Mór Thököly wrote:Ja sam za trenutak procitao ljubitelje švargli
...и машио се за...?
Mór Thököly wrote:Ja sam za trenutak procitao ljubitelje švargli
... i u Utisku, sa neponovljivim Veljkom LalićemMarius Lăcătuș wrote:nemanja rujević u transu
disident wrote:Ne znam sto mislite da je lekarima(koji su u igri naravno) lose u situaciji kada ih je sve manje u carstvu slepih, uz mito koji se ovde uzima zive ko kraljevi. To je i jedan od uzroka esnafsko dinastickog modela koji imamo
Vilmos Tehenészfiú wrote:disident wrote:Ne znam sto mislite da je lekarima(koji su u igri naravno) lose u situaciji kada ih je sve manje u carstvu slepih, uz mito koji se ovde uzima zive ko kraljevi. To je i jedan od uzroka esnafsko dinastickog modela koji imamo
Polako. Kako kome lekaru stasaju deca za fakultet, hop ajmo u Zanzibar na pecalbu, hajmo u Dubai, treba deci placati skolu napolju. Da zive kao lordovi ne bi isli u pecalbu sa 45 godina u tropske krajeve.
Mrzi me da kvotujem, neko je pitao kako zaustaviti odliv mozgova medicinara:
1. Ne upisuj 600 lekara na Medicinu. Upisi 200 i tacka.
Vilmos Tehenészfiú wrote:Hm, pa vidis da su primili 150 posle toliko godina neprimanja. Koliko je realno da prime godisnje? 600? Koliko god je, toliko upisi. Ne upisuj 2x ili 3x vise od toga, jer racunas da ce oni koji nisu na budzetu da ti resavaju problem finansiranja fakulteta.
If you’re gonna use your one shot on tv to go out in a blaze of glory, you do it like this:
— Imraan Siddiqi (@imraansiddiqi) April 10, 2020
pic.twitter.com/WRKbNmLIYi
"The lockdowns and contact restrictions demonstrate that liberal democracies can impose drastic measures, but in a proportionate and balanced manner. There is no need for an authoritarian system to be effective in fighting this pandemic." @HeikoMaas [2/2]
— GermanForeignOffice (@GermanyDiplo) April 11, 2020
Bendegúz Somogyi wrote:If you’re gonna use your one shot on tv to go out in a blaze of glory, you do it like this:
— Imraan Siddiqi (@imraansiddiqi) April 10, 2020
pic.twitter.com/WRKbNmLIYi
Bendegúz Somogyi wrote:"The lockdowns and contact restrictions demonstrate that liberal democracies can impose drastic measures, but in a proportionate and balanced manner. There is no need for an authoritarian system to be effective in fighting this pandemic." @HeikoMaas [2/2]
— GermanForeignOffice (@GermanyDiplo) April 11, 2020