ocekuje da drzava normalno odradi skolsku godinu i da mu skine klinca sa ruku. mislim ja zelim da min.pro. nadje nacina da moje dete bezbedno slusa nastava i odgovara za ocenu. mislim da se ja sigurnije osecam kada dete slusa online nastavu i odlazi u skolu da daje odgovore nego ako sedi sa drugom decom u zatvorenoj ucionici. jasno je kako je to izgledalo iz izraelskog slucaja.
Erős Pista wrote:boomer crook wrote:
pa mislim da je problem sta mislis tom izjavom: u njegovom slucaju je da ocekuje da drzava normalno odradi skolsku godinu i da mu skine klinca sa ruku. mislim ja zelim da min.pro. nadje nacina da moje dete bezbedno slusa nastava i odgovara za ocenu. mislim da se ja sigurnije osecam kada dete slusa online nastavu i odlazi u skolu da daje odgovore nego ako sedi sa drugom decom u zatvorenoj ucionici. jasno je kako je to izgledalo iz izraelskog slucaja.
Ma ne, jasno, ali ne moze resenje da bude - snadjite se! (Onlajn nastava u ovim uslovima je efektivno to)
Sotir wrote:Људи, онлајн настава је курац.
Док неко не седи деци за главом и испитује их слово по слово шта су чули нема од тога ништа.
Родитељи су на послу, а ако раде од куће немају времена да пола дана раде са децом.
Варијанта пола-пола (пола разреда у школи пола кући) је неки минимум који би могао да ради. За спречавање ширење вируса може бити донекле ефикасан.
Ja idalje imam 37,2boomer crook wrote:Ja sam potpuno svestan da smo supruga i ja privilegovani i da mozemo izgubiti jednu godinu na homeschooling deteta. mislim radije cu to nego da je izlozim virusu za koji ne znam sta moze da joj napravi.
Mr.Pink wrote:BTW SVI NA KLINICI DR. RUSKOG IMAJU KORONU
disident wrote:Odmaram kuci, nije strasno ali smeta pomalo. Jedino mi je frka da nije znak neceg drugog, neke rakcine il druge infekcije