Virus
- Guest
- Post n°403
Re: Virus
Јеботе, ово је Б92!? Знам да то више ником осим мени није чудно... али јеботе!!!plachkica wrote:Say no more pic.twitter.com/7jUWNz4UBc
— Luka Rašković (@raskovicluka) 20. април 2020.
- Post n°404
nekome je sezonski grip
a nekome je kljucni
a nekome je kljucni
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°405
No Country wrote:Јеботе, ово је Б92!? Знам да то више ником осим мени није чудно... али јеботе!!!
Iznenadjen sam tvojim iznenadjivanjem
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°406
Па кад чак и ова отврдла тета из комитета има трансферер блама... Ипак је спектакуларно лоше?
- Post n°408
Samo virusolozi. Mart je bio mesec epidemije, a april mesec virusologije.Talason wrote:jasno je da je ovo epidemija i onda svi pitaju epidemiologe
da li je slučajno, nekad, nekome, palo na pamet da bi ovde ključnu ulogu trebali da imaju virusolozi
#struka
Moram da vam priznam. Ja svaki put prasnem u smeh kad vidim košulju na Srdji Jankoviću. Mislim da ne postoji ružnija košulja na planeti. Ne mogu da se ne pocepam od smeha jer je on non-stop nosi.
- Post n°409
ne znas ti da cenis tu estetiku, a ni ne treba
to je nesto musko
to je nesto musko
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°411
ja ne izlazim iz takvih kosulja po par dana
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°412
Margit Savović wrote:Samo virusolozi. Mart je bio mesec epidemije, a april mesec virusologije.Talason wrote:jasno je da je ovo epidemija i onda svi pitaju epidemiologe
da li je slučajno, nekad, nekome, palo na pamet da bi ovde ključnu ulogu trebali da imaju virusolozi
#struka
Moram da vam priznam. Ja svaki put prasnem u smeh kad vidim košulju na Srdji Jankoviću. Mislim da ne postoji ružnija košulja na planeti. Ne mogu da se ne pocepam od smeha jer je on non-stop nosi.
jednom je na rts-u bio u nekoj drugoj, one emisije što idu radnim danima posle dnevnika, ja svedočila.
- Post n°413
odma me ljudi ozbiljnije shvate kada se na nekom simpozijumu takav predsatavim
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°414
a doktorke što su na "prvoj liniji fronta" da zanemarimo, to buranija neka čim se ne pojavljuje na TVu u njegovoj presvetoj emisijiplachkica wrote:Say no more pic.twitter.com/7jUWNz4UBc
— Luka Rašković (@raskovicluka) 20. април 2020.
- Post n°415
Neki dan je i on bio na presici u 3. U crnom odelu! Kao mrtvozornik!plachkica wrote:Margit Savović wrote:
Samo virusolozi. Mart je bio mesec epidemije, a april mesec virusologije.
jednom je na rts-u bio u nekoj drugoj, one emisije što idu radnim danima posle dnevnika, ja svedočila.
- Post n°416
a ja kad sam rekao gledaj ovu bedeviju u fulu natrontanu ko da krenula na prosecnu svadbu, ja odma ispadnem bad guy
ne moze to tako
ne moze to tako
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°417
Jedna mala uteha i nada je zapravo upravo to sto covid19 nije grip. Koronavirusi, koliko vidim, do sada nisu imali takve "osvetnicke" druge talase...
- Post n°418
brate diši, zabrinut sam za tebe, opusti se.... ovde ništa ne zavisi od tebe lično, tako da bi trebalo da smanjiš stepen stresa. što više normalnog života ili barem neke imitacije će ti više pomoći od lomljenja mozga na svakoj krivini koja sledi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°419
moooaaaarrrr!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°421
Ok, ovo vanredno stanje je srusilo neke pretpostavke - automobili nemaju veliki uticaj na zagadjenje vazduha i guzva nije razlog nenormalnog ponasanja bg-djana u saobracaju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°422
ali je 40% manje saobraćajnih nesreća što znači da to nenormalno ponašanje nema toliko efekta
- Guest
- Post n°423
ficfiric wrote:Ok, ovo vanredno stanje je srusilo neke pretpostavke - automobili nemaju veliki uticaj na zagadjenje vazduha i guzva nije razlog nenormalnog ponasanja bg-djana u saobracaju
Da, ali nisu ni biciklisti, njih ima isto manje ovih dana.
Jedino su kučići i kučkari redovno na ulici, tako da eto.
- Post n°424
Bendegúz Somogyi wrote:To je bilo prošle nedelje.
nisam video, prašćajte
3 neverovatne nesreće, ladno će se napraviti video od nas u dobar korone kao sa onim pijanim rusima
_____
#FreeFacu
- Post n°425
Vračar i Stari Grad su zvanično zgazili koronu.
U 6 dana od 14. do 19.4, Vračar 5, SG 6 novozaraženih.
Pičkin dim, ladno.
Puštajte nas pederi, u suprotnom ćemo da pravimo barikade da nam prokuženi sa Voždovca i NBG ne bleje u hoodu.
U 6 dana od 14. do 19.4, Vračar 5, SG 6 novozaraženih.
Pičkin dim, ladno.
Puštajte nas pederi, u suprotnom ćemo da pravimo barikade da nam prokuženi sa Voždovca i NBG ne bleje u hoodu.
_____
#FreeFacu