by atajlo 2020-04-11, 13:02
Erős Pista wrote:Nepravedno? Mozda, but he draws it like he sees it. And like we all see it. Ovo je bezmalo fotografija. Cak je uhvatio i izvesni Konovu nevoljkost, on ne vodi kolo, nego je u njega uvucen. Ali jbg, u njemu je.
Kon radi ono što radi već četdeset godina. Diktatori su se menjali, on je bio i ostao tu gde je bio i hvala Bogu da je tako (u oba slučaja, mada nisam baš zahvalna Bogu što je postojao i jedan diktator). Ovo je samo moje najnajskromnije mišljenje, i sasvim je moguće da epski grešim, i da će se do kraja ispostaviti da je najveća krivica upravo na njemu i da zbog njega imamo ovoliki broj mrtvih, zaraženih, respiratornih i zatamničenih, ali do tada (kraja koji baš i ne nazirem u svojoj neukosti i slepilu), čovek koji je više puta rekao "ne znam" i "to je samo moje mišljenje"
od svih ostalih koji su makar prošli, u potrazi za rukavicama, maskama i alkoholom, pored nekog TV studija, a ne gostovali u njemu... Ili sam samo budala, koja mnogo više veruje u "ne znam" nego u "ja ću da ti kažem i krvlju potpišem da je tako". Figurativno, naravno, ali valjda sam donekle uspela da objasnim šta sam 'tela kasti.