Virus
- Post n°802
Re: Virus
Ovo je večeras u emisiji Prva tema na TV Prva otkrio epidemiolog Branislav Tiodorović.
"Žena iz Lugana rekla je da je znala da je bila bolesna, sela sa drugaricama u Knezu...Ona nam je poslala kada se vratila u Lugano celu listu koju je dobila od svog lekara, tamo joj je utvrđeno da je ona pozitivna. Šetala se po Nišu, dolazile su neke njene prijateljice iz Beograda, to su one dve koje su bile na Infektivnoj klinici
Treba napraviti jednom ono ko je sve umesan ko za onu nesrecnu pevacicu sto je ubijena
- Post n°803
ne vidim zasto bi drzava koja nije u stanju da zastiti stanovnistvo jebenim papirnim maskama uopste postojala
ne govorimo o kamenu u bubregu, koksu koji svakodnevno pusimo iz obrenovca, AIDS, rak mozga, siptarima naoruzanim do zuba...pricamo o jebenim maskama
ne govorimo o kamenu u bubregu, koksu koji svakodnevno pusimo iz obrenovca, AIDS, rak mozga, siptarima naoruzanim do zuba...pricamo o jebenim maskama
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°804
The UK prime minister Boris Johnson has been admitted to hospital for tests after showing persistent symptoms of coronavirus 10 days after testing positive.
- Post n°805
i jos imaju muda da izadju na tv i kazu kostace do 120 dinara?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°806
The PM has been admitted after coronavirus for ten days and continues to have persistent symptoms, including a high temperature. Admission for purely precautionary reasons, we are told. And it was not an emergency admission and the decision was taken on the advice of his doctor. pic.twitter.com/EnRgoL3wa1
— Sam Coates Sky (@SamCoatesSky) April 5, 2020
- Post n°809
Generalno navijam za čovečantsvo, ali jel okej da u ovoj tekmi navijam za koronu?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°811
i to ne samo u ovomErős Pista wrote:Generalno navijam za čovečantsvo, ali jel okej da u ovoj tekmi navijam za koronu?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°812
uh
BREAKING: A tiger at the Bronx Zoo has tested positive for Covid-19. 6 other tigers and lions at the zoo are also showing symptoms. Believed to have been infected by an asymptomatic zoo worker. All doing well. To my knowledge, this is the first animal to test positive in the U.S.
— Natasha Daly (@natashaldaly) 05. април 2020.
- Guest
- Post n°813
U Belgiji je ona mačka bila zaražena, tako da eto.
Nešto se mislim da se nije kraljicababa bezveze večeras obraćala, imajući u vidu BoJov odlazak u bolnicu.
Nešto se mislim da se nije kraljicababa bezveze večeras obraćala, imajući u vidu BoJov odlazak u bolnicu.
- Post n°815
ne, pa jbt, ako macke mogu masovno da budu prenosnici virusa, to je uzas.
- Post n°818
Niko na kaže da mačke mogu da zaraze ljude, samo obratno, a to smo već znali.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°819
Erős Pista wrote:Niko na kaže da mačke mogu da zaraze ljude, samo obratno, a to smo već znali.
dobro, da...istina...fjuuu (samo da tako i ostane)
- Post n°820
По Њуци, чујем, мурија масовно одлази у самоизолацију.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°821
I moj ker je u samoizolaciji.
U utakmici korona - 5 saveznih crvenih država koje još nisu objavile da narod treba da sedi kući osim ako ne ide da kupuje hranu, navijam za koronu. Ako izmedju popa i epidemiologa izabereš popa, sam si pao sam si se ubio.
U utakmici korona - 5 saveznih crvenih država koje još nisu objavile da narod treba da sedi kući osim ako ne ide da kupuje hranu, navijam za koronu. Ako izmedju popa i epidemiologa izabereš popa, sam si pao sam si se ubio.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°822
Ali za sad udara glavno po plavima.Vilmos Tehenészfiú wrote:I moj ker je u samoizolaciji.
U Češkoj objavljeno da do polovice maja idemo na procjepljivanje populacije, pa šta bog da. Ohrabreni uspjehom u usporavanju epidemije. Ima da bude fiju fiju.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°823
https://trzisnoresenje.blogspot.com/2020/04/covid-19-sta-dalje.html
+ u komentarima blast from d past - sioran!
+ u komentarima blast from d past - sioran!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°824
jednu stvar ne razumem.
za ruke je dovoljno pranje sapunom.
zasto onda za pranje poda i povrsina nije dovoljan deterdzent, nego se sad tvrdi da ni asepsol nije dovoljan nego mora hlor ili alkohol i nista drugo.
za ruke je dovoljno pranje sapunom.
zasto onda za pranje poda i povrsina nije dovoljan deterdzent, nego se sad tvrdi da ni asepsol nije dovoljan nego mora hlor ili alkohol i nista drugo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°825
не могу сад да детаљишем са таблета
руке пери сапуном
под може детерџентом прво, па онда нечим што прави хлор, нпр онај доместос са хипохлоритом (има их више врста, написаћу сутра тачно назив)
коже је благо кисела и кроз њу не пролази вирус, сапун се лепо накачи на вирус, можеш да га посматраш као капљицу уља у води, и онда испирањем оду и вирус и сапун
детерџентом под, да се склони прљавштина, тако да се не траћи оксидационо средство на остале органске материје, него да побије ако је нешто евентуално заостало, зато су добра средства два у један, тензид + хипохлорит
руке пери сапуном
под може детерџентом прво, па онда нечим што прави хлор, нпр онај доместос са хипохлоритом (има их више врста, написаћу сутра тачно назив)
коже је благо кисела и кроз њу не пролази вирус, сапун се лепо накачи на вирус, можеш да га посматраш као капљицу уља у води, и онда испирањем оду и вирус и сапун
детерџентом под, да се склони прљавштина, тако да се не траћи оксидационо средство на остале органске материје, него да побије ако је нешто евентуално заостало, зато су добра средства два у један, тензид + хипохлорит