Ово је таман пад који је био пре недељу дана, а и недељу пре тога.Halászlé wrote:1074 testirano/247 pozitivnih/3 preminulo
jel moguće da polako pikujemo?
Сутра мислим да ће да буде и преко 400,ако се настави овим темпом.
Ово је таман пад који је био пре недељу дана, а и недељу пре тога.Halászlé wrote:1074 testirano/247 pozitivnih/3 preminulo
jel moguće da polako pikujemo?
bemty wrote:kad se pogleda smrtnost u odnosu na broj stanovnika, svajcarska stoji dosta lose. kako, zasto?
Da li je porodilište u Šapcu zatvoreno?
Redakciji „Podrinskih“ novina u toku pre podneva obratili su se sugrađani koji sa informacijom da su ginekološko odeljenje i porodilište u Šapcu zatvoreni. Sugrađanin koji je podelio priču sa nama ističe da se njegovoj verenici, nakon ginekološke intervencije koja je obaveljena pre mesec dana, rana inficirala zbog čega je dobila i povišenu telesnu temperaturu te da su se zato obratili ginekologu, kako bi zakazali kontrolu.
– Njen ginekolog nam je rekao da ona mora da ide u Sremsku Mitrovicu na pregled, jer kako je rekao, oni su zatvoreni. Doktor nam je rekao da su dve babice pozitivne na novi virus COVID-19, zbog čega je celo odeljenje zatvoreno a zdravstveni radnici zaposleni na ovom odeljenju u izolaciji – završio je naš sagovornik.
Na konferenciji za novinare u Beogradu, novinar N1 postavio je pitanje dr Konu vezano za ovaj slučaj u Opštoj bolnici Šabac, ali su dr Kon, kao i dr Kisić Tepavčević istakli da informacije o problemima u bolinici u Šapcu nemaju.
Подсетио си ме на мог деду, који је Политику увек читао отпозади, од умрлица.beatakeshi wrote:Konove i ine podatke možete da okačite mačku o rep. Pominjao sam moj morbidni hobi da brojim koliko ima sahrana u Bgd, oko 35 pre par godina. Za četvrtak je zakazano 57.
No Country wrote:Подсетио си ме на мог деду, који је Политику увек читао отпозади, од умрлица.beatakeshi wrote:Konove i ine podatke možete da okačite mačku o rep. Pominjao sam moj morbidni hobi da brojim koliko ima sahrana u Bgd, oko 35 pre par godina. Za četvrtak je zakazano 57.
Лекари скоро да не раде, људи се слабо крећу плус су под стресом, набавка хране и лекова отежана.beatakeshi wrote:Konove i ine podatke možete da okačite mačku o rep. Pominjao sam moj morbidni hobi da brojim koliko ima sahrana u Bgd, oko 35 pre par godina. Za četvrtak je zakazano 57.
Nipošto ne gledajte Brnabu i Nestorovića u Ćirilici od sinoć.
— mila sila (@friezeoflife) April 7, 2020
Just don’t, probili su i ovo dno.
(Jedini zanimljiv info: Kon je svojevremeno tražio da Nestoroviću oduzmu licencu za rad, i do ove epidemije nisu govorili i bili su u ličnom sukobu.)
Nije unuče nego dete i nije trač.Marius Lăcătuș wrote:[size=43]zanimljiv tracerski thread, nestor posto anti vakser kad mu je unuce obolelo od autizma[/size]
[size=43]Nipošto ne gledajte Brnabu i Nestorovića u Ćirilici od sinoć.
(Jedini zanimljiv info: Kon je svojevremeno tražio da Nestoroviću oduzmu licencu za rad, i do ove epidemije nisu govorili i bili su u ličnom sukobu.)[/size]
Marius Lăcătuș wrote:O izvinite svi premudri sto ne pratim nastupe uvazenih antivaksera
Granica sa zaristem u severnoj Italiji i generalno jake licne veze sa Italijom. Preko te granice dnevno putuje gomila Italijana koji su cross border radnici, jako puno njih u zdravstvu. Jos je i super kako je Ticino mogao da bude prakticno deo tog 'italijanskog' zarista, ali su brzo preduzete mere. I kazu, nema skorog povratka u normalu, ocekuju da smo tek na pola puta.bemty wrote:kad se pogleda smrtnost u odnosu na broj stanovnika, svajcarska stoji dosta lose. kako, zasto?
Ne menja poentu.beatakeshi wrote:Nije unuče nego dete i nije trač.Marius Lăcătuș wrote:[size=43]zanimljiv tracerski thread, nestor posto anti vakser kad mu je unuce obolelo od autizma[/size]
[size=43]Nipošto ne gledajte Brnabu i Nestorovića u Ćirilici od sinoć.
(Jedini zanimljiv info: Kon je svojevremeno tražio da Nestoroviću oduzmu licencu za rad, i do ove epidemije nisu govorili i bili su u ličnom sukobu.)[/size]
Ovo je 22,23.Marius Lăcătuș wrote:Koliko dete ima covek od 65?
lalinea wrote:Ne menja poentu.beatakeshi wrote:
Nije unuče nego dete i nije trač.
'Strucnjak' koji ne zna da cita naucne radove. Ja sam najvece ubedjotine u najvece gluposti videla medju srpskim lekarima. Izgleda da ih tom nacinu razmisljanja uce na faksu.