Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24 sata Vučić

ćaća

24 sata Vučić - Page 31 Empty Re: 24 sata Vučić

Post by ćaća Sun Aug 09, 2020 9:50 pm

pa za svakog je bila neka privilegija
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Aug 09, 2020 9:52 pm

onda nije privilegija
    Sotir

Post by Sotir Sun Aug 09, 2020 9:56 pm

Мајка је била програмер, имала је плату мало мању од татине. Добијали су и други станове (нпр видети колико се БГ изградио за 45 година). Код војске су рачунали и то колико се чека и сели, па се више исплатило да то преко војске заврше.
    Иначе имам податак да је војска годишње у целој земљи правила око две хиљаде станова, и да је увек био неки мањак.
    kapetanm

Post by kapetanm Mon Aug 10, 2020 12:16 am

Svojevremeno sam bio u komisijama za dodelu stanova. To je bila krv do kolena a kolege su mi
    ♏

Post by ♏ Thu Aug 13, 2020 9:01 am

nalog sa ženinog laptopa wrote:umesto da gledas wiseguy, poslusaj the wiseguys - executive suite

Solidno, e.
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Aug 13, 2020 9:18 am

ćaća wrote:Stoji da objektivno jaz nije bio velik ali je zato bio veoma uočljiv, upravo jer su se različite klase mogle sresti. U istoj zgradi u bloku 70 su mogli da žive radnik u IMT-u, u jednoiposobnom stanu, sa parkiranim tristaćem ispred, i direktor IMT-a u petosobnom stanu, sa pežoom ili opel rekordom u garaži. To je upadalo u oči, i, kako je lepo primećeno, bilo večita inspiracija za klišee jugoslovenske komedije (brlja vs viski, npr.)

pa da. plus je obecanje bilo da nikakvih razlika nece biti.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    паће

Post by паће Thu Aug 13, 2020 10:03 am

boomer crook wrote:
    ćaća wrote:Stoji da objektivno jaz nije bio velik ali je zato bio veoma uočljiv, upravo jer su se različite klase mogle sresti. U istoj zgradi u bloku 70 su mogli da žive radnik u IMT-u, u jednoiposobnom stanu, sa parkiranim tristaćem ispred, i direktor IMT-a u petosobnom stanu, sa pežoom ili opel rekordom u garaži. To je upadalo u oči, i, kako je lepo primećeno, bilo večita inspiracija za klišee jugoslovenske komedije (brlja vs viski, npr.)

pa da. plus je obecanje bilo da nikakvih razlika nece biti.

Касније преиначено у "неће бити незаслужених". Што се завршило спремачицом из Нафтагаса, која је увек боље стајала од професора.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Aug 13, 2020 10:09 am

Tržišni socijalizam
    паће

Post by паће Thu Aug 13, 2020 10:28 am

И био је. Шта мислиш откад не подносим одвратајзере? Од 1971.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Aug 14, 2020 12:35 pm

"Što se mene tiče i što bih predložio ljudima u SNS, jesu dva koncepta: prvi je prosta koalicija sa jednom partijom, neću reći kojom; a drugi je zbog talasa korone na jesen i zbog Kosova i neophodnosti da izađem iz svetske ekonomske krize, za godinu i po dana da imamo parlamentarne izbore. Bliži sam prvom konceptu”, rekao je on.

“Najbolje moguće rešenje ćemo naći, i u skladu sa tim očekujte moj predlog”, dodao je Vučić.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Aug 14, 2020 12:46 pm

izgubice sledece izbore. to bi bilo to.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Aug 14, 2020 12:52 pm

A gde su izbori, tu je i popularni Boki Kvacilo.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Aug 14, 2020 12:55 pm

Prosli izbori, Klacar reko - sve regularno, uz izvesne manje nedostatke. Ne postaja dva meseca dana kad Vucic najavljuje nove. Klacar - hehe, znao sam.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Aug 14, 2020 1:09 pm

Sve je to politika, znate...ni u drugim zemljama vlade ne traju ceo mandat, evo uzmite za primer Italiju...
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Aug 14, 2020 1:12 pm

boomer crook wrote:izgubice sledece izbore. to bi bilo to.

24 sata Vučić - Page 31 1931448533

_____
    ????
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Aug 14, 2020 1:13 pm

Et Vasa

Lololo, bas ce tako biti. 

Podsecam i da jos nemamo vladu. Predsednik najavljuje nove izbore, a jos nije imenovao mandatara, pod izgovorom - ima vremena.

_____

Solus_Rex

Post by Solus_Rex Fri Aug 14, 2020 4:25 pm

Janko Suvar wrote:
    boomer crook wrote:izgubice sledece izbore. to bi bilo to.

24 sata Vučić - Page 31 1931448533

Treba nam neki deepfake sa Milom kako ovo radi.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Aug 21, 2020 10:11 pm

http://www.nspm.rs/hronika/alo-sutra-u-10.15-budite-svi-kod-tv-ekrana-predsednik-vucic-se-obraca-naciji.html

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Aug 22, 2020 11:01 am

Spomenik je visok 23 metra, a Pobednik 21 metar. Ne znam ni za jednu stvar u Beogradu da je rađena a da su to ljudi pozdravili. Tako su napadali i fontanu na Slaviji. Mislim da je to stvar dobrog odnosa prema svojoj zemlji. Ja da vam kažem, ja ne mogu da budem od onih predsednika koji će da kaže iskriviće deca kičmu, neće deca da iskrive kičme od knjiga. Njih više niko i ne čita, samo 3 do 5 odsto populacije.

_____

Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sat Aug 22, 2020 11:32 am

Jeste me napadali za stadion?

24 sata Vučić - Page 31 14570_stadion-815x458_f

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Aug 22, 2020 2:58 pm

Stadion naš nasušni daj nam danas...

паће

Post by паће Sat Aug 22, 2020 3:19 pm

Ионако ће се играти пред празним стадионом, па дај да буде што већи и да има довољно велик паркинг за одсутна возила.

_____
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Wed Aug 26, 2020 12:35 pm

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je stigla odluka o obilježavanju zajedničkog praznika Republike Srpske i Srbije i da to bude 15. septembar, dan kada je probijen solunski front, javlja ATV.
    - Danas smo dobili odluku o zajedničkom prazniku, dogovorili smo se da predložimo našim drugim organima, to bi bio Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, 15. septembar dan kada je probijen Solunski front. To bi bilo zajednički obilježeno i u Srbiji i RS-u gdje bismo ne smetajući nikome pokazali da je uspjeh jednih i uspjeh drugih i da niko nikada neće moći da sruši jedinstvo srpskog naroda - rekao je predsjednik Srbije.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Wed Aug 26, 2020 1:02 pm

such srpstvo, so much nacija

_____
    ????
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Aug 26, 2020 1:24 pm

fikret hadžiabdić wrote:

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je stigla odluka o obilježavanju zajedničkog praznika Republike Srpske i Srbije i da to bude 15. septembar, dan kada je probijen solunski front, javlja ATV.
    - Danas smo dobili odluku o zajedničkom prazniku, dogovorili smo se da predložimo našim drugim organima, to bi bio Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, 15. septembar dan kada je probijen Solunski front. To bi bilo zajednički obilježeno i u Srbiji i RS-u gdje bismo ne smetajući nikome pokazali da je uspjeh jednih i uspjeh drugih i da niko nikada neće moći da sruši jedinstvo srpskog naroda - rekao je predsjednik Srbije.

rs, rs...

inace slave vojni prodor koji je instrumentalan u formiranju jugoslavije.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:19 am