Virus
- Post n°276
Re: Virus
Ovde ce izbiti pobuna. Ljudi se vise plase zaraze cak i od rata.
- Guest
- Post n°277
Svi uznemiravaju javnost osim AV, AB i ekipe. To je efektivna podela koja se ocrtava.
- Post n°278
ne znam, ali ne svidja mi se razvoj. od lekara nema sanse da naprave bad guys u ovoj situaciji.
- Post n°279
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°280
Na keca kad puste medijsku masineriju da melje, ne zaboravi na silne antivaxere, zilote i teoreticare zavere koji su oovako flipnuti i odlepljeni od realnosti.Mór Thököly wrote:ne znam, ali ne svidja mi se razvoj. od lekara nema sanse da naprave bad guys u ovoj situaciji.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°281
ne brinite, tu je veran da smiri situaciju
https://javniservis.net/dnevnik/uvek-je-vazno-da-informisemo-da-istinu-odvajamo-od-lazi-da-je-ojacavamo-da-se-borimo-za-nju/?fbclid=IwAR3IoNLlttFtOjQJgS8wx38I3QAYoDCNx3pBZDVTKsYGdCVs6_9O68Z4N_s
https://javniservis.net/dnevnik/uvek-je-vazno-da-informisemo-da-istinu-odvajamo-od-lazi-da-je-ojacavamo-da-se-borimo-za-nju/?fbclid=IwAR3IoNLlttFtOjQJgS8wx38I3QAYoDCNx3pBZDVTKsYGdCVs6_9O68Z4N_s
- Post n°282
što ti baš veran toliko smeta?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°284
ovo je sto bi sulak reko doslovce kraj sveta
_____
ova zemlja to je to
- Post n°285
Kako će se ogoliti naprednjačka država, to će biti spektakularno.
- Post n°286
Upravo su u policisjku stanicu u Novom Sadu doveli Anu Lalic novinarku portala Nova S zbog navodno ucinjenog krivicnog dela izazivanje panike i nereda. Cekam da vidim sta ce se dogoditi, hoce li je zadrzati?
— Srđan Kovačević (@beingalive_) April 1, 2020
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°287
Pa nista
Ja se cujem redovno ss svedjankom i u fazonu sam ili pobuna ili bezanija
Ja se cujem redovno ss svedjankom i u fazonu sam ili pobuna ili bezanija
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°288
Odredili su Ani Lalic meru policijskog zadrzavanja od 48 časova.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°289
Pinki, sve najbolje ti zelim ali sto kaze zizek svedska ne postoji. ili bese norveska ne postoji? u svakom slucaju jedna od te dve ne postoji pa pazi da ne izbegnes tamo
- Post n°290
Marius Lăcătuș wrote:što ti baš veran toliko smeta?
zato što je jedan od viđenijih normalizatora ovog ološa na vlasti.
i ovi njegovi pandemijski dnevnici su na nivou dnevnika mire marković iz duge
'Usput u jednoj radnji kontrolišem da li je pletena maca, ručni rad, još uvek u izlogu, pošto sam čuo od prodavačice da jedna devojčica sa svojim dekom svaki dan stoji ispred radnje takođe da se uveri da je još tu jer je deka obećao da će kupiti za rođendan. Mogu da zamislim kako se dete raduje iščekujući taj trenutak. Želeo sam ja da je kupim i zamolim prodavačicu da joj pokloni prvom prilikom, ali je sada radnja zatvorena. Svakako ću to jednom uraditi. A ako bude prodata, pokloniću moju koju sam ranije kupio.'
- Post n°291
Ovi su u ozbiljnom kurcu. Znaju da im se sve raspada. Zato i hapse novinare.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°292
[size=15]Jelena Tušup
@gospodintusup
·
11m
[/size]
Ani Lalić je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati zbog pisanja o lošem stanju u KC Vojvodina. Pretreseni su joj stan i automobil, oduzeti laptop i mobilni telefoni.
_____
????
- Post n°294
disident wrote:Odredili su Ani Lalic meru policijskog zadrzavanja od 48 časova.
oduzeli auto, laptop i mobilni.
drugim recima BIA's in da haus, krenula je potraga za informerom iz KBCV
slede drakonske kazne i zastrasivanje bude li nastavilo odavanje informacija iz bolnica i KC koje vodi pitanjima koje smo danas culi na KZS
kolaps sistema moze biti poznat samo onima koji ga licno dozive
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°295
Ваљда им је најприближнија ментална матрица коју имају НАТО бомбардовање. Значи, новинарима можеш да радиш шта год хоћеш.
- Post n°296
Ma nisu vise sigurni ni u sta. Samo su u panici. Sve ovo sluzi kontroli stete i prikrivanju necega sto ne moze da se prikrije. Sistem puca po savovima, ljudi pizde i odbijaju poslusnost.
_____
- Post n°297
1+ sad ide lov i zastrasivanje ostali ALI
Nema sanse da tako veliki i raspojasan sistem poput zdravstva drzi jezik za zubima, to nije vojska/mup. A ovo hapsenje novinarke jeste velika promena.
Nema sanse da tako veliki i raspojasan sistem poput zdravstva drzi jezik za zubima, to nije vojska/mup. A ovo hapsenje novinarke jeste velika promena.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°298
Mislim, ne desava se ovo samo u jednoj bolnici, nego u svim. Svi ti ljudi imaju rodbinu, prijatelje, poznanike.
_____
- Post n°299
Moglo im se uvek, setimo se onog probnog balona sa Zapadom Todorovicem. Ovo je besmislen potez, iovako trenutno protiv sebe imaju sajko desnicare(ziloti,antivaxeri,lizem kasicicu brt, migrantske patrole) i opoziciju koja je bila relativno pasivna, ovo je def razbesnelo opoziciju i sve koji imaju imalo mozga.plachkica wrote:ili su toliko sigurni u to da im se može
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°300
Bluberi wrote:Kako će se ogoliti naprednjačka država, to će biti spektakularno.
Upravo to se desava, samo sto ne mogu ni da se radujem.
_____