Svetski Rat K(orona)
- Post n°701
Re: Svetski Rat K(orona)
I prodaj akcije
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°702
ja mislim da ce se od ovoga ekonomija oporaviti brze nego sto mislimo. mislim na globalnu. srpsku ekonomiju moze da izleci samo necromancer lvl 50.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°703
problem moze da nam nastane kada shvate da soc. kontrola i izolacija nisu nespojivi s potrosnjom i protokom robe.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°704
Kad je Dzoni shvatio, svi ce shvatiti.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°705
bruno sulak wrote:ja mislim da ce se od ovoga ekonomija oporaviti brze nego sto mislimo. mislim na globalnu. srpsku ekonomiju moze da izleci samo necromancer lvl 50.
Ја сам Елите Книгхт лвл 380.
- Post n°706
oporavice se ali ce prvo oporavljati sebe(naravno) a dok oporave sebe ovdje ce biti jebenobruno sulak wrote:ja mislim da ce se od ovoga ekonomija oporaviti brze nego sto mislimo. mislim na globalnu. srpsku ekonomiju moze da izleci samo necromancer lvl 50.
- Post n°707
Ahahahhaah jebes mi sve počeće da ih jede
Prolete šišmiš
— Nikola Samardzic (@username_ns) March 20, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°708
У чему је фора са Џонијем? Капирам да је главачке улетео у неко најновије лудило?
- Post n°710
bruno sulak wrote:ja mislim da ce se od ovoga ekonomija oporaviti brze nego sto mislimo. mislim na globalnu. srpsku ekonomiju moze da izleci samo necromancer lvl 50.
Lose mislis. Zivimo u veku u kojem ce se stanovnistvo povecati za jos 2 milijarde ljudi, a zbog sve veceg rasta temperature zivot u nekim delovima planete postaje nemoguc. To vec dovodi do velikih migracija, a vecina drzava sada je odabrala model koji podrazumeva da su sve slobode pojedinaca nistavne, da drzava moze da bude svemoguca, da granice ne moraju vise biti otvorene i da ne mora postojati slobodan protok ljudi, ideja, samo robe. U narednim mesecima i godinama ce doci do postepenog rastakanja EU, do zatvaranja drzava u svoje torove, do zestokog ogranicavanja sloboda, do mnogo ostrijih mera prema migrantima koji se usude da se zapute na put ka Evropi.
Tako je to kada smo umesto izolacije ugrozenog dela stanovnistva odabrali izolaciju svih, ukljucujuci i ugrozeni deo stanovnistva.
_____
Yes it's gonna be a cold, lonely summer...
- Post n°711
vortex wrote: U narednim mesecima i godinama ce doci do postepenog rastakanja EU, do zatvaranja drzava u svoje torove, do zestokog ogranicavanja sloboda, do mnogo ostrijih mera prema migrantima koji se usude da se zapute na put ka Evropi.
Dobro, a šta je downside?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°712
@vortex
meni se u stvari sviđa tvoja iskrenost u NEKA UMRE STARAC SAMO DA MENI BUDE DOBRO. toliko ljudi tupi, cherrypickuje matematičke modele, a ti to lepo i kulturno kažeš bez ikakvog zazora.
meni se u stvari sviđa tvoja iskrenost u NEKA UMRE STARAC SAMO DA MENI BUDE DOBRO. toliko ljudi tupi, cherrypickuje matematičke modele, a ti to lepo i kulturno kažeš bez ikakvog zazora.
- Post n°713
Nije samo stari, nego stari i bolesni, od kojih neki i ne tako tesko, nego sa problemima sa kojima bi mogli da zive jos decenijama.
- Post n°714
Danas mi je palo na pamet da bi se u budućnosti druga decenija 21. veka u Srbiji, od ukidanja šengenskih viza do korone, mogla pamtiti kao zlatno doba...
_____
Rosencrantz and Guildenstern could not be told apart
People muddled up their names right from the very start
Gertrude called one Guildenstern the other Rosecrantz
Claudius saw differently just from a cursive glance.
- Guest
- Post n°715
ja taj period sada jednostavno zovem: Pre.Rozita wrote:Danas mi je palo na pamet da bi se u budućnosti druga decenija 21. veka u Srbiji, od ukidanja šengenskih viza do korone, mogla pamtiti kao zlatno doba...
- Post n°716
Rozita wrote:Danas mi je palo na pamet da bi se u budućnosti druga decenija 21. veka u Srbiji, od ukidanja šengenskih viza do korone, mogla pamtiti kao zlatno doba...
Možda, da nije bilo njegovog vakta
_____
~~~~~
- Post n°717
Pocelo je kao zajebancija na dzonija preeletacevica, ali sad je vec mozda i prvi pacov koji sa usa broda skace na kineski. Vreme ce pokaztiNo Country wrote:У чему је фора са Џонијем? Капирам да је главачке улетео у неко најновије лудило?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°718
@polip
Hoćeš da kažeš da je Koštuničin vakat zlatno doba?
U drugoj deceniji 21. veka njegovog vakta nije bilo...
Hoćeš da kažeš da je Koštuničin vakat zlatno doba?
U drugoj deceniji 21. veka njegovog vakta nije bilo...
_____
- Post n°719
Ne, hoću da kažem da je Koštuničin period zlatni period postkomunističke Srbije. I što se tiče ekonomije, i što se tiče demokratije, i vladavine prava. Vreme kada su mnogi nekada bili veličine, a sada su uštve.
_____
~~~~~
- Post n°720
Ok. Tebi je kosovska deklaracija nezavisnosti - korona
_____
- Guest
- Post n°721
Летећи Полип wrote:Ne, hoću da kažem da je Koštuničin period zlatni period postkomunističke Srbije. I što se tiče ekonomije, i što se tiče demokratije, i vladavine prava. Vreme kada su mnogi nekada bili veličine, a sada su uštve.
Не. Што се тиче економије, најбољи период за посао у Србији 20ХХ је за вакта Јоргованкиног.
- Post n°722
Inače, tužno je što mora napolju da vlada vanredno stanje i smrtonosno viralna pandemija, pa da ne dobijem pljusak ciničnih komentara i objašnjavanja - a što inače dobijem kada ovo kažem.
_____
~~~~~
- Post n°724
Znam, zato sam ovo i pustio sad. Da se provuče neosporeno na ovom forumu, i samim tim postane legitimno.
_____
~~~~~
- Post n°725
Papa Lazarou wrote:@vortex
Meni se svidja kako su mnogi otkrili cari empatije prema starima i nemocnima tek nakon sto je ona postala mejnstrim u svetu. Do tada se niko nije sekirao sto toliko ljudi umire od gladi, raznih bolesti, ratova. Sto nije nista, tek da vidis ovde, od najsmesnijeg virusa u istoriji do svi moramo uciniti svoj deo, svi u kuce, prelistavamo knjige i gledamo davno zaboravljene serije.
Ne znam da li se secas koliko je samo u Ujedinjenom Kraljevstvu bilo protesta zato sto je starija generacija osudila sve ostale na izlazak iz EU. Pa ne znam da li se secas kad su hteli da im ukidaju pravo glasa? Isti ti koji se sada brinu o penzionerima, starim i bolesnim ljudima su govorili da moraju da se spustaju penzije da bi ekonomija mogla da prezivi. Sad nece samo biti krize, sad ce ekonomija biti u rusevinama, ali nista zato, bice romanticno vratiti se u period kada je i hrana na stolu znacila srecu.
_____
Yes it's gonna be a cold, lonely summer...