Knjiga srama
- Post n°452
Re: Knjiga srama
Svaka cast Nikolicu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°453
nista bolje nismo ocekivali od najsmrdljivijeg taloga sa dna kontejnera koji ova zemlja ima.
- Post n°454
plachkica wrote:treba da odradi zadatak, a zadatak je napraviti od marije mali psihički labilnu osobu.
dalje od toga ne razmišlja.
Potežući pritom interes dece kao oružje. Bljuzga podla.
et Bili
Eve me, povremeno se umorim od socijalizacije, što realne što virtuelne, pa se sklonim dok se ne konsolidujem.
- Guest
- Post n°455
mene samo zanima za koliko milijardi evra mesecno radi ta zena, jer mi je jedino dokucivo da ogromne pare mogu od osobe napraviti takvo govno.
- Post n°458
Она је прошле године наредила обезбеђењу да у зграду не пушта странке које одлазе код њеног заменика Драгољуба Ацковића. Нешто јој се није допадало код тих људи.
- Guest
- Post n°459
setimo se i ovog djubreta
ne znam po kom osnovu, ali jeste to uradio. ta zena je bila a i danas je zdrava, potpuno funkcionalna, egzistencijalno neugrozena, prosvetna radnica.
Nije ovo nista novo,i "vojvodjanski Seselj" Nenad Canak je isto tako preko suda i Centra za socijalni rad (njegov kadar je bio direktor Centra -iz LSV-a)oteo tada njegovoj bivsoj i pritom trudnoj zeni iz prvog braka,zajednickog sina!
ne znam po kom osnovu, ali jeste to uradio. ta zena je bila a i danas je zdrava, potpuno funkcionalna, egzistencijalno neugrozena, prosvetna radnica.
- Post n°460
Sex Pistols’ Johnny Rotten to Americans: Support Trump “Or You Will Destroy the Country”
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°461
ah, Johnny Rotten, Novica Zdravković britanske muzičke scene.
nedavno je imao neki rasistički rant o tome kako u Islingtonu danas žive sve čamuge i pakiji
nedavno je imao neki rasistički rant o tome kako u Islingtonu danas žive sve čamuge i pakiji
- Post n°462
Gingeri moraju da se drze zajedno
_____
alt-lib
- Post n°463
voleo bih da nadjes tacan citat ako mozes. ja otprilike pratim njegove aktivnosti i on dosada, bas i nije imao takvih eksplicitno rasistickih izleta. to sto je rekao bi moglo da bude receno na nivou drkanja pc ideologije i re-afirmacije njegovog street cred-a (da on kao neko ko je odrastao u community housing-u sa crncima i pakistancima moze camuge da zove camugama a pakije pakijima).Hubert de Montmirail wrote:ah, Johnny Rotten, Novica Zdravković britanske muzičke scene.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°464
a ovo sad za trampa govori jer upravo promovise knjigu pa mora da generise publicitet iako je u izbornoj kampanji imao jasnu distancu od njega. mislim, svejedno je nevidjeno jadno i glupo to sto radi.
_____
- Post n°465
uh probaću, slušao sam na preskok, bilo je nešto vezano za Arsenal, kako to više nije tim za koji je navijao kao mali, da se promenio kao i kraj u kojem se klub nalazio i u kojem je on odrastao... moguće je i da sam pogrešno protumačio njegove reči, ionako je sve bilo izgovoreno vrlo mumlavo
- Post n°466
Hubert de Montmirail wrote:uh probaću, slušao sam na preskok, bilo je nešto vezano za Arsenal, kako to više nije tim za koji je navijao kao mali, da se promenio kao i kraj u kojem se klub nalazio i u kojem je on odrastao... moguće je i da sam pogrešno protumačio njegove reči, ionako je sve bilo izgovoreno vrlo mumlavo
Gledao sam taj klip na jutubu, nema tu traga od rasizma IMHO.
- Post n°467
onda sam ga pogrešno razumeo, daj link da pogledam ponovo
- Post n°468
Uvek pročitam ovaj thread kao knjiga sarma.
- Post n°469
Dusan Teodorovic
@duteodor123 hKandidat za lustraciju Vladimir Vuletić, predsednik Upravnog odbora RTS, jedan od glavnih slugu Aleksandra Vučića pic.twitter.com/sPsR7Alc9SPrikaz fotografije ·
Vladimir@VladaVuleticOdgovor korisniku/ci @duteodor1
Uvazeni g. Teodorovicu ocekujem da na sudu dokazete uveredljivu tvrdnju da sam koa predesenik UO RTS, ili na drugi nacin, sluga A. Vucica.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°470
na koji nacin je to uvreda, mislim da je predsednik UO RTS? A ovo drugo, well... Dobro, ima sudova i sudova.
_____
alt-lib
- Post n°471
pa da je u svojstvu predsednika UO RTS Vučićev sluga
- Guest
- Post n°472
čujem da je bio pijan na RTSu pre par nedelja i moljakao Vučića da se ne zajebe i ne izgubi izvore.
neka dt zove neke iz rts-a za svedoke
neka dt zove neke iz rts-a za svedoke
- Post n°473
Meni je najcrnje kod tih gnjida ne to sto ucestvuju u jednom autoritarnom rezimu, nego sto se pri tom ponasaju i druge uveravaju da je apsolutno sve u savrsenom redu. A jednako savrseno im je jasno da nije. U tom smislu vise mi na jetra ide Vuletic od Vulina recimo. Sta ja imam s Vulinom ili on sa mnom?
_____
alt-lib
- Guest
- Post n°474
pretvaranje da je sve ok je nužni element cele priče.
svrha celog tog zahvata sa javnim ličnostima je da pruži kredibilitet vlasti, toga nema bez "normalizacije", bez stava "sve je ok".
svrha celog tog zahvata sa javnim ličnostima je da pruži kredibilitet vlasti, toga nema bez "normalizacije", bez stava "sve je ok".
- Post n°475
Gargantua wrote:pretvaranje da je sve ok je nužni element cele priče.
Pa znam. Zato njih i najvise ne podnosim. Mislim, radi se o klasicnoj stvari da su gadnije izdajice od protivnika.
_____
alt-lib