24 sata Vučić
- Post n°751
Re: 24 sata Vučić
pa za svakog je bila neka privilegija
- Post n°753
Мајка је била програмер, имала је плату мало мању од татине. Добијали су и други станове (нпр видети колико се БГ изградио за 45 година). Код војске су рачунали и то колико се чека и сели, па се више исплатило да то преко војске заврше.
Иначе имам податак да је војска годишње у целој земљи правила око две хиљаде станова, и да је увек био неки мањак.
Иначе имам податак да је војска годишње у целој земљи правила око две хиљаде станова, и да је увек био неки мањак.
- Post n°754
Svojevremeno sam bio u komisijama za dodelu stanova. To je bila krv do kolena a kolege su mi
- Post n°755
nalog sa ženinog laptopa wrote:umesto da gledas wiseguy, poslusaj the wiseguys - executive suite
Solidno, e.
- Post n°756
ćaća wrote:Stoji da objektivno jaz nije bio velik ali je zato bio veoma uočljiv, upravo jer su se različite klase mogle sresti. U istoj zgradi u bloku 70 su mogli da žive radnik u IMT-u, u jednoiposobnom stanu, sa parkiranim tristaćem ispred, i direktor IMT-a u petosobnom stanu, sa pežoom ili opel rekordom u garaži. To je upadalo u oči, i, kako je lepo primećeno, bilo večita inspiracija za klišee jugoslovenske komedije (brlja vs viski, npr.)
pa da. plus je obecanje bilo da nikakvih razlika nece biti.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°757
boomer crook wrote:ćaća wrote:Stoji da objektivno jaz nije bio velik ali je zato bio veoma uočljiv, upravo jer su se različite klase mogle sresti. U istoj zgradi u bloku 70 su mogli da žive radnik u IMT-u, u jednoiposobnom stanu, sa parkiranim tristaćem ispred, i direktor IMT-a u petosobnom stanu, sa pežoom ili opel rekordom u garaži. To je upadalo u oči, i, kako je lepo primećeno, bilo večita inspiracija za klišee jugoslovenske komedije (brlja vs viski, npr.)
pa da. plus je obecanje bilo da nikakvih razlika nece biti.
Касније преиначено у "неће бити незаслужених". Што се завршило спремачицом из Нафтагаса, која је увек боље стајала од професора.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°759
И био је. Шта мислиш откад не подносим одвратајзере? Од 1971.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°760
"Što se mene tiče i što bih predložio ljudima u SNS, jesu dva koncepta: prvi je prosta koalicija sa jednom partijom, neću reći kojom; a drugi je zbog talasa korone na jesen i zbog Kosova i neophodnosti da izađem iz svetske ekonomske krize, za godinu i po dana da imamo parlamentarne izbore. Bliži sam prvom konceptu”, rekao je on.
“Najbolje moguće rešenje ćemo naći, i u skladu sa tim očekujte moj predlog”, dodao je Vučić.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°761
izgubice sledece izbore. to bi bilo to.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°762
A gde su izbori, tu je i popularni Boki Kvacilo.
Pričasmo onomad:blush: Čak nije nerealno ni da budu pre:innocent:
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 14, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°763
Prosli izbori, Klacar reko - sve regularno, uz izvesne manje nedostatke. Ne postaja dva meseca dana kad Vucic najavljuje nove. Klacar - hehe, znao sam.
_____
- Guest
- Post n°764
Sve je to politika, znate...ni u drugim zemljama vlade ne traju ceo mandat, evo uzmite za primer Italiju...
- Post n°765
boomer crook wrote:izgubice sledece izbore. to bi bilo to.
_____
????
- Post n°766
Et Vasa
Lololo, bas ce tako biti.
Podsecam i da jos nemamo vladu. Predsednik najavljuje nove izbore, a jos nije imenovao mandatara, pod izgovorom - ima vremena.
Lololo, bas ce tako biti.
Podsecam i da jos nemamo vladu. Predsednik najavljuje nove izbore, a jos nije imenovao mandatara, pod izgovorom - ima vremena.
_____
- Post n°767
Janko Suvar wrote:boomer crook wrote:izgubice sledece izbore. to bi bilo to.
Treba nam neki deepfake sa Milom kako ovo radi.
- Post n°768
http://www.nspm.rs/hronika/alo-sutra-u-10.15-budite-svi-kod-tv-ekrana-predsednik-vucic-se-obraca-naciji.html
_____
- Post n°769
Spomenik je visok 23 metra, a Pobednik 21 metar. Ne znam ni za jednu stvar u Beogradu da je rađena a da su to ljudi pozdravili. Tako su napadali i fontanu na Slaviji. Mislim da je to stvar dobrog odnosa prema svojoj zemlji. Ja da vam kažem, ja ne mogu da budem od onih predsednika koji će da kaže iskriviće deca kičmu, neće deca da iskrive kičme od knjiga. Njih više niko i ne čita, samo 3 do 5 odsto populacije.
_____
- Post n°770
Jeste me napadali za stadion?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°771
Stadion naš nasušni daj nam danas...
Aleksandar Vucic kaze da je izgradnja nacionalnog stadiona nasusna potreba. pic.twitter.com/ptnum095hy
— Marko M. Dragoslavic (@DragoslavicM) August 22, 2020
- Post n°772
Ионако ће се играти пред празним стадионом, па дај да буде што већи и да има довољно велик паркинг за одсутна возила.
_____
- Post n°773
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je stigla odluka o obilježavanju zajedničkog praznika Republike Srpske i Srbije i da to bude 15. septembar, dan kada je probijen solunski front, javlja ATV.
- Danas smo dobili odluku o zajedničkom prazniku, dogovorili smo se da predložimo našim drugim organima, to bi bio Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, 15. septembar dan kada je probijen Solunski front. To bi bilo zajednički obilježeno i u Srbiji i RS-u gdje bismo ne smetajući nikome pokazali da je uspjeh jednih i uspjeh drugih i da niko nikada neće moći da sruši jedinstvo srpskog naroda - rekao je predsjednik Srbije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°775
fikret hadžiabdić wrote:
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je stigla odluka o obilježavanju zajedničkog praznika Republike Srpske i Srbije i da to bude 15. septembar, dan kada je probijen solunski front, javlja ATV.
- Danas smo dobili odluku o zajedničkom prazniku, dogovorili smo se da predložimo našim drugim organima, to bi bio Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, 15. septembar dan kada je probijen Solunski front. To bi bilo zajednički obilježeno i u Srbiji i RS-u gdje bismo ne smetajući nikome pokazali da je uspjeh jednih i uspjeh drugih i da niko nikada neće moći da sruši jedinstvo srpskog naroda - rekao je predsjednik Srbije.
rs, rs...
inace slave vojni prodor koji je instrumentalan u formiranju jugoslavije.
_____