COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Guest
- Post n°778
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
Juče, 13.4.2020. skupština opštine Zvezdara je imala elektronsku sednicu dok istovremeno Narodna skupština Republike Srbije ne može da zaseda elektronski. pic.twitter.com/4dQ2KILSvX
— Miloš Vučković (@ZIU_nine) April 14, 2020
- Post n°780
posto ustav ima fraze kao " sastaje se" i "na kojoj je prisutno", po meni tu nema prostora za online sednicu
_____
????
- Guest
- Post n°781
- Guest
- Post n°782
- Guest
- Post n°783
- Post n°784
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°785
tako da ne vidim potrebu za ovakvom skupštinom, samo bi isekli nešto što bi bilo rečeno od strane opozicije i zloupotrebili to u medijima
nama je potrebno nešto drugo
ok, pored vakcine
- Post n°786
ficfiric wrote:Nije prvi put da se gasi skupstina. Pre dve-tri godine je suspendovana u vreme izbora
Је ли о томе било неке одлуке, објављене и заведене, или је и онда само тихо прешла у стање тиховања?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°787
Talason wrote:tragedija je šta bi bilo i kada bi se sastala
tako da ne vidim potrebu za ovakvom skupštinom, samo bi isekli nešto što bi bilo rečeno od strane opozicije i zloupotrebili to u medijima
ok, pored vakcine
Verovatno, ali očigledno nisu smeli da sazovu ni tu i takvu skupštinu u kojoj imaju ubedljivu većinu koja bi izglasala sve što joj se kaže.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°788
- Post n°789
паће wrote:ficfiric wrote:Nije prvi put da se gasi skupstina. Pre dve-tri godine je suspendovana u vreme izbora
Је ли о томе било неке одлуке, објављене и заведене, или је и онда само тихо прешла у стање тиховања?
Isla Maja kod Vucica pa proglasila fajront
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°790
Erős Pista wrote:Talason wrote:tragedija je šta bi bilo i kada bi se sastala
ok, pored vakcine
Verovatno, ali očigledno nisu smeli da sazovu ni tu i takvu skupštinu u kojoj imaju ubedljivu većinu koja bi izglasala sve što joj se kaže.
Ja mislim da su smeli, ali im je ovako jednostavnije i lepše. Mislim da i u ovome uživa, na isti onaj perverzni način kao kada se muči po televizijama.
- Guest
- Post n°791
Sramotni neljudski pokušaj kikindskog tužilaštva da Jovanu vrati u Zabelu. Apelujem na sud u Zrenjaninu da potvrdi odluku sudija iz Kikinde i da zaustavi progon koji se nad Jovanom vrši. pic.twitter.com/kZmidkYdxv
— Dragan Djilas (@DraganDjilas) April 14, 2020
- Post n°792
On je kazao da je razgovarao sa kineskim predsednikom Si Đinpingu, što je za njega velika čast.
"Ja sam ga molio da nam dozvole da kupimo još medicinskih aparata, ne zato što nam nedostaju, nego zato što ja želim da budm siguran", rekao je Vučić.
Kako je kazao, dobio je uveravanje kineskog predsednika da će njegovu molbu razmatrati
- Post n°793
- Post n°794
_____
????
- Guest
- Post n°795
Дакле, он их директно позива да крше полицијски час, т.ј. мере које је сам донео.Janko Suvar wrote:"Покушаћу још сутра да разговарам са патријархом и људима из Синода, ја ћу подржати лекаре и подржаћу живот, а какве ћемо мере донети, да хапсимо владике и свештенство не пада нам на памет, не знам шта да се догоди", каже Вучић.
- Post n°796
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°797
"Kriza će biti teška, ali će Srbija uspešnije od svih drugih da se nosi sa ovim"
- Post n°798
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°799
https://twitter.com/SlobodarskaSrbi/status/1250506569038606338?s=20
- Guest
- Post n°800
Ok prekršio je zabranu kretanja tokom policijskog časa, po zakonu ide privodjenje, da li su morali da ga šamaraju?!?! @NesaStefanovic sram te bilo. Šta radite ovo narodu?! Da li je ovo zloupotreba službenog položaja, zlostavljanje i mučenje vezanog lica?! Užas. pic.twitter.com/YT72lcMmqI
— Vladimir Savic PZBS (@vladimir_pzbs) April 15, 2020
edit:
Снимак који се појавио на друштвеним мрежама, на коме се види недолично понашање полицијског службеника, није слика полиције какву желимо. Тражио сам од Сектора унутрашње контроле да детаљно испита поступање полицијског службеника.
— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) April 15, 2020