vortex wrote:Papa Lazarou wrote:@vortex
meni se u stvari sviđa tvoja iskrenost u NEKA UMRE STARAC SAMO DA MENI BUDE DOBRO. toliko ljudi tupi, cherrypickuje matematičke modele, a ti to lepo i kulturno kažeš bez ikakvog zazora.
Meni se svidja kako su mnogi otkrili cari empatije prema starima i nemocnima tek nakon sto je ona postala mejnstrim u svetu. Do tada se niko nije sekirao sto toliko ljudi umire od gladi, raznih bolesti, ratova. Sto nije nista, tek da vidis ovde, od najsmesnijeg virusa u istoriji do svi moramo uciniti svoj deo, svi u kuce, prelistavamo knjige i gledamo davno zaboravljene serije.
Ne znam da li se secas koliko je samo u Ujedinjenom Kraljevstvu bilo protesta zato sto je starija generacija osudila sve ostale na izlazak iz EU. Pa ne znam da li se secas kad su hteli da im ukidaju pravo glasa? Isti ti koji se sada brinu o penzionerima, starim i bolesnim ljudima su govorili da moraju da se spustaju penzije da bi ekonomija mogla da prezivi. Sad nece samo biti krize, sad ce ekonomija biti u rusevinama, ali nista zato, bice romanticno vratiti se u period kada je i hrana na stolu znacila srecu.
Део поста је извртање, део лаж, а остатак измишљотина.