COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Post n°176
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
Ili sve zajedno. Mislim da oni pipaju u mraku i da ne mogu da znaju koja se kako pokazala, jer im testiranje šlajfuje. U tom smislu, mogu samo da zatežu i mole boba.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°177
Meni još nije stigla (na Telenoru sam, ne znam da li je to bitno).
- Post n°178
Erős Pista wrote:Ili sve zajedno. Mislim da oni pipaju u mraku i da ne mogu da znaju koja se kako pokazala, jer im testiranje šlajfuje. U tom smislu, mogu samo da zatežu i mole boba.
...да не превију, да не пукне опруга. Јер не да не умеју да поправе тај механизам, него не знају ни како уопште ради.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°179
Ne znam uopšte koja im je logika, ljudi su prijavljivali još juče da su dobijali.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°180
Ja sam na mts ali vidim da se i drugi sugradjani zale da su preskoceni
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°181
паће wrote:Erős Pista wrote:Ili sve zajedno. Mislim da oni pipaju u mraku i da ne mogu da znaju koja se kako pokazala, jer im testiranje šlajfuje. U tom smislu, mogu samo da zatežu i mole boba.
...да не превију, да не пукне опруга. Јер не да не умеју да поправе тај механизам, него не знају ни како уопште ради.
Pa to, zatežu, pa se uplaše da će pući, pa onda kao - ko širi paniku?!? Neće biti nikakvog policijskog časa od 24 h. Možda. Još dva dana. Videćemo.
_____
- Post n°182
Erős Pista wrote:Ne znam uopšte koja im je logika, ljudi su prijavljivali još juče da su dobijali.
Mislim da su tukli po Beogradu. Cujem da su tamo i migovi preletali, da pojacaju dramu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°183
Чули смо и овде неке авијоне јуче.
Ноћу и даље тишина. Једном предвече залајало неко куче, реко да није већ готово... ал' јок, изгледа газда изашао у авлију јер је купатило било заузето.
Ноћу и даље тишина. Једном предвече залајало неко куче, реко да није већ готово... ал' јок, изгледа газда изашао у авлију јер је купатило било заузето.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°184
Eov, upravo stigao SMS
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°185
ko to salje, krizni stab? mi na telenoru gradjani drugog reda.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°186
Telenor buržuji sad nezahvalni, e pa nije trebalo ni da vam šalju, nego da vas puste da pocrkate.
- Post n°187
zvezda je zivot wrote:ko to salje, krizni stab? mi na telenoru gradjani drugog reda.
NATO korisnici
- Post n°188
Poslali su to oni vama na vreme, nego niste stigli da pročitate jer ste raspoređivali lokatore.
- Guest
- Post n°189
Prva smrt u Vladi Srbije zbog koronavirusa: Preminuo državni sekretar
Državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine, Branislav Blažić, preminuo je od koronavirusa, nezvanično je potvrđeno za B92.net.
- Guest
- Post n°190
https://www.e-zdravlje.gov.rs/landing/
U Srbiji je danas počeo da radi Test samoprocene na koronavirus, a sistem funkcioniše na bazi jednostavnog logovanja putem ličnog broja zdravstvenog osiguranika i broja zdravstvene kartice, objavila je predsednica Vlade Ana Brnabić na svom tviter nalogu.
https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2020&mm=04&dd=01&nav_id=1671628
- Post n°191
- imate li temperaturuBendegúz Somogyi wrote:https://www.e-zdravlje.gov.rs/landing/
U Srbiji je danas počeo da radi Test samoprocene na koronavirus, a sistem funkcioniše na bazi jednostavnog logovanja putem ličnog broja zdravstvenog osiguranika i broja zdravstvene kartice, objavila je predsednica Vlade Ana Brnabić na svom tviter nalogu.
https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2020&mm=04&dd=01&nav_id=1671628
- ne
- unesite korisnicko ime i lozinku
- Post n°192
- Post n°193
:ljaksofon:
_____
- Guest
- Post n°194
Meni radi login uredno, samo nemam šta da prijavim (asimptomatski sam... ).
- Guest
- Post n°195
Izmisli nešto, da vidimo jel radi :ljaksofon:
Inače čovek može temeljno da se usere nekome u život putem ovog formulara.
Inače čovek može temeljno da se usere nekome u život putem ovog formulara.
- Post n°196
Brnbara digitalizovala virus.
- Post n°197
MNE wrote:Brnbara digitalizovala virus.
Ако је вирус сад дигиталан, да видимо ко ће му први доакати - МекЕфи, Нортон, АВГ, Касперски...
_____
- Post n°198
Dosla su dva lika u koznim kaputima i odnela Virus topik, pa cu ovde
Vladika banatski Nikanor juče je održao propoved u kojoj je otvoreno pozvao vernike da prekrše sve mere Vlade Srbije, jer je "sveta pričest najbolji lek", a "crkva najbolja bolnica" i da im slobodu kretanja jedino bog može zabraniti. On je vernike savetovao da zakone poštuju samo u onoj meri koliko je to "saglasno sa bogom i sa crkvenim propisima i sa Sveti pismom" , a da je svako ko ih drugačije savetuje "bludnik i bezbožnik".
treba ga uhapsiti
Vladika banatski Nikanor juče je održao propoved u kojoj je otvoreno pozvao vernike da prekrše sve mere Vlade Srbije, jer je "sveta pričest najbolji lek", a "crkva najbolja bolnica" i da im slobodu kretanja jedino bog može zabraniti. On je vernike savetovao da zakone poštuju samo u onoj meri koliko je to "saglasno sa bogom i sa crkvenim propisima i sa Sveti pismom" , a da je svako ko ih drugačije savetuje "bludnik i bezbožnik".
“Hram je najbolja i najizlečivija bolnica i onaj koji vas savetuje, pa makar bio i srpski patrijarh ili vladika da može biti samo pet ljudi u hramu, taj ili nema vere ili služi neku drugu službu. Gospod Hrist je najbolji lekar i on daje najbolje lekove, kroz svetu tajnu pričešća, to je najbolji lek!”
treba ga uhapsiti
_____
????
- Post n°199
Mnogo si mekan.
- Guest
- Post n°200
Pita Žaklina T (mislim da je ona) Kona "juče ste napustili kzn sa izgovorom da morate da radite a otišli ste na jednu privatnu tv (Pink) na kojoj ste opširnije govorili ono što je trebalo juče da govorite na kzn".