Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svetski Rat K(orona)

bela maca

Svetski Rat K(orona) - Page 16 Empty Re: Svetski Rat K(orona)

Post by bela maca Tue Mar 17, 2020 5:03 pm

aj ti prvi stradaj pizda ti materina

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    паће

Post by паће Tue Mar 17, 2020 5:03 pm

vortex wrote:
    KinderLad wrote:Ti prosto ne razumes da ono sto bi ti radio jednostavno - nije opcija.

A ti prosto ne razumes da ce posledice svega ovoga biti mnogo drasticnije od holivudskog pobedili - smo - neprijatelja - idemo - u - obnovu. Sve zarad ideologije da cemo radije sve unistiti nego da deo strada, a ogromnoj vecini ne bude nista. Svetski Rat K(orona) - Page 16 3274312807  Imali smo taj ekspriment u proslosti, zvao se SSSR, videli smo kako je prosao. Svetski Rat K(orona) - Page 16 1844795956

Није имао довољно пара и за оружје и за гаће. Не видим аналогију.

Немају ни ови, али могу да штампају како хоће, јер могу да нареде да се верује у те паре.  Видећемо како ће то проћи.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 5:23 pm

Računajte da smo mi EM

vortex

Post by vortex Tue Mar 17, 2020 5:24 pm

KinderLad wrote:
    vortex wrote:

A ti prosto ne razumes da ce posledice svega ovoga biti mnogo drasticnije od holivudskog pobedili - smo - neprijatelja - idemo - u - obnovu. Sve zarad ideologije da cemo radije sve unistiti nego da deo strada, a ogromnoj vecini ne bude nista. Svetski Rat K(orona) - Page 16 3274312807  Imali smo taj ekspriment u proslosti, zvao se SSSR, videli smo kako je prosao. Svetski Rat K(orona) - Page 16 1844795956

E sorry, ne znas o cemu pricas, kakav SSSR, kakve gluposti. Pa upravo je SSSR zrtvovao milione da bi "posle bilo bolje vecini". SSSR se ni u ludilu nije borio za svaki moguci zivot, nego je upravo favorizovao  "ekonomiju"

Pa kad su skrenuli sa pravog puta. Ideja svake komunisticke diktature je da svima bude podjednako dobro, a svi zavrse podjednako lose. Svi se uhvatili za zivot kao da je to najvaznije, a nacin na koji se zivi je nebitan. Svetski Rat K(orona) - Page 16 298304839 E pa tako su neke cike dojahale na talasu da milioni nemaju nista i da gladuju i da ce to oni ocas posla da srede, malo se petljali u ekonomiju kao ovi sad i rezultate smo svi mogli da vidimo.  Svetski Rat K(orona) - Page 16 3274312807

_____
    Yes it's gonna be a cold, lonely summer...
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Mar 17, 2020 5:25 pm

U SRBIJI JA OCEKUJEM APOKALIPSU

SVE ONO STO SU SNSovci DRVILI KURAC O BALKANSKOM TIGRU, I RADILI NA TOME

ISTOPICE SE U ROKU OD MESEC DANA

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Tue Mar 17, 2020 5:30 pm

banujte ovu budalu vortexa, ili ga makar sprečite da postuje u ovoj temi
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Mar 17, 2020 5:31 pm

meni zvuci lik ko onaj neki doomsday redneck klasican

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 5:33 pm

Gargantua wrote:Računajte da smo mi EM

Zaduzivanje i moljenje EU i eventualno Kine za mrve.
    паће

Post by паће Tue Mar 17, 2020 5:35 pm

Не, зашто га избацити са ове теме? Ја бих га пре ограничио на овде :љ

То што о командној економији зна само оно што је чуо од хајековаца, то га баш квалификује да овде буде заступник те струје, заједно са Андурилом.. ма има бар још двојица, сетићу вас се до дана безбедности. Дакле чим чују нешто "за народ", "социјал-*" и слично, одмах се хватају за, и удри.

Јасноћа није битна, само удри. Није јасно ни за шта се то залажу, ни... ма ништа није битно, само да се запени на било шта што је иоле улево. Тако добијамо важну информацију, да ни они немају појма шта да се ради.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 5:40 pm

ontheotherhand wrote:banujte ovu budalu vortexa, ili ga makar sprečite da postuje u ovoj temi
    Па и ти си будала, и то онолика - па нико не тражи да се банујеш. Ајде ћути ту.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 5:41 pm

vortex wrote:
    KinderLad wrote:

E sorry, ne znas o cemu pricas, kakav SSSR, kakve gluposti. Pa upravo je SSSR zrtvovao milione da bi "posle bilo bolje vecini". SSSR se ni u ludilu nije borio za svaki moguci zivot, nego je upravo favorizovao  "ekonomiju"

Pa kad su skrenuli sa pravog puta. Ideja svake komunisticke diktature je da svima bude podjednako dobro, a svi zavrse podjednako lose. Svi se uhvatili za zivot kao da je to najvaznije, a nacin na koji se zivi je nebitan. Svetski Rat K(orona) - Page 16 298304839 E pa tako su neke cike dojahale na talasu da milioni nemaju nista i da gladuju i da ce to oni ocas posla da srede, malo se petljali u ekonomiju kao ovi sad i rezultate smo svi mogli da vidimo.  Svetski Rat K(orona) - Page 16 3274312807

Jel razumes da ti logika apsolutno ne fercera - boljsevicima ljudski zivot uopste nije bio vrhovna vrednost. Kompletno poredjenje ti je sumanuto.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 17, 2020 5:41 pm

Ja ovog vortexa ne znam kako dobjasnim, osim da zvezda napravio koncept pa nas zajebava.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 5:42 pm

William Murderface wrote:Ja ovog vortexa ne znam kako dobjasnim, osim da zvezda napravio koncept pa nas zajebava.

