EU - what's next?
- Post n°501
Re: EU - what's next?
A i ne vudim sta je konkretno teorijski problem da neko ko je desno bude sampion ljudskih prava...
- Guest
- Post n°502
https://princip.info/2021/10/22/eu-dodelila-nagradu-za-ljudska-prava-ruskom-desnicarskom-opozicionaru-alekseju-navaljnom/
haha nema teorijskih problema čim eu nagrađuje
- Guest
- Post n°503
https://www.euronews.com/2021/10/20/alexei-navalny-wins-sakharov-prize-the-eu-s-highest-award-for-human-rights-work
- Guest
- Post n°504
to je taj model, bio nacoš, ali sada je jako kul jer se malo prešaltao na korupciju i lopovluk vlasti.
- Post n°505
Turul madár wrote:https://princip.info/2021/10/22/eu-dodelila-nagradu-za-ljudska-prava-ruskom-desnicarskom-opozicionaru-alekseju-navaljnom/
Sjajan portal, bravo. Sta kaze Cirjakovic?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°506
Jovana je podsetila pa da prenesem.
Nemam ništa da izjavim, niti me posebno pogađa, ali neka stoji ovde da imamo. pic.twitter.com/1aHbHiGn5W
— Jovana Gligorijević (@Jovanana) October 21, 2021
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°507
Erős Pista wrote:Turul madár wrote:https://princip.info/2021/10/22/eu-dodelila-nagradu-za-ljudska-prava-ruskom-desnicarskom-opozicionaru-alekseju-navaljnom/
kakve veze ima bilo koji portal sa činjenicom da eu nagrađuje fašistu kao borca za ljudska prava? koga boli kurac za retardiranog ćirjakovića osim 8 dokonih ljudi sa interneta, od kojih 3-4 sa ovog foruma
- Guest
- Post n°508
btw taj portal blage veze nema sa ćirjakovićem al kao aj da se ubaci nešto bezveze jer se dirnulo i uvredilo skrnavu eu
- Post n°509
I to sto kazes. Ko za njega uopste zna osim nas i gledalaca televizija sa nacionalnom frekvencijom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°510
Turul madár wrote:Erős Pista wrote:
kakve veze ima bilo koji portal sa činjenicom da eu nagrađuje fašistu kao borca za ljudska prava? koga boli kurac za retardiranog ćirjakovića osim 8 dokonih ljudi sa interneta, od kojih 3-4 sa ovog foruma
Možda ove žene autošovinistkinje kojima on ne želi silovanje i kiselinu u lice?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°511
cela ta priča se odvija u krugu 15 internet dokoličara, izađi naulicu pitaj komšije drugare random ljude ko su svi oni? ratovanje tastaturama u punom jeku.
- Guest
- Post n°512
veliki pas mi smo partizani potomci i potomkinje heroja blabla truć, narodni heroji, borba tralala
mali pas isere se debilčina poput ćirjakovića o nečemu što vidi 10 ljudi, kme kme prete nam
kao što rekoh rat tastaturama iz fotelja uzeo maha
mali pas isere se debilčina poput ćirjakovića o nečemu što vidi 10 ljudi, kme kme prete nam
kao što rekoh rat tastaturama iz fotelja uzeo maha
- Guest
- Post n°513
i za kraj, ćirjaković blage veze nema sa ovom vešću ni sa tom web stranom, ali neko reko da je eu smeće, moramo bilo šta ubaciti
- Post n°514
Turul madár wrote:btw taj portal blage veze nema sa ćirjakovićem al kao aj da se ubaci nešto bezveze jer se dirnulo i uvredilo skrnavu eu
O, ima, ima, nego ne pratis.
https://princip.info/author/katarina-antonic/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°515
Turul madár wrote:to je taj model, bio nacoš, ali sada je jako kul jer se malo prešaltao na korupciju i lopovluk vlasti.
Ма курац је због тога него што је то у Русији, па да им га опет мало пригодно шукну, то су увежбали.
Колико је таквих награда додељено за деловање у диктатурама с којима су у добрим односима?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°516
Turul madár wrote:https://princip.info/2021/10/22/eu-dodelila-nagradu-za-ljudska-prava-ruskom-desnicarskom-opozicionaru-alekseju-navaljnom/
Super je sajt
- Guest
- Post n°517
Erős Pista wrote:Turul madár wrote:btw taj portal blage veze nema sa ćirjakovićem al kao aj da se ubaci nešto bezveze jer se dirnulo i uvredilo skrnavu eu
O, ima, ima, nego ne pratis.
https://princip.info/author/katarina-antonic/
i dalje, kakve veze ima to sa činjenicom da eu nagrađuje osvedočene fašiste kao vajne borce za ljudska prava?
- Post n°518
Pa ima veze s tim sto nam prenosis tejkove sa portala koji se zove princip.info. Sledece je da nam prenosis tejkove 1244 tviterasa. Ako ne vidis u cemu je problem, ne vredi da objasnjavam.
Zapuca mi da branim EU, a jos manje Navaljnog, ali valjda je jasno po kom osnovu je dobio nagradu - kao zrtva politickog progona.
Zapuca mi da branim EU, a jos manje Navaljnog, ali valjda je jasno po kom osnovu je dobio nagradu - kao zrtva politickog progona.
_____
- Post n°519
Кад би неки сајт погрешне оријентације донео ваљан доказ нечега, доказ се не би уважио? Питам за господина.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°520
dobio je nagradu kao sličan onima koji je dele, jer se proslavio kao nacista koji je pevao o klanju muslimana
- Post n°521
паће wrote:Кад би неки сајт погрешне оријентације донео ваљан доказ нечега, доказ се не би уважио? Питам за господина.
Valjan dokaz cega?
Turul madár wrote:dobio je nagradu kao sličan onima koji je dele, jer se proslavio kao nacista koji je pevao o klanju muslimana
Ma daj. Donosis nam nevest da je Navaljni desnicar. Dobro jutro. Samo sto nije proganjan zato sto je desnicar niti je nagradjen kao desnicar, nego je proganjan kao disident, pa kao takav i nagradjen. Sve su ovo poznate stvari, novi su (ali samo za tebe) dizel levicarski tejkovi poput ovog sa princip.info.
https://pescanik.net/navaljni-i-nacionalizam/
_____
- Post n°522
Erős Pista wrote:паће wrote:Кад би неки сајт погрешне оријентације донео ваљан доказ нечега, доказ се не би уважио? Питам за господина.
Valjan dokaz cega?
Па онога што тврди фурунаш који је пренео линк.
Ваљда нисам претерао са апстракцијом.
_____
- Post n°523
Pa sta tvrdi?
_____
- Guest
- Post n°524
da je eu nagradila fašistu.
mogla ga je nagraditi i za najlepše uređenu baštu kafića, al bitno je NiJe Ga NaGrAdiLa ŠtO jE FašiStA
mogla ga je nagraditi i za najlepše uređenu baštu kafića, al bitno je NiJe Ga NaGrAdiLa ŠtO jE FašiStA