"Više puta sam rekao da je jedna od stvari oko kojih se sa Vučićem u potpunosti slažem, upravo njegovo vođenje spoljne politike. Nakon ovog sporazuma to mogu samo još jednom da potvrdim i da mu iskreno čestitam", poručio je predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić nakon sastanka delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu.
24 sata Vučić
- Guest
- Post n°851
Re: 24 sata Vučić
- Post n°852
disident wrote:Reci im mare!Janko Suvar wrote:
Марко Ђурић
@markodjuric
И да додам, куповина течног нафтног гаса је избачена из тог споразума само на инсистирање човека који је седео у тој столици. Срам да Вас буде још сто пута!
„Veličina čoveka se ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda“, poručio je Vulin portparolki ruskog MIP.
- Spoiler:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°853
buffalo bill wrote:"Više puta sam rekao da je jedna od stvari oko kojih se sa Vučićem u potpunosti slažem, upravo njegovo vođenje spoljne politike. Nakon ovog sporazuma to mogu samo još jednom da potvrdim i da mu iskreno čestitam", poručio je predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić nakon sastanka delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu.
Ekstremno desna opozicija, što bi rek'o Klačar.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°854
- Post n°855
Marija Zaharova: Moja objava je pogrešno protumačena, izvinjavam se
- Post n°857
- Post n°858
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°859
Bogami, Biljana Srbljanović kao pravi analitičar o vašingtonskom sporazumu. S dosta dobrih poenti.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) September 6, 2020
I definitivno, među top 5 najboljih hroničara današnjeg srpskog društva.
- Post n°861
plachkica wrote:ne mogu da nađem klačarovu temu, pa kako je ovde lejin tekst, neka bude i ovoBogami, Biljana Srbljanović kao pravi analitičar o vašingtonskom sporazumu. S dosta dobrih poenti.
Prejako.
_____
- Guest
- Post n°862
Ау, бре Бики!plachkica wrote:veoma Pametna Sreda Biljana Srbljanovic pic.twitter.com/c4NqzrFhAt
— Mara Ford (@Mahodari_Mara) September 6, 2020
Све сте били у праву, признајем.
- Post n°863
Edit: odnosi se na popularnog Bokija Kvaciloa, ali moze i Biki.
_____
- Post n°864
plachkica wrote:ne mogu da nađem klačarovu temu, pa kako je ovde lejin tekst, neka bude i ovoBogami, Biljana Srbljanović kao pravi analitičar o vašingtonskom sporazumu. S dosta dobrih poenti.
Ma boli ga klaćarak, ljudi su jednostavno (i Biki) digli ruke od bilo kakvog integriteta i pišu šta treba i šta je korisno/ se isplati. Nije više ni zanimljivo.
- Post n°865
Talason wrote:Verovatno mu je i Krstić u top 5.
Већ их има троје... ако се договоре са кир Ћиром, странку да формирају, например ПСВ (Подржавамо Сваку Власт).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°866
(и даље ми не паше варијанта по којој се Бики продала за паре. Више ми на њу личи да тера инат чаршији и неким дојучерашњим пријатељима... али је у крајњој линији небитно. Тачније, мање је проблематично када се овакве ствари раде само због новца.)
- Post n°867
_____
- Post n°869
- Guest
- Post n°870
- Guest
- Post n°871
Rusi, među njima i par novinara, u komentarima tvrde da se Lavrov izvinio Vučiću zbog Zaharove.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) September 6, 2020
Zanimljivo: Rusi koji su komentarisali ovaj tvit MSP Rusije uglavnom kritikuju Zaharovu, a Srbi istim povodom uglavnom optužuju Vučića https://t.co/gcEyY4DRgg
- Post n°872
Et NC
- Post n°873
Gde ima da se nađe ona edicija otkrovenja pomoravske ontoteologije?
Danas sam slušao besedu nadahnutog Koprvice dr Časlavu pa bi hteo da mu pošaljem neki primerak.
Vako zbori dr Koprivca na Andrićevom institutu: Ja bih rekao da stoljeće i vijek nisu isto, stoljeće uvek sadrži sto godina a vijek je nekad duži nekad kraći. Govori se nekad o čovjekovom vijeku. To je obmana jer Vijek je u sebi zaokružen i logički dosledan. Zato dvateseto stoljeće u sebi sadrži tri vijeka! - Sa izlaganja "Poslje na nazavršenog doba"
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°874
_____
- Guest
- Post n°875
Мој је проблем што никада нисам мислио да су Руси нешто претерано заинтересовани за нас.beatakeshi wrote:Grešiš sinko, grešiš, ne radi se o tome. Kusta sedi za Putinovim stolom.
Et NC