Ne bih iskljucio Svetski Rat K(orona) - Page 16 1399639816
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Tue Mar 17, 2020 5:46 pm

No Country wrote:
    ontheotherhand wrote:banujte ovu budalu vortexa, ili ga makar sprečite da postuje u ovoj temi

što ja bezemljaše?

nosi se bre u kurac kenjadski bumerski
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 17, 2020 5:47 pm

паће wrote:Не, зашто га избацити са ове теме? Ја бих га пре ограничио на овде :љ

То што о командној економији зна само оно што је чуо од хајековаца, то га баш квалификује да овде буде заступник те струје, заједно са Андурилом.. ма има бар још двојица, сетићу вас се до дана безбедности. Дакле чим чују нешто "за народ", "социјал-*" и слично, одмах се хватају за, и удри.

Јасноћа није битна, само удри. Није јасно ни за шта се то залажу, ни... ма ништа није битно, само да се запени на било шта што је иоле улево. Тако добијамо важну информацију, да ни они немају појма шта да се ради.

Ne, ali ovo izgleda kao karikatura te pozicije. SSSR, lol

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 5:51 pm

ontheotherhand wrote:
    No Country wrote:

što ja bezemljaše?

nosi se bre u kurac kenjadski bumerski
    То, то, дај мало ејџизма и “кењаде”, то мора да си код Зупера изучио. Рекох ти већ да си будала, не мораш увек изнова да доказујеш.
    vortex

Post by vortex Tue Mar 17, 2020 5:59 pm

Ja sam libertarijanac. Zalazem se za slobodu ljudi, sto manje moci skoncentrisane u rukama drzave, mogucnost da svako moze da zaradi od sopstvenog rada, a da mu to ne uzima drzava da bi dala drugima. Svetski Rat K(orona) - Page 16 1844795956 Kad je to jasno, jasno je i zasto pominjem SSSR. Komunisti su ekonomiju videli na nacin da sve moze postati drzavno i da se svakome moze uzeti bilo kakva sloboda ili imovina u ime borbe protiv patnje najugrozenijeg dela stanovnista. Vi to vidite kroz Staljina i njegovo zrtvovanje ljudi u miru i ratu, e pa to je zato sto je svaka komunisticka ideja utopija. Lepo zvuci na papiru, a u realnosti ne funkcionise ili se pretvara u kosmar. Svetski Rat K(orona) - Page 16 1844795956 Ne vidim koja je razlika da li je neko umro od bolesti ili neuhranjenosti, ali se za prve sada svi brinu, a za druge se niko nije brinuo. Jer su svi znali da je koncept uzimanja od ekonomije i privrede da bi se ona unistila uzasan.  Svetski Rat K(orona) - Page 16 3274312807 
    Sve ovo sto drzave sada rade - gusenje sloboda, zavodjenje vanrednog stanja, suspendovanje ljudskih i manjinskih prava, pracenje kretanja pojedinaca, zatvaranje granica, urusavanje ekonomije, sve da bi se pomoglo jednom delu stanovnista koji je ugrozen, to je komunisticka diktatura u svom punom sjaju.
    Molim Boga da ovako nesto ne zazivi i drzave se ne osile jer ce onda stvarno zelje pojedinaca da umrem od virusa zvuciti kao blagoslov. Svetski Rat K(orona) - Page 16 2304934895

Last edited by vortex on Tue Mar 17, 2020 6:06 pm; edited 1 time in total

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 5:59 pm

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 6:04 pm

Ok, ovo je ono sto je los razvoj dogadjaja.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 6:06 pm

vortex wrote:Ja sam libertarijanac. Zalazem se za slobodu ljudi, sto manje moci skoncentrisane u rukama drzave, mogucnost da svako moze da zaradi od sopstvenog rada, a da mu to ne uzima drzava da bi dala drugima.

Слободу живих или мртвих људи?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 17, 2020 6:06 pm

vortex wrote:Ja sam libertarijanac. Zalazem se za slobodu ljudi, sto manje moci skoncentrisane u rukama drzave, mogucnost da svako moze da zaradi od sopstvenog rada, a da mu to ne uzima drzava da bi dala drugima.

....aaaand mystery solved. Ne brini, proci ce kad prvi put budes jebo. Naravno, to ti je kvaka 22.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 6:09 pm

тржишно решење - фашизам XXI века
    vortex

Post by vortex Tue Mar 17, 2020 6:09 pm

William Murderface wrote:

....aaaand mystery solved. Ne brini, proci ce kad prvi put budes jebo. Naravno, to ti je kvaka 22.

Sta ti sad to znaci? Svetski Rat K(orona) - Page 16 1251298951 Vidis li ti kako ima poziva na banovanje i onemogucavanje pisanja? Tako u praksi funkcionise svaka ekstremno leva diktatura, banovanje, onemogucavanje slobode govora, a nekad i suspendovanje prava na slobodu i trpanje u zatvor, u ekstremnim slucajevima se zagovara da remetilacki faktor pojede mrak.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Mar 17, 2020 6:11 pm

vortex wrote:Ja sam libertarijanac

Ja sam liberal, drago mi je. Ljudska prava su osnovna vrednost, a pravo na zivot je prvo i osnovno ljudsko pravo.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 17, 2020 6:14 pm

Filipenko se zajebava sa Burunđanima kroz lik Vortexa Svetski Rat K(orona) - Page 16 2304934895

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 1:28 pm