COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Post n°152
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°154
https://twitter.com/BrankoMilan/status/1245064754156261378?s=20
Evo kako umire sloboda, uz aplauz.
- Guest
- Post n°155
Ја нисам изненађен. Нисам још прочитао нешто од тог човека са чим сам сагласан у општем смислу.
- Post n°156
Opet sam na pogrešnu temu okačila!
Mnogo se iznerviram.
Mnogo se iznerviram.
- Guest
- Post n°157
Мислим да ово није први пост који је завршио на погрешној теми, иако овде модерација све држи цакум пакум.
- Post n°158
Hvala na razumevanju! Istakao bih da u ovakvoj situaciji i mnogo veće i bogatije moderacije gube kontrolu nad svojim forumima, a na malom ali ponosnom Burundiju sve funkcioniše perfektno!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°159
Ovako nesto se ne bi moglo desiti na srbijadotokija.com
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°160
Mau wrote:https://twitter.com/BrankoMilan/status/1245064754156261378?s=20
Meni je od početka bio sumnjiv sa onim kretenskim šeširićem. Kao bavarski turista na kruzeru na Nilu.
- Post n°161
Erős Pista wrote:Hvala na razumevanju! Istakao bih da u ovakvoj situaciji i mnogo veće i bogatije moderacije gube kontrolu nad svojim forumima, a na malom ali ponosnom Burundiju sve funkcioniše perfektno!
ficfiric wrote:Ovako nesto se ne bi moglo desiti na srbijadotokija.com
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°162
Mau wrote:https://twitter.com/BrankoMilan/status/1245064754156261378?s=20
Bolje Vucica da je pohvalio, realno
- Post n°163
Erős Pista wrote:Hvala na razumevanju! Istakao bih da u ovakvoj situaciji i mnogo veće i bogatije moderacije gube kontrolu nad svojim forumima, a na malom ali ponosnom Burundiju sve funkcioniše perfektno!
Kaće sto evra?
- Post n°164
Немојте се нервирати. Смисао постојања стабилократије је да одржава стабилност, као што јој име каже.
До сада су могли да изазивају лажне кризе и лажно одговарају на њих. На праве кризе (избегличку, демографску, привредну) су имали само репресију и шовинизам као решење.
Тако је и са вирусом.
И мислим да превише товарите мученог Флоријана. Можда је мало једнодимензионалан па пати од лоших аналогија са Западним Балканом, свуда види Балкан, чак и по Африци. Зар није он први увидео и описао појам ”стабилократија”?
До сада су могли да изазивају лажне кризе и лажно одговарају на њих. На праве кризе (избегличку, демографску, привредну) су имали само репресију и шовинизам као решење.
Тако је и са вирусом.
И мислим да превише товарите мученог Флоријана. Можда је мало једнодимензионалан па пати од лоших аналогија са Западним Балканом, свуда види Балкан, чак и по Африци. Зар није он први увидео и описао појам ”стабилократија”?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°165
Pricamo o Milanovicu
- Post n°167
Ја причам о Флоријану.
Што се Милановића тиче, велики је научник и велики економиста, има широку академску слободу да искаже своје мишљење. Ово је онако, пролазни, глупи твит и глуп став кога баш и не брани претерано срчано. Нема се ту шта бранити, то је једно малодушје, мали људски пад.
Нема његових чувених цитата, графикона, сажимања свеколиког знања.
Само каже - ето, боља је Асадова Сирија и Гадафијева Либија него анархија која је уследила после њих.
Једноставно не зна, нема решење за ово, затечен је.
Тада му је у недостатку решења и диктаторска репресија решење.
You don't need a dictatorship to fight a pandemic. There are more effective and even restrictive policies in place in countries that kept parliament, a public debate. There is no need and justification for such measures.
— Florian Bieber (@fbieber) March 31, 2020
Што се Милановића тиче, велики је научник и велики економиста, има широку академску слободу да искаже своје мишљење. Ово је онако, пролазни, глупи твит и глуп став кога баш и не брани претерано срчано. Нема се ту шта бранити, то је једно малодушје, мали људски пад.
Нема његових чувених цитата, графикона, сажимања свеколиког знања.
Само каже - ето, боља је Асадова Сирија и Гадафијева Либија него анархија која је уследила после њих.
Једноставно не зна, нема решење за ово, затечен је.
Тада му је у недостатку решења и диктаторска репресија решење.
- Post n°168
ficfiric wrote:Ovako nesto se ne bi moglo desiti na srbijadotokija.com
Тамо нема погрешних тема. Тема је једна.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°169
Zabrana kretanja u periodu od 13 sati do pet ujutru - mogla da bude sledeća, oštrija mera u borbi protiv koronavirusa!
Donošenje odluke zavisi od današnjeg bilansa broja zaraženih i preminulih u Srbiji, odnosno ukoliko broj naglo poraste, lekari će u 15 sati na redovnoj konferenciji Kriznog štaba predložiti striktnije mere.
U slučaju da ni ta mera ne bude dovoljna u suzbijanju koronavirusa i ukoliko se nastavi neodgovorno ponašanje pojedinih građana koji se i dalje okupljaju, šetaju, krše polcijski čas - sledeća mera je uvođenje policijskog časa u trajanju od 24 sata.
Inače na Pinku ide prilog o hapšenju lika koji je "širio paniku na društvenim mrežama tvrdeći da se sprema policijski čas od 24 sata dnevno"
- Post n°170
UHAPSILO VUČIĆA!
_____
- Post n°171
A zato nema Vucica
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°172
Btw, pre 15 minuta mi je stigla ona legendarna poruka od COVID 19, o italijansko-španskom scenariju.
_____
- Post n°173
Kako oni uopste znaju koja je mera dovoljna kad nijednoj ne daju bar 14 dana da se pokaze. Diletnatizam, panika ili jos nesto mnogo gore?
- Post n°174
Erős Pista wrote:Btw, pre 15 minuta mi je stigla ona legendarna poruka od COVID 19, o italijansko-španskom scenariju.
To jos nisam dobio. Vrhovna komanda je moje ime izbrisala sa spiska
- Post n°175
sigurno je procito u istrazivanjima javnog menjenja da ovaj narod to trazi, svakodnevne pretnje i resktrikcije
ili se stvarno slusa struka?
ili se stvarno slusa struka?
Last edited by zvezda je zivot on Wed Apr 01, 2020 1:13 pm; edited 1 time in total
_____
ova zemlja to je to